FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

otpravnik_vozova
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la otpravnik_vozova » 10 okt 2010, 11:42

otpravnik_vozova je napisao/la:Ja prezadovoljan učinkom do sada! Kad se sjetim igre od prošle jeseni ovo je sad za 5 klasa bolje i naravno biće još bolje na proljeće!

Nakon 9 kola imamo 18 bodova uz strašno težak raspored (kući 100%, sa strane 6 bodova)
meni ovo izgleda odlično, bez imalo pretjerivanja!

Ona utakmica u vrapčićima je bila ključna za vraćanje samopouzdanja i priključak samom vrhu tabele, i oko toga smo se svi složili i hvala bogu uzeli bodove.. Po meni ova tekma sad sa slavijom u lukavici je "utakmica prvenstva" (mada i ne mora biti) jer sa pobjedom bi dobili puno više od tri boda! Zašto?

Kao prvo zaostatak za vodećim bi ostao 4 boda, (možda i manje, ako kiksaju).
Drugo, stvorila bi se sjajna atmosfera pred revanš u kupu sa borcem, a uz "našu" atmosferu puno lakše bi ih izbacili iz kupa a imamo za to svakako jako dobre šanse, a još bi stvorili strašno jak pritisak borcu već sad na jesen a znamo kako su se prošle godine nosili sa istim! Tako da bi im izgledalo sve kao "deja vu"... ;)
Treće, vratili bi publiku na stadion a znamo da tri dana nakon borca ide i derbi...bla bla bla...Ima sigurno još puno razloga zašto trebamo otići u lukavicu i dati momcima neviđenu podršku jer je zaista zaslužuju!

Ako bi se ovako odvijale stvari, smijem se kladiti da bi u 14 kolu u BL pobjedom zasjeli na čelo prvenstva gdje nam je naravno i mjesto!

Pozz svima

U lukavicu po bodove, Sretno nam!

Ovo sam napisao prije tri dana, a i dalje smatram lukavicu kao sjajnu priliku za još jedan "veliki šampionski korak"...Sa druge strane opasno bi zaprijetili borcu a znamo kakvi su oni kad igraju pod pritiskom! Još veći dobitak bi bio vraćanje one Šampionske atmosfere a nama onda u takvom ambijentu ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo maj i podignemo pehar! :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 10 okt 2010, 12:13

Je li Amar u Beogradu?

Evo,setnja upravo pocinje :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 okt 2010, 12:39

Neprilagodjen je napisao/la:Je li Amar u Beogradu?

nadam se da te nece dirati kao prosli put...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 10 okt 2010, 12:42

Seyo_TM je napisao/la:

:lol: :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 okt 2010, 13:58

Seyo_TM je napisao/la:

Pusti seyo covjeka pa ovo je njegovih pet minuta da se istakne :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 10 okt 2010, 15:00

Odlicna vijest za Svraku..
1921-2011

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 okt 2010, 15:24

Protiv Slavija u lukavici izvesti slijedeci sastav i naravno pobjediti!

Sehic
Markovic i Gancev da igraju po bokovima
Vasilic i Mesic - stoperi
Visca i Colic - krila
Culum i Svraka - zadnji vezni ako je istina da je Svraki smanjena kazna
Zeba
Rovcanin - napad

La Furia Roja
Kontakt:

Post Postao/la La Furia Roja » 10 okt 2010, 15:27

Pirke_TM87 je napisao/la:Protiv Slavija u lukavici izvesti slijedeci sastav i naravno pobjediti!

Sehic
Visca i Colic - krila
Zeba
Rovcanin - napad
Biti će to itekako zanimljiva tekma,uvijek kad igrate tamo bude gusto!
I DOK SPAVAM ČELIK SANJAM !!!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 10 okt 2010, 16:19

Pirke_TM87 je napisao/la:Protiv Slavija u lukavici izvesti slijedeci sastav i naravno pobjediti!

Sehic
Visca i Colic - krila
Zeba
Rovcanin - napad
Nemoj Pirke molim te više ovakvih lijevih bekova, dosta nam je problema sa Stanićem! Nek igra Mirkec i svi sretni!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 okt 2010, 16:23

otpravnik_vozova je napisao/la:

Sehic
Visca i Colic - krila
Zeba
Rovcanin - napad
Nemoj Pirke molim te više ovakvih lijevih bekova, dosta nam je problema sa Stanićem! Nek igra Mirkec i svi sretni!
Ruku na srce Ganceva nismo jos vidjeli kako treba na djelu, a odbranu i desnu stranu protiv Hapoela je preporodio ulaskom umjesto Stanica, druga stvar Stanic nikako ne moze igrati po boku, Celika nas je po toj strani zgazio, i kada god su prosli imali su Goal priliku zato je bolje staviti momka na klupu ili mu dati kasnije priliku u ofazivi ako ce igrati. Radovanovica bi cuvao za Derby tako da nam nista drugo ne preostaje nego ovo ponudjeno. A mislim da si i ti svjestan mogucih suspenzija kartoniranim igracima.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 10 okt 2010, 16:29

Ganecev nemoze nikako na lijevu stranu,momak je desnjak i po meni bolja solucija od Markovica na desnoj strani.Sto se tice lijeve tu jedan jedini Mirko Radovanovic-Mirkec ( citaj Carlos :mrgreen: ) samo kad je 100% spreman i mislim da ce poceti u lukavici kod Jove :mrgreen:
1921-2011

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 10 okt 2010, 16:39

Pirke_TM87 je napisao/la:
otpravnik_vozova je napisao/la:

Sehic
Visca i Colic - krila
Zeba
Rovcanin - napad
Ruku na srce Ganceva nismo jos vidjeli kako treba na djelu, a odbranu i desnu stranu protiv Hapoela je preporodio ulaskom umjesto Stanica, druga stvar Stanic nikako ne moze igrati po boku, Celika nas je po toj strani zgazio, i kada god su prosli imali su Goal priliku zato je bolje staviti momka na klupu ili mu dati kasnije priliku u ofazivi ako ce igrati. Radovanovica bi cuvao za Derby tako da nam nista drugo ne preostaje nego ovo ponudjeno. A mislim da si i ti svjestan mogucih suspenzija kartoniranim igracima.

Mislim da mali Stanić moze igrati na beku i to pogotovo na lijevom beku ( nesto kao Philip Lahm )jer je veoma brz i moze probit u protivnicku odbranu, to se pokazalo u Mostaru kad je na njemu dosudjen penal i samim tim je kreator tog preokreta u vec pomenutom gradu. A sto se tice sastava treba da istrci najjaci sastav jer ipak je ovo kako neko rece utakmica sezone.
Ipak ako neko dobije treci karton tj ova cetvorka Bešlija, Kerla, Savić i Perak za njih ima alternativa protiv Borca, jer ce nam se vratit protiv pitara,
zamjena za Bešliju-Višča ili Čolić
Kerla-Vaslilić (Gancev)
Savić-Svraka
tako da treba sve najbolje sto imamo izvedemo protiv Slavije i zajedno do pobjede :
-----------------Šehić
Marković---Mešić--Kerla---Stanić(vec sam reko zasto)

---------Stanić--Culum (kad vec mora)

-Bešlija-------Zeba------Čolić

--------------Rovčanin
toliko
Razumijes ti mene burazere moj :)

gracic
Kontakt:

Post Postao/la gracic » 10 okt 2010, 17:00

Heheheh Mirko je Roberto Carlos za njega. Može ga nosit na leđima i opet odigrat bolje nego Stanić u dosadašnjim utakmicama. Neka nama Mirka na lijevom beku, bolji nam ne treba niti u ovoj ligi postoji adekvatna zamjena za njega, jedino da zamolimo Mourinha da nam Marcela pošalje na posudbu :)
ŽEEEEELJOOOOO

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 10 okt 2010, 17:12

Esii TM87 je napisao/la:Ganecev nemoze nikako na lijevu stranu,momak je desnjak i po meni bolja solucija od Markovica na desnoj strani.Sto se tice lijeve tu jedan jedini Mirko Radovanovic-Mirkec ( citaj Carlos :mrgreen: ) samo kad je 100% spreman i mislim da ce poceti u lukavici kod Jove :mrgreen:
Slažem se, Mirko treba početi kakve bolan kalkulacije, tri boda su tri boda...a pitice su svakako dno dna samo ih blekićeve koverte još guraju! Treba izvesti u lukavici najjačih 11, uzeti bodove i gotova priča idemo dalje!

Sastav za Slaviju: dvije ili tri su dileme, lijevi bočni i ne znam da li Svraka ima pravo nastupa već u lukavici!?
Ako ne bude igrao Rowa: onda je vjerovatno ovaj sastav?

Šehić

Marković Mešić Kerla Stanić/Radovanović

Svraka/Savić Svraka/Ćulum

Bešlija Zeba Višća

E.Čolić

Ako bude igrao Rowa: onda je Višća ponovo Joker...

Šehić

Marković Mešić Kerla Stanić/Radovanović

Svraka/Savić Svraka/Ćulum

E.Čolić Bešlija Zeba

Rovčanin

Ova prva verzija mi je puno jača...i bolja!

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 10 okt 2010, 17:20

Dobro mada mislim da je Čolić puno bolji na krilo nego u spicu, al et ako Amar odluci da ga stavi u spic ja necu reci da ne valja :D

A htio bih pitati gdje je okupljanje pred polazak za lukavicu, kolko je karta cime cemo do stadinona i jos neke informacije koje su bitne, ako bi neko mogao da napise bio bih zahvalan!!
Razumijes ti mene burazere moj :)

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 10 okt 2010, 17:23

Luca.Toni je napisao/la:Dobro mada mislim da je Čolić puno bolji na krilo nego u spicu, al et ako Amar odluci da ga stavi u spic ja necu reci da ne valja :D

A htio bih pitati gdje je okupljanje pred polazak za lukavicu, kolko je karta cime cemo do stadinona i jos neke informacije koje su bitne, ako bi neko mogao da napise bio bih zahvalan!!
okupljanje je na istom mjestu ko i uvijek, karta 7-10KM, do stadiona nogama et mislim da je to sve

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 10 okt 2010, 17:49

Zna li se kako je igrao Željo danas u Olovu? Sastav, rezultat.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 10 okt 2010, 18:08

Luca.Toni je napisao/la:Dobro mada mislim da je Čolić puno bolji na krilo nego u spicu, al et ako Amar odluci da ga stavi u spic ja necu reci da ne valja :D

Napokon da anonimus gancev bude u timu ŽELJE ali samo u kombinacijama svojih jarana koji pisu SVE i SVASTA na ovom forumu,,,,,,

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 10 okt 2010, 18:13

Krvotok je napisao/la:Zna li se kako je igrao Željo danas u Olovu? Sastav, rezultat.
Ma samo da ne bude k'o u Kreševu i odmah je dobro ! :roll:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 10 okt 2010, 18:29

danas sam prolazio kroz olovo, vracao se u sarajevo, vidio sam one nase uhljupe na njihovom stadionu, mada nisam stajao, zna li iko rezultat

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin, perodeformero i 66 gostiju.