FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
vjeran1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
pile kad bi se to moglo desiti,mozda znas ? Kerla ce kao da gledam dobiti zuti karton,kao i savic ako bude igrao
ne znaju ni u klubu jos nistavjeran1987 je napisao/la:pile kad bi se to moglo desiti,mozda znas ? Kerla ce kao da gledam dobiti zuti karton,kao i savic ako bude igrao
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
vjeran1987
- Kontakt:
steta zaista ogromna steta,ma radije ganceva staviti da igra,jos se sjecam poraza na grbavici preko lijevog beka kad je radovanovic pauzirao,tako da me strah da kerla ne dobije zuti a kakav je dobice garantpile87 je napisao/la:ne znaju ni u klubu jos nistavjeran1987 je napisao/la:pile kad bi se to moglo desiti,mozda znas ? Kerla ce kao da gledam dobiti zuti karton,kao i savic ako bude igrao
smanjena je kazna svraki...Stole iz Bora je napisao/la:Po 2 zuta kartona imaju M. Bešlija, Ćulum, Kerla, Perak i Savić.
Postoji mogucnost da se Svraki smanji kazna i da zaigra vec protiv Slavije jer su se nasi zalili na visnu iste.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
znaci danas je ta prijateljska ?u koliko da trknem taman i da rodbinu posjetim ... 
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Treba igrati što više kontrolnih tekmi,ali da fakat te utakmice budu prijateljske,a ne kao ona u Kreševu.Pozdrav
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Muštuluk...Seyo_TM je napisao/la:smanjena je kazna svraki...Stole iz Bora je napisao/la:Po 2 zuta kartona imaju M. Bešlija, Ćulum, Kerla, Perak i Savić.
Postoji mogucnost da se Svraki smanji kazna i da zaigra vec protiv Slavije jer su se nasi zalili na visnu iste.
ČUVA BOG ŽELJU SVOG!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
"Mnogo smo jaki"otpravnik_vozova je napisao/la:Muštuluk...Seyo_TM je napisao/la:smanjena je kazna svraki...Stole iz Bora je napisao/la:Po 2 zuta kartona imaju M. Bešlija, Ćulum, Kerla, Perak i Savić.
Postoji mogucnost da se Svraki smanji kazna i da zaigra vec protiv Slavije jer su se nasi zalili na visnu iste.![]()
ČUVA BOG ŽELJU SVOG!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Jel ovo za Svraku sad znači da može igrati protiv Borca u kupu?
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Naravno !

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
-
titula2010
- Kontakt:
Nadam se da ce nas vrijeme posluziti narednih 10-15 dana,jer nam slijede zanimljivi dogadjaji.
Prvo Lukavica uvijek interesantno gostovanje,Regoje i kompanija,oni smijesni gledaoci nacionalisticki nastrojeni,iskompleksirani,ma ljepota gledati kako se muce protiv nas.
Drugo Borac,Grbavica,ako nas vrijeme posluzi puna,ma pravi fubalski praznik.
Trece derbi,lijepo bi bilo da nas vrijeme posluzi,ali i ne mora,bice raje svakako.
Nadam se pozitivnim rezultatima,a zamislite da je liga uvijek ovako zanimljiva,e to bi vratilo gledaoce na tribine!
Prvo Lukavica uvijek interesantno gostovanje,Regoje i kompanija,oni smijesni gledaoci nacionalisticki nastrojeni,iskompleksirani,ma ljepota gledati kako se muce protiv nas.
Drugo Borac,Grbavica,ako nas vrijeme posluzi puna,ma pravi fubalski praznik.
Trece derbi,lijepo bi bilo da nas vrijeme posluzi,ali i ne mora,bice raje svakako.
Nadam se pozitivnim rezultatima,a zamislite da je liga uvijek ovako zanimljiva,e to bi vratilo gledaoce na tribine!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
otpravnik_vozova je napisao/la:Ja prezadovoljan učinkom do sada! Kad se sjetim igre od prošle jeseni ovo je sad za 5 klasa bolje i naravno biće još bolje na proljeće!
Nakon 9 kola imamo 18 bodova uz strašno težak raspored (kući 100%, sa strane 6 bodova)
meni ovo izgleda odlično, bez imalo pretjerivanja!
Ona utakmica u vrapčićima je bila ključna za vraćanje samopouzdanja i priključak samom vrhu tabele, i oko toga smo se svi složili i hvala bogu uzeli bodove.. Po meni ova tekma sad sa slavijom u lukavici je "utakmica prvenstva" (mada i ne mora biti) jer sa pobjedom bi dobili puno više od tri boda! Zašto?
Kao prvo zaostatak za vodećim bi ostao 4 boda, (možda i manje, ako kiksaju).
Drugo, stvorila bi se sjajna atmosfera pred revanš u kupu sa borcem, a uz "našu" atmosferu puno lakše bi ih izbacili iz kupa a imamo za to svakako jako dobre šanse, a još bi stvorili strašno jak pritisak borcu već sad na jesen a znamo kako su se prošle godine nosili sa istim! Tako da bi im izgledalo sve kao "deja vu"...![]()
Treće, vratili bi publiku na stadion a znamo da tri dana nakon borca ide i derbi...bla bla bla...Ima sigurno još puno razloga zašto trebamo otići u lukavicu i dati momcima neviđenu podršku jer je zaista zaslužuju!
Ako bi se ovako odvijale stvari, smijem se kladiti da bi u 14 kolu u BL pobjedom zasjeli na čelo prvenstva gdje nam je naravno i mjesto!
Pozz svima
U lukavicu po bodove, Sretno nam!
Ovo sam napisao prije tri dana, a i dalje smatram lukavicu kao sjajnu priliku za još jedan "veliki šampionski korak"...Sa druge strane opasno bi zaprijetili borcu a znamo kakvi su oni kad igraju pod pritiskom! Još veći dobitak bi bio vraćanje one Šampionske atmosfere a nama onda u takvom ambijentu ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo maj i podignemo pehar!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Je li Amar u Beogradu?
Evo,setnja upravo pocinje
nadam se da te nece dirati kao prosli put...Neprilagodjen je napisao/la:Je li Amar u Beogradu?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Seyo_TM je napisao/la:nadam se da te nece dirati kao prosli put...Neprilagodjen je napisao/la:Je li Amar u Beogradu?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Pusti seyo covjeka pa ovo je njegovih pet minuta da se istakneSeyo_TM je napisao/la:nadam se da te nece dirati kao prosli put...Neprilagodjen je napisao/la:Je li Amar u Beogradu?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Protiv Slavija u lukavici izvesti slijedeci sastav i naravno pobjediti!
Sehic
Markovic i Gancev da igraju po bokovima
Vasilic i Mesic - stoperi
Visca i Colic - krila
Culum i Svraka - zadnji vezni ako je istina da je Svraki smanjena kazna
Zeba
Rovcanin - napad
Sehic
Visca i Colic - krila
Zeba
Rovcanin - napad
- La Furia Roja
- Kontakt:
Biti će to itekako zanimljiva tekma,uvijek kad igrate tamo bude gusto!Pirke_TM87 je napisao/la:Protiv Slavija u lukavici izvesti slijedeci sastav i naravno pobjediti!
Sehic
Visca i Colic - krila
Zeba
Rovcanin - napad
I DOK SPAVAM ČELIK SANJAM !!!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Nemoj Pirke molim te više ovakvih lijevih bekova, dosta nam je problema sa Stanićem! Nek igra Mirkec i svi sretni!Pirke_TM87 je napisao/la:Protiv Slavija u lukavici izvesti slijedeci sastav i naravno pobjediti!
Sehic
Visca i Colic - krila
Zeba
Rovcanin - napad
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kajkutenjoyer i 15 gostiju.