Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

NiftyDribbler
Kontakt:

Re: Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.

Post Postao/la NiftyDribbler » 24 sep 2018, 20:41

Rokoko87 je napisao/la:Dobar je Bahro, taman umjesto Pirića može uletiti
:mrgreen: :mrgreen:
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 25 sep 2018, 14:03

Imam neki los predosjecaj da ce ostaviti Hajrovica bez poziva ili jos gore da ga pozove pa stavi na lijevo krilo umjesto Duljevica gdje se on ne snalazi bas dobro, pa da ne bude kao sa Memisevicem sto je odigrao lose na neprirodnoj poziciji desnog beka i nikad ga vise nije zvao.

Da se dotaknem i Koljica, poslije Dzeke trenutno nas najbolji napadac..Apsolutno zasluzuje poziv. I kad vec gurate Bajica prije Koljica zbog kako neko rece "godina", imajte na umu da je Koljic mladji od Bajica a ako hocete i od Prevljaka za nekoliko mjeseci.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 sep 2018, 14:19

Karambeu je napisao/la:Imam neki los predosjecaj da ce ostaviti Hajrovica bez poziva ili jos gore da ga pozove pa stavi na lijevo krilo umjesto Duljevica gdje se on ne snalazi bas dobro, pa da ne bude kao sa Memisevicem sto je odigrao lose na neprirodnoj poziciji desnog beka i nikad ga vise nije zvao.

Da se dotaknem i Koljica, poslije Dzeke trenutno nas najbolji napadac..Apsolutno zasluzuje poziv. I kad vec gurate Bajica prije Koljica zbog kako neko rece "godina", imajte na umu da je Koljic mladji od Bajica a ako hocete i od Prevljaka za nekoliko mjeseci.
Kjosevski Bajic CImirot Saric Civic su lobi igraci od kojih selektor ima kintu, Hajrovic, Koljic to nisu zato ih i nema a Koljic je za Bajica Dzeko
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 25 sep 2018, 14:32

avenija je napisao/la:
Karambeu je napisao/la:Imam neki los predosjecaj da ce ostaviti Hajrovica bez poziva ili jos gore da ga pozove pa stavi na lijevo krilo umjesto Duljevica gdje se on ne snalazi bas dobro, pa da ne bude kao sa Memisevicem sto je odigrao lose na neprirodnoj poziciji desnog beka i nikad ga vise nije zvao.

Kjosevski Bajic CImirot Saric Civic su lobi igraci od kojih selektor ima kintu, Hajrovic, Koljic to nisu zato ih i nema a Koljic je za Bajica Dzeko

Cimi je debitovao kod Papeta, Bajic kod Mehmeda... Kjosevski je tu bio jer nije Bega, Civic kao kapiten u21 umjesto Kolasinca, Saric mu se dopao s prvog okupljanja...

kakvu kintu ba?
BHF

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 sep 2018, 14:36

Zašto bi Pirić bio ispred Kjosevskog?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 25 sep 2018, 14:38

Opet ovi Amarovi mitomani spominju neke pare od poziva :rol:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 sep 2018, 15:16

avenija je napisao/la:

Tko placa za Kjosevskog i Bajica a tko za Sarica i Cimirota? Tan i Misimovovic ili ...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 sep 2018, 15:31

Rokoko87 je napisao/la:Zašto bi Pirić bio ispred Kjosevskog?
Kako komentiras to da se poziva najlosiji golman premijer lige Kjosevski a ne Buric iz Lech Poznana ili Begovic iz EPL, necemo o ovim manje poznatim kao Piric koji su De gea sa Kjosevskog
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 sep 2018, 15:46

avenija je napisao/la:
Kako komentiras to da se poziva najlosiji golman premijer lige Kjosevski a ne Buric iz Lech Poznana ili Begovic iz EPL, necemo o ovim manje poznatim kao Piric koji su De gea sa Kjosevskog
Najloši svakako nije, među najboljim je kad je u trenutnoj formi.
A između njega i Pirića bi Vedran trebao biti u boljoj poziciji zbog neigranja istog u Mariboru.
Asmir će se naći spisku sad, sa Burićem očito nije upoznat, ne vidim problem?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 sep 2018, 17:34

Rokoko87 je napisao/la:
avenija je napisao/la:
Najloši svakako nije, među najboljim je kad je u trenutnoj formi.
A između njega i Pirića bi Vedran trebao biti u boljoj poziciji zbog neigranja istog u Mariboru.
Asmir će se naći spisku sad, sa Burićem očito nije upoznat, ne vidim problem?
Ako ce pozivanje 3-eg golmana koji je uz to i mlad ubaciti par stotina hiljada Eura u kasu Zeljeznicara ili Sarajeva i usput pomoci njegovom golmanskom napretku zasto bi bilo tko imao nesto lose reci o tome. Do sada su u Robijevom mandatu samo Sloboda i nesto malo Zeljeznicar profitirali od ovih "sumnjivih poziva". I sve je to teska sica.
Nema tu nikakve ozbiljne koristi za BiH klubove i menadzere.Tek ce profiliranjem ili rastom ovog tima i transferi postati ozbiljniji. Oprostaj Lulica bi itekako mogao valjati Duljevicu ili Medunjanina Gojaku. Nadam se da Robi nece ignorirati igrace Dinama jer ne mirise njihovu upravu. To bi bilo stvarno kontraproduktivno za nas tim.
Ja osobno ne bih imao nista protiv da Civic ili Nastic krenu u momcadi ako Seo nije spreman.
Vjerujem da sa Robijem na celu i ovakvi igraci mogu dati dovoljno da dobijemo Irce kuci.

