FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 16 sep 2018, 22:29

ThrillerHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Dobiše cigani i ovu, šteta.. kao drugoplasirani idemo u Mostar i Krupu.
Jel realno da su spremni za 45 minuta i oni nam prvi na tabeli :facepalm:
Da ne pricam o igri koja je strani pojam za njih...
Zato oni nikad vise do titule doci nece. Jer ovakve stvari na kraju sezone dolaze na isplatu.

Nego kako nam se kup igra, je li ima uzvratna sa Velezom ili samo jedna?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 sep 2018, 22:33

emir79 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Dobiše cigani i ovu, šteta.. kao drugoplasirani idemo u Mostar i Krupu.
Zato oni nikad vise do titule doci nece. Jer ovakve stvari na kraju sezone dolaze na isplatu.

Nego kako nam se kup igra, je li ima uzvratna sa Velezom ili samo jedna?
Samo jedna
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 sep 2018, 22:35

Eo emira pametnice kad Husrefa i kapitena treba braniti, a ne zna koliko mu klub igra utakmica u ovoj rundi Kupa hahaha
Ocito mu dolaze notifikacije samo kad se Husref pomene.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 sep 2018, 22:46

zeljezicar nista nije bolji od nas al ima bolju podrsku navijaca ovu sezonu i veceras fina brojka na grbavici neki 5000

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 16 sep 2018, 23:01

Željo ima sreću da imaju mal stadion pa i kad dođe 3.000 ljudi nije sablasno prazan.
Kod nas na Koševu okupi se 8.000 ljudi i opet izgleda prazan stadion, ne možeš kreirati atmosferu kakvu želiš ako ti je stadion prevelik, imaš 4 ogromne tribine, a igraš nekvalitetnu bh. ligu gdje od 30+ utakmica 4 budu kako treba.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 16 sep 2018, 23:17

bordobijeli je napisao/la:
zeljezicar nista nije bolji od nas al ima bolju podrsku navijaca ovu sezonu i veceras fina brojka na grbavici neki 5000
Ja ne znam drug šta si gledao ako si gledao, ali na krmetnjaku včrs je bilo max 3500-4000 hiljade i oni se sjebavaju prelošom posjetom.
Ma oni igraju do 60 min poslije padaju, sreća im pa onaj izbaci sa gol linije, pa onda Irfan ode u stranu. Zaslužili su pobjedu nema šta, ali oni ako ne daju dva gola do 60 min uvijek im je yebeno jer mrtvi budu.
Imam osj da će ih ovaj ritam sri-sub ubit.

Yebo njih hajmo mi pobijedit ovo što imamo a oji će kiksat siguran sam .
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 16 sep 2018, 23:22

svi u mostar!!!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 sep 2018, 23:23

Ponavljam, oni imaju nafaku i to je to.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 16 sep 2018, 23:30

AlfredNobel je napisao/la:Ponavljam, oni imaju nafaku i to je to.
nemaju oni nafaku nego igraju, trude se, razmisljaju i pobjedjuju..mi imamo trenera koji forsira igrace na pogresnim pozicijama i nakon izgubljenih bodova u zenici i prvog mjesta na tabeli, kaze: ''ZASTO DA PRAVIM IZMJENE KAD MI NON STOP NAPADAMO A NE MOZEMO ZABITI GOL''.
treba gledati sebe a ne izmisljati glupe utjehe poput te da neko nema igru, ima nafaku itd..zasto im mi ne utrpasmo 5 komada kad su toliko losi, ili kako nam tako losi uvalise 2 gola?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 sep 2018, 23:37

belosevic28 je napisao/la:Eo emira pametnice kad Husrefa i kapitena treba braniti, a ne zna koliko mu klub igra utakmica u ovoj rundi Kupa hahaha
Ocito mu dolaze notifikacije samo kad se Husref pomene.
Ne lupetaj. To je stvar kupa, a ne mog kluba. Ko brani kapitena? Kad sam se protivio dolasku povratnika, takvi poput tebe su svrsavali na dolaske Huseinovica, Velkoskog, jos prizivali Stoiceva.
Nemoj da kopam po starim komentarima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 16 sep 2018, 23:41

Svi u vrapcice

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 sep 2018, 23:47

bordopoeta je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Evo kako je igrao Pidro:

Pa kako ovo sve pofata, čovječe? E, svaka ti dala! :bow:
Nije to nista majstore , kako ti objasnis omladini kako su se dozivljavale bitne i manje bitne utakmice.Derbije nisi ni spomenuo(ili ja nisam upratio).Kakvih je majstora bilo na obje strane. A ljubav bezgranicna , pare nekako u drugom planu.Lijepa je bila nasa mladost.Moja mati ostala bez 5 oklagija,ja i brat pravili neke zastave.bilo nam 10/ak godina,otimali i nasi i plavi.Ludilo od vremana. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 sep 2018, 00:06

bihuzur je napisao/la:
nemaju oni nafaku nego igraju, trude se, razmisljaju i pobjedjuju..mi imamo trenera koji forsira igrace na pogresnim pozicijama i nakon izgubljenih bodova u zenici i prvog mjesta na tabeli, kaze: ''ZASTO DA PRAVIM IZMJENE KAD MI NON STOP NAPADAMO A NE MOZEMO ZABITI GOL''.
treba gledati sebe a ne izmisljati glupe utjehe poput te da neko nema igru, ima nafaku itd..zasto im mi ne utrpasmo 5 komada kad su toliko losi, ili kako nam tako losi uvalise 2 gola?
jaja.ro ljigava mi ne igramo a eto oni igraju :lol: vodi ih kuci pa ih gledaj sto nas onda ne uzese kad imamo "kantu" trenera i kad oni "igraju" i kad bama igraci igraju izmisljene pozicije? Nek se bogu zahvale sto ih nismo deklasirali kad Ahmetovic fuli,pa bomba Stanojevica itd

