Rokoko87 je napisao/la:Dobar je Bahro, taman umjesto Pirića može uletiti

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Rokoko87 je napisao/la:Dobar je Bahro, taman umjesto Pirića može uletiti
Kjosevski Bajic CImirot Saric Civic su lobi igraci od kojih selektor ima kintu, Hajrovic, Koljic to nisu zato ih i nema a Koljic je za Bajica DzekoKarambeu je napisao/la:Imam neki los predosjecaj da ce ostaviti Hajrovica bez poziva ili jos gore da ga pozove pa stavi na lijevo krilo umjesto Duljevica gdje se on ne snalazi bas dobro, pa da ne bude kao sa Memisevicem sto je odigrao lose na neprirodnoj poziciji desnog beka i nikad ga vise nije zvao.
Da se dotaknem i Koljica, poslije Dzeke trenutno nas najbolji napadac..Apsolutno zasluzuje poziv. I kad vec gurate Bajica prije Koljica zbog kako neko rece "godina", imajte na umu da je Koljic mladji od Bajica a ako hocete i od Prevljaka za nekoliko mjeseci.
avenija je napisao/la:Kjosevski Bajic CImirot Saric Civic su lobi igraci od kojih selektor ima kintu, Hajrovic, Koljic to nisu zato ih i nema a Koljic je za Bajica DzekoKarambeu je napisao/la:Imam neki los predosjecaj da ce ostaviti Hajrovica bez poziva ili jos gore da ga pozove pa stavi na lijevo krilo umjesto Duljevica gdje se on ne snalazi bas dobro, pa da ne bude kao sa Memisevicem sto je odigrao lose na neprirodnoj poziciji desnog beka i nikad ga vise nije zvao.
Da se dotaknem i Koljica, poslije Dzeke trenutno nas najbolji napadac..Apsolutno zasluzuje poziv. I kad vec gurate Bajica prije Koljica zbog kako neko rece "godina", imajte na umu da je Koljic mladji od Bajica a ako hocete i od Prevljaka za nekoliko mjeseci.
Tko placa za Kjosevskog i Bajica a tko za Sarica i Cimirota? Tan i Misimovovic ili ...avenija je napisao/la:Kjosevski Bajic CImirot Saric Civic su lobi igraci od kojih selektor ima kintu, Hajrovic, Koljic to nisu zato ih i nema a Koljic je za Bajica DzekoKarambeu je napisao/la:Imam neki los predosjecaj da ce ostaviti Hajrovica bez poziva ili jos gore da ga pozove pa stavi na lijevo krilo umjesto Duljevica gdje se on ne snalazi bas dobro, pa da ne bude kao sa Memisevicem sto je odigrao lose na neprirodnoj poziciji desnog beka i nikad ga vise nije zvao.
Kako komentiras to da se poziva najlosiji golman premijer lige Kjosevski a ne Buric iz Lech Poznana ili Begovic iz EPL, necemo o ovim manje poznatim kao Piric koji su De gea sa KjosevskogRokoko87 je napisao/la:Zašto bi Pirić bio ispred Kjosevskog?
Najloši svakako nije, među najboljim je kad je u trenutnoj formi.avenija je napisao/la:Kako komentiras to da se poziva najlosiji golman premijer lige Kjosevski a ne Buric iz Lech Poznana ili Begovic iz EPL, necemo o ovim manje poznatim kao Piric koji su De gea sa KjosevskogRokoko87 je napisao/la:Zašto bi Pirić bio ispred Kjosevskog?
Ako ce pozivanje 3-eg golmana koji je uz to i mlad ubaciti par stotina hiljada Eura u kasu Zeljeznicara ili Sarajeva i usput pomoci njegovom golmanskom napretku zasto bi bilo tko imao nesto lose reci o tome. Do sada su u Robijevom mandatu samo Sloboda i nesto malo Zeljeznicar profitirali od ovih "sumnjivih poziva". I sve je to teska sica.Rokoko87 je napisao/la:Najloši svakako nije, među najboljim je kad je u trenutnoj formi.avenija je napisao/la:Kako komentiras to da se poziva najlosiji golman premijer lige Kjosevski a ne Buric iz Lech Poznana ili Begovic iz EPL, necemo o ovim manje poznatim kao Piric koji su De gea sa KjosevskogRokoko87 je napisao/la:Zašto bi Pirić bio ispred Kjosevskog?
A između njega i Pirića bi Vedran trebao biti u boljoj poziciji zbog neigranja istog u Mariboru.
Asmir će se naći spisku sad, sa Burićem očito nije upoznat, ne vidim problem?
Klasicne teorije zavjere koje pojedini forumaši furaju...#inside jobMiske01 je napisao/la:avenija je napisao/la:Kjosevski Bajic CImirot Saric Civic su lobi igraci od kojih selektor ima kintu, Hajrovic, Koljic to nisu zato ih i nema a Koljic je za Bajica DzekoKarambeu je napisao/la:Imam neki los predosjecaj da ce ostaviti Hajrovica bez poziva ili jos gore da ga pozove pa stavi na lijevo krilo umjesto Duljevica gdje se on ne snalazi bas dobro, pa da ne bude kao sa Memisevicem sto je odigrao lose na neprirodnoj poziciji desnog beka i nikad ga vise nije zvao.
Cimi je debitovao kod Papeta, Bajic kod Mehmeda... Kjosevski je tu bio jer nije Bega, Civic kao kapiten u21 umjesto Kolasinca, Saric mu se dopao s prvog okupljanja...
kakvu kintu ba?
Kad objavljuje spisak?JavierBosnia je napisao/la:Bez Kolasinca
Mozda i bez Bega i Hajre po njegovim rijecima bez novih, samo oporavljeni
ma jednostavno hocu da vjerujem da nije toliko glup da na ovom spisku uz vranjesa i bicakcica nece biti begovica, hajrovica , pa i kolasinca - bio je sinoc na klupi, znaci zdrav je a do tekme dvije hefte, za civica je ronaldo i bez dva mjeseca fudbala a i civic mu je igrao povrijedjen sada.kobe24 je napisao/la:Ako se ispostavi tako, onda se komotno moze reci da je Prosinecki po tom pitanju gori od Susica. Ne znam kako mu nije ocito da u ekipi ima barem 5-6 igraca koji trenutno nisu na nivou reprezentacije i koji mu ne mogu pomoci ni da igramo protiv Andore. Zasto jednog Kodru ne bi zamijenio Hajrovicem, ili jednog Pirica Begovicem?! Ova dvojica su u odlicnoj formi, a druga dvojica mjesecima ne igraju fudbal. Stvarno je glup ako ih ne pozove. Ja da sam na Asmirovom mjestu, vise nikad se ne bih odazvao na poziv u reprezentaciju. Covjek mu dosao na noge i ovaj opet tjera neki svoj seljacki princip. Previse se uzdigao, a nasa igra na terenu ne obecava mnogo. Lahko se moglo desiti da umjesto trenutnih sest bodova imamo samo jedan bod (toliko smo realno zasluzili), a to bi znacilo da mu se stolica vec pomalo pocela tresti. Naravno, sve ovo govorim pod pretpostavkom da ne pozove Asmira i Izeta, a iskreno se nadam da do toga nece doci.
JavierBosnia je napisao/la:Begovic, Hajrovic i Prevljak bi po meni morali biti na spisku
Rjesiti se Hadziahmetovica i Kodre, i eto jednog golmana.
Ama Milosevica, lapsusBazinga12345 je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Begovic, Hajrovic i Prevljak bi po meni morali biti na spisku
Rjesiti se Hadziahmetovica i Kodre, i eto jednog golmana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.