jel ko narucivao s ove prve stranice koliko je pouzdano ovo?tuzlak1987 je napisao/la:http://www.fyysports.club/soccer-jerseys.htmlmirgerr je napisao/la:Odakle oni s sa fb stranica ili pika narucuju one dresove pa prodaju za 50-60 KM?
Nesto mi ne odgovaraju na pitanja, ili nemaju ovo sto ja trazim pa rekoh da ja to direktno narucim iz Hong Konga il odakle vec.![]()
Vjerovatno ce me i izaci jeftinije cim se njima isplati za te pare prodavati.
https://www.aliexpressjoe.com/
Evo nekih primjera sajtova..
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Imate replike dresova I svasta jos na dhgate. Nema nasih dresova, ali ovo ostalo sve po $9-13 po komadu. Tu doduse kao I ebay, treba gledati koji prodavac ima pozitivne ocjene I od njih naruciti.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto ovo je najbolji savjet. Ima ih koji su odlicni, ima ih koji nisu tako dobri.Murga je napisao/la: treba gledati koji prodavac ima pozitivne ocjene I od njih naruciti.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sve to dolazi iz Turske. To su AAA replike. Mislite da neko placa u Sarajevu Giuseppe Zanotti patike 800$. Kopije budu toliko dobre da ih ne mozes prepoznati.
I to 10 dolara je skupo za Tursku
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
I mene zanima ovaj fyysports, jel neko naručivao pošto mi djeluje sumnjivo jbg, kolika je poštarina i koliko treba da dođe i jel pouzdano?
Walk on
A tole odakle dolazeBosniacum Lilium je napisao/la:Sve to dolazi iz Turske. To su AAA replike. Mislite da neko placa u Sarajevu Giuseppe Zanotti patike 800$. Kopije budu toliko dobre da ih ne mozes prepoznati.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Aus mein HeimatPenaltiky je napisao/la:A tole odakle dolazeBosniacum Lilium je napisao/la:Sve to dolazi iz Turske. To su AAA replike. Mislite da neko placa u Sarajevu Giuseppe Zanotti patike 800$. Kopije budu toliko dobre da ih ne mozes prepoznati.
Tamo se siju tole i za poznate talijanske marke
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
20% na obucu samo sutra u Sport Visionu pa eto ko voli 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Na Balkanu generalno dosta tih skupih zajebancija se šije. Prada, Hugo Boss u Visokom u Preventu (?), Prada cipele u Lipnici, Nike patike u Dubici...Bosniacum Lilium je napisao/la:Aus mein HeimatPenaltiky je napisao/la:A tole odakle dolazeBosniacum Lilium je napisao/la:Sve to dolazi iz Turske. To su AAA replike. Mislite da neko placa u Sarajevu Giuseppe Zanotti patike 800$. Kopije budu toliko dobre da ih ne mozes prepoznati.
I to 10 dolara je skupo za Tursku![]()
Tamo se siju tole i za poznate talijanske marke
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cekamo ono 20+20 ipakStevieG8 je napisao/la:20% na obucu samo sutra u Sport Visionu pa eto ko voli
Je li dodatno 20% na već snižene artikle? Da uzmem još jedne NB koje već imam skoro za džaba. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije to mislim.. Nova je roba, to mozes ocekivati u 11-12 mjesecuAerials je napisao/la:Je li dodatno 20% na već snižene artikle? Da uzmem još jedne NB koje već imam skoro za džaba.
Šteta, baš sam kontala da se namirim dobro.
I ja bas gledam kad bi dodali jos tih 20% na ove vec snizene mogao bi se uzeti jos jedan parAerials je napisao/la:Je li dodatno 20% na već snižene artikle? Da uzmem još jedne NB koje već imam skoro za džaba.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa ove moje bi možda 50 bile, to je džaba.StevieG8 je napisao/la: I ja bas gledam kad bi dodali jos tih 20% na ove vec snizene mogao bi se uzeti jos jedan par
Ako bude kakva finalna rasprodaja, morat ću se snaći da uzmem.
Jel ima negdje u tuzli neki shop gdje bi mogao kupit dres davida silve??
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- alan_kardec
- Kontakt:
kupio sam u Jeordies-u pantalone i košulju za jednu svadbu, trebao bih kupiti još i sako, mada sako mi se ne kupuje jer sakoe fakat nikad nisam nosio i ne planiram nakon te svadbe da nosim ni taj, ako ga kupim. Znači kupovina sakoa mi je čisto bacanje para. Pa me zanima jel neko može da mi predloži neku dobru jaknu ili tako nešto i gdje u Sarajevu to da nađem.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Da li je netko od vas sta narucivao preko aliexpressa i kakva su vaša iskustva
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
U mene drug narucuje cesto i sve je oke. Samo se ceka dugo pošiljka.nedžad je napisao/la:Da li je netko od vas sta narucivao preko aliexpressa i kakva su vaša iskustva
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..