FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba prepustiti ulogu favorita Rudaru, imaju ozbiljnu ekipu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ja sam čuo da su jači i od Zrinjskog kojem smo samo 4 komada uvalili...moj uzor-S.G je napisao/la:Boricemo se do zadnje minute!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Čuj Rudar Kakanj
0-5

0-5
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Nismo Barsa sigurno,al protiv Rudara bi se i Sloboda prosetala.
Bez daljnjeg ne treba se sad opustiti,sjetite se Drinovaca,al sve osim ubjedive nase pobjede bi bilo senzacija godine.
Bez daljnjeg ne treba se sad opustiti,sjetite se Drinovaca,al sve osim ubjedive nase pobjede bi bilo senzacija godine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Tribina i izgleda lijepo, ali travnjak je kao u Čevljanovićima.MortemHz je napisao/la:

Bez većih problema ih uzimamo sa više od 2 gola razlike.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Našao sam prvu sliku koju sam mogao.. ne znam da li je i dalje ovakoKrajisnikBosnjak je napisao/la:Tribina i izgleda lijepo, ali travnjak je kao u Čevljanovićima.MortemHz je napisao/la:
![]()
Bez većih problema ih uzimamo sa više od 2 gola razlike.
Samo jos fali lav kako gazelu ganja..MortemHz je napisao/la:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lagahan protivnik na papiru ali ako bi upisali prolaz u Sarajevu, dan prije tekme - onda moze biti problema.
Sastav u kojem mora igrati par prvotimaca moze utrpati 3 komada ovim poluamaterima iz Kakanj D.C.-a
Sastav u kojem mora igrati par prvotimaca moze utrpati 3 komada ovim poluamaterima iz Kakanj D.C.-a

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma oni će poginuti da se dokažu. Samo se nadam da naši to ne shvate olako, ali vjerujem da neće jer im je Husref usadio mentalitet da na svakoj tekmi daju 110%.
Treba za kup izmiješat maximalno sastav, ali nek pogine ko bude igrao.
Hajmo mi ubice mlatnut i radnik pa da spavamo 2 noći u Kaknju
Treba za kup izmiješat maximalno sastav, ali nek pogine ko bude igrao.
Hajmo mi ubice mlatnut i radnik pa da spavamo 2 noći u Kaknju

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Doboj je kod Tešnja...SedrenikHz je napisao/la:SVI U DOBOOJ KOD KAKNJAAA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj ja i zaboravio na ŠB jbt 

Valjalo bi da Krupa "iznenadi" Zrinjski u kupu.Stvarno mimo njih nevidim da nas neko moze proci na dvije utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
Siroki nam je gori od laznihmiky_hz je napisao/la:Valjalo bi da Krupa "iznenadi" Zrinjski u kupu.Stvarno mimo njih nevidim da nas neko moze proci na dvije utakmice.
1946~
Nikad,ovo je najlosiji Siroki dugo unazad.Vrijeme ce to i pokazati na kraju sezone po mom nece ni medju 4 uci ako se radikalno ne pojacaju na polusezoni.Pre pre lose su odradili zadnji prelazni rok i to dolazi na naplatu polahko.ThrillerHz je napisao/la:Siroki nam je gori od laznihmiky_hz je napisao/la:Valjalo bi da Krupa "iznenadi" Zrinjski u kupu.Stvarno mimo njih nevidim da nas neko moze proci na dvije utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imaju odličnog trenera koji može posložiti stvari dobro, nešto tipa Sloboda.miky_hz je napisao/la:Nikad,ovo je najlosiji Siroki dugo unazad.Vrijeme ce to i pokazati na kraju sezone po mom nece ni medju 4 uci ako se radikalno ne pojacaju na polusezoni.Pre pre lose su odradili zadnji prelazni rok i to dolazi na naplatu polahko.ThrillerHz je napisao/la:Siroki nam je gori od laznihmiky_hz je napisao/la:Valjalo bi da Krupa "iznenadi" Zrinjski u kupu.Stvarno mimo njih nevidim da nas neko moze proci na dvije utakmice.
Prerano je za davati zakljucke na osnovu 2-3 utakmice koliko je tu.Dali je dobar trener ili ne vrijeme ce pokazati.Obicno sve ekipe u startu pod novim trenerom igraju pod tim pozitivnim sokom nekim.Vidjet cemo.
-
- Kontakt:
Mashala.Ne ureklo se.Dolazim do razmisljanja da su Manijaci u pravu
.Bolji kompliment nam ne treba.
Ja nisam gledao bolje Sarajevo od 1984/85. Kao da sanjam. Odgledao 2x citavu utakmicu + 2x drugo poluvrijeme. Plijeni kako Akademci vladaju loptom. Proigravanjem,duplim pasovima se usetamo u 16m i poentiramo.BH Barsa.Hvala svima koji su zasluzni za ovo.Titula bila ne bila,samo ovako nastaviti , pa za sta bude dovoljno. ABd bit ce dernek kod Vjecne.
Catakovic strijelac , Heric 90 min.

Ja nisam gledao bolje Sarajevo od 1984/85. Kao da sanjam. Odgledao 2x citavu utakmicu + 2x drugo poluvrijeme. Plijeni kako Akademci vladaju loptom. Proigravanjem,duplim pasovima se usetamo u 16m i poentiramo.BH Barsa.Hvala svima koji su zasluzni za ovo.Titula bila ne bila,samo ovako nastaviti , pa za sta bude dovoljno. ABd bit ce dernek kod Vjecne.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
ne treba pretjerivati, Akademci su navikli na onaj teren jer su igrali na plastici u kampu često, Halilović vani takođe dosta igrao po takvim, a bilo je i motiva, a ni Krupa nije više ona Starčevićeva, nema 2 glavna stopera,fuckin Puzi igra stopera, a i otvaraju se više jer ih Krunić loži da mogu napast nekog....Samozdravlje je napisao/la:Mashala.Ne ureklo se.Dolazim do razmisljanja da su Manijaci u pravu![]()
.Bolji kompliment nam ne treba.
![]()
![]()
Ja nisam gledao bolje Sarajevo od 1984/85. Kao da sanjam. Odgledao 2x citavu utakmicu + 2x drugo poluvrijeme. Plijeni kako Akademci vladaju loptom. Proigravanjem,duplim pasovima se usetamo u 16m i poentiramo.BH Barsa.Hvala svima koji su zasluzni za ovo.Titula bila ne bila,samo ovako nastaviti , pa za sta bude dovoljno. ABd bit ce dernek kod Vjecne.![]()
lijep rezultat ali, ozbiljno i oprezno u srijedu....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 24 sep 2018, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], napoleon72 i 33 gosta.