Dodaj na to da su Gošk i Zvijezda 09 izvukli niželigaše, stvarno odlična situacija. Ni Radniku neće biti lako protiv Borca.MortemHz je napisao/la:Zagarantovana 2 niželigaša u četvrtfinalu kupa BiH a nisu nerealne šanše i da budu 3, odličan žrijeb. Sloboda/Široki Brijeg - jedan sigurno ispada.. perfektno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma glupost i za pričati, apsurd čisti. Kad mi neko kaže umor, ovako, onako.. Pa nije to Engleska, pa da umireš svaki meč, pa da malo rasteretiš ekipu.amypitar je napisao/la:Meni je sega kad neko kaze ,namjerno ispao iz kupa radi umora.
U ovoj smijesnoj ligi ,a posebno kup takmicenju uz malo srece, mozes doci sa rezervama do polufinala.I mislim da ce tako na kraju i biti.Ispade da imas besplatan jaci trening ,da rezerve pokazu sta znaju.
Recimo, ona ekipa koja je igrala u Krupi, komotno može gurati u Kupu bez problema. Pozitivno je to i ogroman plus je to što Husref ima širok kadar veoma dobrih igrača za našu ligu, pa se uvijek može smisliti mehanizam od jednu-dvije rotacije, pogotovo u Kupu.
Upregao bih ja njih (mislim generalno), krv bi pišali.. Čuj umor i slične gluposti, to ne prolazi više ni u Tadžikistanu. Jedino ako su toliki amateri, još kad uzmeš u obzir da je na polovini naših mečeva u ligi tempo sramotan.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Džafić
Šabanović Šofranac Mujakić Bekić
Stanojević Crepulja
Šišić Rahmanović Halilović
Handžić
Izvesti nešto ovako protiv Kakanjaca.. Znači tri igrača iz prve postave, mada se može naći mjesta za još nekog novog s klupe.
Stanojević Crepulja
Handžić
Izvesti nešto ovako protiv Kakanjaca.. Znači tri igrača iz prve postave, mada se može naći mjesta za još nekog novog s klupe.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
AlfredNobel je napisao/la:Džafić
Stanojević Crepulja
Handžić
I opet prejaka ekipa..

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Bravo za kuglice,imali smo srece.Kad bi sastavili ove dvije domace sad pobjede ovaj sedmice to gostovanje dole ce biti idealno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakanj je ove sezone izgubio kući dvije utakmice, od Metallege-a 0:3 i protiv Čapljine 0:2. Jesu u vrhu prve lige ali ništa specijalno, mišljenja sam da sa mix ekipom nećemo imati nikakvih problema. Odličan žrijeb za nas, a i ostali nam parovi idu u prilog. Otvorio nam se lagan put do završnice kupa.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Od tih rezultata imaju 4 pobjede i 1 neriješeno utakmicu, malo su se konsolidovali ali mislim da će to završiti u našu korist 0:2.BordoSarajevo je napisao/la:Kakanj je ove sezone izgubio kući dvije utakmice, od Metallege-a 0:3 i protiv Čapljine 0:2. Jesu u vrhu prve lige ali ništa specijalno, mišljenja sam da sa mix ekipom nećemo imati nikakvih problema. Odličan žrijeb za nas, a i ostali nam parovi idu u prilog. Otvorio nam se lagan put do završnice kupa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
moj uzor-S.G je napisao/la:Iz te ekipa ja bih Rahmanovica ostavio na klupi..
I ja bi Rahmana izbacio,a protiv Listice nek namjerno dobije zuti, da cisti za slijedecu tekmu.
kup ekipa

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Rahman je ocistio kartone protiv Krupe.amypitar je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:Iz te ekipa ja bih Rahmanovica ostavio na klupi..
I ja bi Rahmana izbacio,a protiv Listice nek namjerno dobije zuti, da cisti za slijedecu tekmu.
Igramo haman sa nasom drugom ekipom, taman ako se ko pokaze da ga vratimo