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 25 sep 2018, 18:24

Miske01 je napisao/la:
avenija je napisao/la:

Cimi je debitovao kod Papeta, Bajic kod Mehmeda... Kjosevski je tu bio jer nije Bega, Civic kao kapiten u21 umjesto Kolasinca, Saric mu se dopao s prvog okupljanja...

kakvu kintu ba?
Klasicne teorije zavjere koje pojedini forumaši furaju...#inside job
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 26 sep 2018, 20:33

Volim kad se spominje kako kao Hajrovic ne odgovara selektoru i ne daje mu pare te zato nije pozvan, isto kao da je on dvije sezone najbolji igrac HNLa a selektor jednostavno ne zeli da ga pozove. Hajrovic je proradio tek u zadnja dva mjeseca, te ce u skladu s ti 99% dobiti poziv.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 27 sep 2018, 11:22

Bez Kolasinca
Mozda i bez Bega i Hajre po njegovim rijecima bez novih, samo oporavljeni
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 27 sep 2018, 11:33

JavierBosnia je napisao/la:Bez Kolasinca
Mozda i bez Bega i Hajre po njegovim rijecima bez novih, samo oporavljeni
Kad objavljuje spisak?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 27 sep 2018, 11:36

Ako se ispostavi tako, onda se komotno moze reci da je Prosinecki po tom pitanju gori od Susica. Ne znam kako mu nije ocito da u ekipi ima barem 5-6 igraca koji trenutno nisu na nivou reprezentacije i koji mu ne mogu pomoci ni da igramo protiv Andore. Zasto jednog Kodru ne bi zamijenio Hajrovicem, ili jednog Pirica Begovicem?! Ova dvojica su u odlicnoj formi, a druga dvojica mjesecima ne igraju fudbal. Stvarno je glup ako ih ne pozove. Ja da sam na Asmirovom mjestu, vise nikad se ne bih odazvao na poziv u reprezentaciju. Covjek mu dosao na noge i ovaj opet tjera neki svoj seljacki princip. Previse se uzdigao, a nasa igra na terenu ne obecava mnogo. Lahko se moglo desiti da umjesto trenutnih sest bodova imamo samo jedan bod (toliko smo realno zasluzili), a to bi znacilo da mu se stolica vec pomalo pocela tresti. Naravno, sve ovo govorim pod pretpostavkom da ne pozove Asmira i Izeta, a iskreno se nadam da do toga nece doci.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 27 sep 2018, 11:57

kobe24 je napisao/la:Ako se ispostavi tako, onda se komotno moze reci da je Prosinecki po tom pitanju gori od Susica. Ne znam kako mu nije ocito da u ekipi ima barem 5-6 igraca koji trenutno nisu na nivou reprezentacije i koji mu ne mogu pomoci ni da igramo protiv Andore. Zasto jednog Kodru ne bi zamijenio Hajrovicem, ili jednog Pirica Begovicem?! Ova dvojica su u odlicnoj formi, a druga dvojica mjesecima ne igraju fudbal. Stvarno je glup ako ih ne pozove. Ja da sam na Asmirovom mjestu, vise nikad se ne bih odazvao na poziv u reprezentaciju. Covjek mu dosao na noge i ovaj opet tjera neki svoj seljacki princip. Previse se uzdigao, a nasa igra na terenu ne obecava mnogo. Lahko se moglo desiti da umjesto trenutnih sest bodova imamo samo jedan bod (toliko smo realno zasluzili), a to bi znacilo da mu se stolica vec pomalo pocela tresti. Naravno, sve ovo govorim pod pretpostavkom da ne pozove Asmira i Izeta, a iskreno se nadam da do toga nece doci.
ma jednostavno hocu da vjerujem da nije toliko glup da na ovom spisku uz vranjesa i bicakcica nece biti begovica, hajrovica , pa i kolasinca - bio je sinoc na klupi, znaci zdrav je a do tekme dvije hefte, za civica je ronaldo i bez dva mjeseca fudbala a i civic mu je igrao povrijedjen sada.

neki dan sam napisao da robert vidi ocito nesto sto mi obicni laici ne vidimo. on je zadovoljan ekipom i igrom, ja kao navijac i laik nisam. Po meni smo vise zasluzili 1 nego ovih 6 bodova koje imamo. Nastavili ovaj svoj neki fazon, pitanje je dana samo kada ce kola krenuti nizbrdo.
kazu selektor je, njegov je posao, ok..a zasto onda kukamo na politicare, pustimo i njih da rade svoj posao..repka je nasa i u njoj moraju biti najbolji igraci a medju 23 moraju biti spomenuti....cak se i prevljak evo vratio...sta su kodro i bajic uradili da bi naredne dvije godine imali zagarantovano mjesto na spisku a samim tim i odlazak na euro?

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 27 sep 2018, 12:05

Begovic, Hajrovic i Prevljak bi po meni morali biti na spisku
Rjesiti se Hadziahmetovica i Kodre, i eto jednog golmana.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 27 sep 2018, 12:07

JavierBosnia je napisao/la:Begovic, Hajrovic i Prevljak bi po meni morali biti na spisku
:?:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 27 sep 2018, 12:48

Bazinga12345 je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Begovic, Hajrovic i Prevljak bi po meni morali biti na spisku
:?:
Ama Milosevica, lapsus :lol:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2018, 14:40

Nepozivanje Begovica, Hajrovica pa i Kolasinca bi bilo neobranjivo i bila bi notorna glupost naseg selektora. Da se i slozim sa njim da ne moraju zapoceti utakmice (iako mislim da bi protiv Turaka trebali krenuti) njihovo nepozivanje bi bilo zestoko sra.e. Bez obzira na igru i rezultat poceo bih sumnjati u Robijeve prosudbe.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.