bihuzur je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Ponavljam, oni imaju nafaku i to je to.
nemaju oni nafaku nego igraju, trude se, razmisljaju i pobjedjuju..mi imamo trenera koji forsira igrace na pogresnim pozicijama i nakon izgubljenih bodova u zenici i prvog mjesta na tabeli, kaze: ''ZASTO DA PRAVIM IZMJENE KAD MI NON STOP NAPADAMO A NE MOZEMO ZABITI GOL''.
treba gledati sebe a ne izmisljati glupe utjehe poput te da neko nema igru, ima nafaku itd..zasto im mi ne utrpasmo 5 komada kad su toliko losi, ili kako nam tako losi uvalise 2 gola?
Opisa ti Barcu, a ne Želju. Šta znači ovo "trude se, razmišljaju"?
Da imaju nafaku, to sigurno i tako je već nekoliko sezona. Golman im u zadnjim sekundama meča zabije s gola na gol u derbiju i to se zove nafaka. Protiv GOŠK-a frljoka nekako ušla i tri bobe. Nisam rekao da nemaju igru, imaju je od dolaska Odovića, ja govorim za nafaku koja ih prati iznova i iznova. Recimo, mi te nafake nemamo, jedino nam je ona došla protiv Slobode, ali i to se na neki način vratilo iz meča protiv Radnika.
I opet u zadnjoj rečenici brkaš stvari, jer ja nisam rekao da su loši, naprotiv, od dolaska Odovića su sasvim dobra ekipa i to je sve.
O ovom dijelu oko Husrefa ne bi išao u veliku raspravu, jer nije tačno ovo izjavio, a i imaš komplekse od njega, tako da se ne bih trošio. Koristi Hebibovića na beku jer se Hebib ubio za tog stila koji forsira Husref. Adukora je gurao nazad, sve dok nije Dupovac zaigrao dobro, a i Šofranac je imao svakakvih turbulencija. Svaki trener ima svoje i ja ne vidim ništa loše u tome. Također, i Odoviću se mogu naći zamjerke i ima ih, ali su opet željovci uz njega, za razliku od nas. I on je znao stavljati Bogičevića, ne raditi na vrijeme izmjene, pa su opet uz njega. I Guardioli ima bubica, pa opet gura po svome, jer on zna šta hoće i šta misli da je najbolje, a na kraju će se vidjeti da li je upravu ili nije. Husref nije zaslužio to i jadno je kako se ti i par ostalih persona odnosite prema njemu, ali radite šta hoćete. Ako vidite neko zadovoljstvo u tome da ga nazivate svakakvim imenima kao neka dječurlija i psujete mu, onda samo udrite.
Ovo je zadnji put da ih komentarišem na našoj temi.