U sklopu 1/8 finala Kupa Bosne i Hercegovine Bordo klub gostovat će ekipi Rudara. Nakon nekoliko godina naš klub ponovo će igrati na "Gradskom stadionu" u Kaknju. Brojne su poveznice između dva kluba u prošli, a danas dres Rudara nose naši bivši omladinci i fudbaleri Adnan Hrelja, Mirza Rizvanović, Paša Čizmić, Adin Čiva i Admir Fočo. Radujemo se susretu u Kaknju, koji je na rasporedu u srijedu 3. oktobra tekuće godine. #KupBiH #BordoPorodica
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 24 sep 2018, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Rahmanović je očistio kartone prekjuče.amypitar je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:Iz te ekipa ja bih Rahmanovica ostavio na klupi..
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
U srijedu oranica na kosevu vjerovatno..uz minus koji najavljuju..ovaj period sad do pauze i malo poslije pauze sto se tice vremena i terena ne odgovara nikako za lepršavu igru..
-
- Kontakt:
Rudar Kakanj je ekipa koja nam ne treba biti tezak ispit. Klub je sastavljen od nekoliko zanimljivih igraca, neki su poznati javnosti sto kroz Prvu ligu, sto kroz PL BiH.
Na golu je Amir Bekan, dugigodisnji prvi golman Bosne V. Momak koji je dobar golman za Prve lige i tjt. U odbrani su tri nasa bivsa igraca, Cizmic na stoperu, te bekovi Rizvanovic i Hrelja. Vezni red je sastavljen mahom od bivsih prvoligaskih igraca, a zanimljivi su Civa nas bivsi junior i Kovac iz Metaleghea.
U napadu je mozda i najpoznatiji igrac ove ekipe, Bajro Haubica Spahic
kojeg pamtimo iz Veleza i zeljeznicara. Stigle su ga godine pa je uglavnom rezerva ali tu je. Imaju jos nekoliko mladih igraca iz Kaknja i okoline.
Trener im ke Mirnes Buza koji je tu u klubu odavno. Nije nikoga vodio osim njih u 14 utakmica, 6 u prvom mandatu 2016. i 8 sad ove godine.
Sve u svemu lak zalogaj aBd i prolazak dalje...
Na golu je Amir Bekan, dugigodisnji prvi golman Bosne V. Momak koji je dobar golman za Prve lige i tjt. U odbrani su tri nasa bivsa igraca, Cizmic na stoperu, te bekovi Rizvanovic i Hrelja. Vezni red je sastavljen mahom od bivsih prvoligaskih igraca, a zanimljivi su Civa nas bivsi junior i Kovac iz Metaleghea.
U napadu je mozda i najpoznatiji igrac ove ekipe, Bajro Haubica Spahic

Trener im ke Mirnes Buza koji je tu u klubu odavno. Nije nikoga vodio osim njih u 14 utakmica, 6 u prvom mandatu 2016. i 8 sad ove godine.
Sve u svemu lak zalogaj aBd i prolazak dalje...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bude mi loše kad vidim ono FK Sarajevo "Sarajevo" **** im sve debilno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo ''Frankfurt''Memara je napisao/la:Bude mi loše kad vidim ono FK Sarajevo "Sarajevo" **** im sve debilno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Rudar je dobio Metalleghe 1-0 ali je za zelenim stolom izgubio 0-3. Protiv Čapljine kući vjerovatno prodali jer su dobili dvije gostujuće utakmice protiv jačih protivnika (Bosna i Jedinstvo), a treću primili gol za remi u 92oj minuti.BordoSarajevo je napisao/la:Kakanj je ove sezone izgubio kući dvije utakmice, od Metallege-a 0:3 i protiv Čapljine 0:2. Jesu u vrhu prve lige ali ništa specijalno, mišljenja sam da sa mix ekipom nećemo imati nikakvih problema.
Kvalitetom su trenutno kao Velež, ali nemaju ambicija za ulazak niti iko stoji iza kluba da uđe u PL. Očekujem x ili tijesnu pobjedu Sarajeva. Sve zavisi koga Husref pošalje.
Blejzer10 je napisao/la:Rudar je dobio Metalleghe 1-0 ali je za zelenim stolom izgubio 0-3. Protiv Čapljine kući vjerovatno prodali jer su dobili dvije gostujuće utakmice protiv jačih protivnika (Bosna i Jedinstvo), a treću primili gol za remi u 92oj minuti.BordoSarajevo je napisao/la:Kakanj je ove sezone izgubio kući dvije utakmice, od Metallege-a 0:3 i protiv Čapljine 0:2. Jesu u vrhu prve lige ali ništa specijalno, mišljenja sam da sa mix ekipom nećemo imati nikakvih problema.
Kvalitetom su trenutno kao Velež, ali nemaju ambicija za ulazak niti iko stoji iza kluba da uđe u PL. Očekujem x ili tijesnu pobjedu Sarajeva. Sve zavisi koga Husref pošalje.
A valjda nekako pobijedimo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:Boricemo se do zadnje minute!
Nema pradaje

Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], HordasFks, laznokrilo, napoleon72, Vanja8 i 38 gostiju.