Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

BegAx
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la BegAx » 09 okt 2010, 21:10

Sretno komsije, puno srece ;)

Za sada Hrvatska ima veci posjed lopte, al' izrael ima izglednije prilike. Jos treba napomenuti stativu Rakitica.
Vedran Runje za sada ima 3-4 ODLICNE odbrane.

KRANJCAR 1:0 35.minuta (penal)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 okt 2010, 22:00

Igra tako-tako.

Obrana loša. Schildenfeld nije kapacitet za reprezentaciju to sam davno rekao. A i igranje bez ijednog klasičnog defanzivnog veznog uzima svoj danak. Sa Rakitićem i Pranjićem na zadnjem veznom jednostavno igramo pre ofanzivno i to ostavlja prostor za brze Izraelce i njihove kontre.
Penal ne znam jeli bio, prije nije nego je. Drugi gol Kranjčara je majstorija koju mogu izvesti samo odlični tehničar kao što je Niko, također odlična asistencija Modrića.
Pohvalio bi također igru Eduarda, puno se kreće.. asistira i proigrava.
Olić zasr.o nekoliko dobrih akcija, previše petlja umjesto da se odmah rješava lopte..
Volio bih u nastavku vidjeti Mandžukića umjesto Olića i Iličevića po prvi put u kockicama.
...što je više lome to je volim jače...

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 09 okt 2010, 22:06

Loša igra,veliki presing ,stativa......
može bolje ali 2-0 ;)
Izrael dobar. nedostaje Srna definitivno ;)

bakacar
Kontakt:

Post Postao/la bakacar » 09 okt 2010, 23:13

Niko majstore!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Euro opet ,aj neka! 8-)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 okt 2010, 23:17

Čestitke na pobjedi, Niki će ovo puno značiti obzirom da mu Van der Vaart lagano uzima mjesto u timu Tottenhama. Ćorluka je totalno van forme, Schindlerova lista :mrgreen: ne bi treb'o igrati u ovakvoj reprezentaciji, te stvarno ne znam kako je on našao svoje mjesto u istoj.

Mandžukić i Bilić su mogli prosuti 2 boda svojom glupošću u 92. minuti, a malo je nedostajalo da im se to osveti. Modrić samozatajan(nisam zaboravio asistenciju za Niku), moram priznati da sam od njega očekivao više. Runje je odbranio odlično 2-3 zicera u prvom poluvremenu, a kod gola nije mogao ništa.

Što se tiče suđenja, rekao bih da onaj penal i nije postojao, ali Stark je to vidio kao prekršaj i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 okt 2010, 23:21

U drugo poluvrijeme smo ušli nekako rezervirani. Vidjelo se da igrači imaju namjeru zadržati vodstvo i privesti utakmicu kraju. Ipak Shechter zabija u 81. nakon što je prošao Pranjića i nakon što ga nije uspio blokirati Schildenfeld zabija gol kraj nemoćnog Runje. Pred kraj golman Izraela išao na skok poslije kornera ali obrana izbacuje loptu do Bilića on dodaje Mandžukiću, pa ovaj opet njemu, pa on opet Mandži, pa ovaj opet njemu i Bilić će zapetlja kada je se već golman Izraela vratio na gol (jedan igrač je već bio u obrani ostao). :roll: Najvažnija su tri boda, a ona su izborena. Ako se sjetite utakmica sa Ukrajinom kada smo ih ubijali u pojam pa na kraju izvisili znate o čemu pričam.

Runje - imao par odličnih reakcija u prvom poluvremenu kada je obrana zakazala.
Strinić - u defanzivi dobar, nema ga u ofanzivi nikako.
Šimunić - dobro obavio svoj dio posla, iako je se i on gubio na početku utakmice. Neuigran sa Schildenfeldom.
Schildenfeld - nije kalibar za prvih 11 u reprezentaciji. Kao zamjena je dobar i mislim da bi ubrzo trebao na klupu.
Ćorluka - standardno. Ni pretjerano dobar ni loš. Obavi svoj posao kako spada.
Rakitić - dobro odigrao, iako je imao par loših dodavanja iz kojih su se izrodile neke izraelske kontre.
Pranjić - slično kao Rakitić.
Kranjčar - odigrao maestralno. Drugi gol je genijalnost.
Modrić - nisam ga praktički vidio cijelu utakmicu. Iako je imao odličnu asistenciju za Niku, od njega očekujem više.
Eduardo - dobar. Asistrirao, proigravao.. fali mu ona 'drskost' koju je imao prije.
Olić - nije u nekoj formi. Par odličnih prilika je uprskao u prvom poluvremenu.