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 17 sep 2018, 00:08

Yebali vas ba oni, mante mi se njih upoganiste temu
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 sep 2018, 00:12

Kiks1 je napisao/la:Ako neko gleda kosarku reprezentaciju, maloprije desetak sekundi u kadru LIMUN, jedan od bivsih vodja hordi zla, ako nista lijepo je malo evoluirati uspomene na malo starija vremena. Volim te mangupe sa Koseva!
Cuj Limun vodja i to jos mangup :lol: to moze reci neko ko blage veze nema

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 sep 2018, 00:18

Po meni samo je titula bitna ,bar ove godine.Kup je opasno takmicenje,nije prvo kolo(koje bi trebalo biti praznik i bit ce aBd).Jedino ispravno dati sansu igracima koji nisu imali puno prilika.Ne bi Lazni to zanemarili djaba.Ako rezerve mogu do finala ok.Gubiti energiju nikako nam ne treba.U Krupi su nam 3 boda neophodna . Sad rizikovati povredu Adukora,Stanojevica,Dupovca ili dr.,bi bilo bas glupo.Ne kazem da ovi koji izadju trebaju podcjeniti utakmicu , dapace trebaju se nametnuti.ABd pa osvojimo titulu onda ce sve biti lakse i duple ce dolaziti u nizu.Trebamo biti skoncentrisani na prvenstvo.

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 17 sep 2018, 00:19

zagor1987 je napisao/la:
Kiks1 je napisao/la:Ako neko gleda kosarku reprezentaciju, maloprije desetak sekundi u kadru LIMUN, jedan od bivsih vodja hordi zla, ako nista lijepo je malo evoluirati uspomene na malo starija vremena. Volim te mangupe sa Koseva!
Narkoman i diler obicni

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 17 sep 2018, 00:19

zagor1987 je napisao/la:
Limun je bio frajer šta god ko pričao , jednom je na Ciglanama nalupao par momaka i to zafrkani živi sam svjedok .

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 sep 2018, 00:20

bihuzur je napisao/la:
Opisa ti Barcu, a ne Želju. Šta znači ovo "trude se, razmišljaju"?

Da imaju nafaku, to sigurno i tako je već nekoliko sezona. Golman im u zadnjim sekundama meča zabije s gola na gol u derbiju i to se zove nafaka. Protiv GOŠK-a frljoka nekako ušla i tri bobe. Nisam rekao da nemaju igru, imaju je od dolaska Odovića, ja govorim za nafaku koja ih prati iznova i iznova. Recimo, mi te nafake nemamo, jedino nam je ona došla protiv Slobode, ali i to se na neki način vratilo iz meča protiv Radnika.
I opet u zadnjoj rečenici brkaš stvari, jer ja nisam rekao da su loši, naprotiv, od dolaska Odovića su sasvim dobra ekipa i to je sve.

O ovom dijelu oko Husrefa ne bi išao u veliku raspravu, jer nije tačno ovo izjavio, a i imaš komplekse od njega, tako da se ne bih trošio. Koristi Hebibovića na beku jer se Hebib ubio za tog stila koji forsira Husref. Adukora je gurao nazad, sve dok nije Dupovac zaigrao dobro, a i Šofranac je imao svakakvih turbulencija. Svaki trener ima svoje i ja ne vidim ništa loše u tome. Također, i Odoviću se mogu naći zamjerke i ima ih, ali su opet željovci uz njega, za razliku od nas. I on je znao stavljati Bogičevića, ne raditi na vrijeme izmjene, pa su opet uz njega. I Guardioli ima bubica, pa opet gura po svome, jer on zna šta hoće i šta misli da je najbolje, a na kraju će se vidjeti da li je upravu ili nije. Husref nije zaslužio to i jadno je kako se ti i par ostalih persona odnosite prema njemu, ali radite šta hoćete. Ako vidite neko zadovoljstvo u tome da ga nazivate svakakvim imenima kao neka dječurlija i psujete mu, onda samo udrite.

Ovo je zadnji put da ih komentarišem na našoj temi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 sep 2018, 00:35

SedrenikHz je napisao/la:Yebali vas ba oni, mante mi se njih upoganiste temu
I ja mislim tako. Samo sebe gledati . Dobijati utakmice u kojima kvalitetom odskacemo . Ne prepustati nista slucaju.Za utakmicu sa Tuzlom sam rekao da je utakmica za titulu i jeste.Isto vazi za utakmicu u Krupi , utakmica za titulu. I Gosk i Celik su bile takve utakmice,kako nam nedostaju ti bodovi. No tek se pocelo kuhati , raduje fizicka sprema , tim djeluje kompaktno ,samo se cuvati nekih unutrasnjih nesuglasica i bit ce sve 5 .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Uvijeknapravojstrani i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []