otpravnik_vozova je napisao/la:Ja prezadovoljan učinkom do sada! Kad se sjetim igre od prošle jeseni ovo je sad za 5 klasa bolje i naravno biće još bolje na proljeće!
Nakon 9 kola imamo 18 bodova uz strašno težak raspored (kući 100%, sa strane 6 bodova)
meni ovo izgleda odlično, bez imalo pretjerivanja!
Ona utakmica u vrapčićima je bila ključna za vraćanje samopouzdanja i priključak samom vrhu tabele, i oko toga smo se svi složili i hvala bogu uzeli bodove.. Po meni ova tekma sad sa slavijom u lukavici je "utakmica prvenstva" (mada i ne mora biti) jer sa pobjedom bi dobili puno više od tri boda! Zašto?
Kao prvo zaostatak za vodećim bi ostao 4 boda, (možda i manje, ako kiksaju).
Drugo, stvorila bi se sjajna atmosfera pred revanš u kupu sa borcem, a uz "našu" atmosferu puno lakše bi ih izbacili iz kupa a imamo za to svakako jako dobre šanse, a još bi stvorili strašno jak pritisak borcu već sad na jesen a znamo kako su se prošle godine nosili sa istim! Tako da bi im izgledalo sve kao "deja vu"...![]()
Treće, vratili bi publiku na stadion a znamo da tri dana nakon borca ide i derbi...bla bla bla...Ima sigurno još puno razloga zašto trebamo otići u lukavicu i dati momcima neviđenu podršku jer je zaista zaslužuju!
Ako bi se ovako odvijale stvari, smijem se kladiti da bi u 14 kolu u BL pobjedom zasjeli na čelo prvenstva gdje nam je naravno i mjesto!
Pozz svima
U lukavicu po bodove, Sretno nam!
Ovo sam napisao prije tri dana, a i dalje smatram lukavicu kao sjajnu priliku za još jedan "veliki šampionski korak"...Sa druge strane opasno bi zaprijetili borcu a znamo kakvi su oni kad igraju pod pritiskom! Još veći dobitak bi bio vraćanje one Šampionske atmosfere a nama onda u takvom ambijentu ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo maj i podignemo pehar!