Bilić - imao dobar slobodnjak, u napadu bezopasan.. a iskreno i nije imao nekih šansi.
Mandžukić - borben, agresivan.. čovjek koji svojim ulaskom unosi živnost u momčad.
Vukojević - premalo odigrao da bih nešto napisao. Imao jedan udarac ali bez problema je obranio golman Izraela.

dabev2mo
Kontakt:

Post Postao/la dabev2mo » 09 okt 2010, 23:26

Čestitam komšije:::..

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 okt 2010, 23:28

Da još kažem, u21 reprezentacija Hrvatske izgubila je protiv Španjolske u gostima 2:1. Mislim da je rezultat dobar jer ipak je Španjolska individualno i u ovoj kategoriji možda i najbolja na svijetu. Gol u gostima Dejana Školnika jako puno znači.. kada se vrate Lovren i Rakitić sve je otvoreno u Varaždinu. 8-)
u19 reprezentacija pobjedila u gostima Latviju sa 2:1 pogotcima Čuline i Mancea, iako je Latvija vodila 1:0. Sve u svemu uspješan dan što se tiče nogometa.

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 09 okt 2010, 23:30

Standardno, čupaju nam živce kao uvijek. Nikada bez drame ali svaka čast momci. Morali smo imi jedno veliko natjecanje preskočiti. Idemo na Euro. :mrgreen:
Momče Hercegovče

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 09 okt 2010, 23:33

jacky09 je napisao/la:Da još kažem, u21 reprezentacija Hrvatske izgubila je protiv Španjolske u gostima 2:1. Mislim da je rezultat dobar jer ipak je Španjolska individualno i u ovoj kategoriji možda i najbolja na svijetu. Gol u gostima Dejana Školnika jako puno znači.. kada se vrate Lovren i Rakitić sve je otvoreno u Varaždinu. 8-)
u19 reprezentacija pobjedila u gostima Latviju sa 2:1 pogotcima Čuline i Mancea, iako je Latvija vodila 1:0. Sve u svemu uspješan dan što se tiče nogometa.

Imamo šanse i u uzvratu, mada ne treba biti razočaran ako i ispadnemo ali ja ipak imam vjere.
Momče Hercegovče

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 okt 2010, 23:40

Naravno da nebi trebali biti razočarani, ali kada smo već do ovde došli u utorak treba svaki igrač dati 120% mogućnosti da izbacimo Španjolce. Sreća nije bila na našoj strani kad smo izvlačili protivnika, a i sistem je stvarno glupost. Prvi si u grupi, rasturiš sve redom i onda igraš nekakav baraž. :roll: Ali nema veze, ja vjerujem u momke, neka odigraju najbolje što mogu, i neću im zamjeriti ako izgube. Ovi momci će za koju godinu voditi glavne uloge u A reprezentaciji i moramo biti optimistični za budućnost. Siguran sam da ćemo za 2 godine biti za klasu jači nego trenutno.

P.S

Biliću da nisi pomišljao micati Runju sa gola. Dabogda nam branio do 50. 8-)
RUNJE JE LEGENDA! Koliko je čovjek samo zicera obranio u zadnje 2-3 godine.. Toliko ih Pletikosa nije skinuo u cijeloj karijeri računajući treninge !!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 okt 2010, 00:39

Josip321 je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Da još kažem, u21 reprezentacija Hrvatske izgubila je protiv Španjolske u gostima 2:1. Mislim da je rezultat dobar jer ipak je Španjolska individualno i u ovoj kategoriji možda i najbolja na svijetu. Gol u gostima Dejana Školnika jako puno znači.. kada se vrate Lovren i Rakitić sve je otvoreno u Varaždinu. 8-)

Imamo šanse i u uzvratu, mada ne treba biti razočaran ako i ispadnemo ali ja ipak imam vjere.
Imamo k*urac šanse. U 4 sata popodne, u Varaždinu, pred tri tisuće ljudi, imamo samo šansu popit tri komada. Sa genijalcem na klupi, i kako sam naveo sa sjajnom atmosferom na stadionu, nemamo šanse. I di je danas bio Vukušić? Perišić? I još igramo bez Kalinića i Vrsaljka.

A u19 će mrknuti Italiju, oni su s nama na VI :lol:
Hayley <3

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 10 okt 2010, 01:07

Znali li itko sada da mi odgovori? Kada ih već netko spomenu. Da li je igrao Perišić, Kalinić? Da li u uzvratu igraju Rakitić, Lovren, Vukušić??
Momče Hercegovče

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 10 okt 2010, 01:44

NIKO FOR PRESIDENT!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 10 okt 2010, 02:07

Josip321 je napisao/la:Znali li itko sada da mi odgovori? Kada ih već netko spomenu. Da li je igrao Perišić, Kalinić? Da li u uzvratu igraju Rakitić, Lovren, Vukušić??
igrali su i Perišić i Kalinić... Perišić bio slab, Kalinić bio solidan on je pucao kod gola De gea obranio a onaj Školnik samo ubacio loptu u gol.... Kalinić ne igra u revanšu radi žutih... Vukušić je ušao pred kraj umjesto Perišića nije imao prilike ništa pokazat...

u revanšu će igrat i Lovren i Rakitić
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 07:18

badblueboylivno je napisao/la: Imamo k*urac šanse. U 4 sata popodne, u Varaždinu, pred tri tisuće ljudi, imamo samo šansu popit tri komada. Sa genijalcem na klupi, i kako sam naveo sa sjajnom atmosferom na stadionu, nemamo šanse. I di je danas bio Vukušić? Perišić? I još igramo bez Kalinića i Vrsaljka.

A u19 će mrknuti Italiju, oni su s nama na VI :lol:
Naravno da imamo šanse, i to dobre. Ako nas nisu na svom terenu razbili teško da će u Varaždinu.
U uzvratu će igrati Lovren i Rakitić koji su bili sa A reprezentacijom, a vraća se i Jajalo. Neće biti Kalinića i Vrsaljka ali biti ćemo jači nego u prvoj utakmici. Kao zamjena za Kalinića tu je Vukušić, a za Vrsaljka na desnom beku tu je Lovren.

Imamo dobru šansu pobjediti ove španjolske zvjezde samo hrabro i pametno. 8-)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 11:00

Evo čitam da je Everton ozbiljno zagrizao za Niku Kranjčara, a spominju se i Newcastle i 'neki njemački klubovi'.
Mislim da bi prelazak u Everton bio pun pogodak ako i dalje ne bude igrao u Tottenhamu.. samo neka ostane u Engleskoj, to je liga za njega. Mislim da bi eventualni odlazak u Njemačku bio korak natrag za njega.

La Furia Roja
Kontakt:

Post Postao/la La Furia Roja » 10 okt 2010, 11:08

Naravno da imamo šanse, i to dobre. Ako nas nisu na svom terenu razbili teško da će u Varaždinu.
U uzvratu će igrati Lovren i Rakitić koji su bili sa A reprezentacijom, a vraća se i Jajalo. Neće biti Kalinića i Vrsaljka ali biti ćemo jači nego u prvoj utakmici. Kao zamjena za Kalinića tu je Vukušić, a za Vrsaljka na desnom beku tu je Lovren.

Imamo dobru šansu pobjediti ove španjolske zvjezde samo hrabro i pametno. 8-)[/quote]

Samo se vi nadajte da možete dobiti,pa ce te popiti 3 komada u realizaciji Canales-Mata-Krkić ;)
I DOK SPAVAM ČELIK SANJAM !!!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 11:12

La Furia Roja je napisao/la:
Samo se vi nadajte da možete dobiti,pa ce te popiti 3 komada u realizaciji Canales-Mata-Krkić ;)
Da. Kao i jučer, jelda? :lol:

Uvijek je dobro nadati se nečemu. Kažem, Španjolci su individualno najjači u Europi, ali... Hrvatska je dokazala jučer koliko vrijedi odigravši 2:1 u Španjolskoj. U Varaždinu je sve otvoreno.. još nam se vraćaju 3 standardna igrača.
Idemo po pobjedu! 8-)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.