Sulejmane penzija
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Taj ce ti za nekoliko godina kad ga svi nabiju u dupe ponovo da se vrati u Slobodu i sve ce da mu se zaboravi i oprosti. Piric isto tako! Pa evo ti primjer Saida. Ja tog uhljupa ne bih NIKAD vratio u klub!ultrasstyle_tz je napisao/la:da vi vidite Sulje supka danas, kako peru bez lopte udara. pa kako gine i bori se. Guzice bi dao da je dao go veceras.
Samo potvordio o kakvoj se nuli radi.
a dobro neko rece, ocekivali smo da nas se pokrade, pokralo nas se. Idemo dalje, treba podrzati momke sto vise na Tusnju, sta god bilo u Mostaru. Vuc ljude za rukav da dodju, razocarat se nece, a ako ovaj tim ne zasluzuje podrsku, ne znam koji i kad jeste.
igras protiv pretendenta za titulu, protiv sudija, normalno da je bod dobar.
Da su pametni danas bi izbacili saopstenje na oficijelnoj stranici povodom toga, ali cisto sumnjam da ce ista od toga biti. Krpic ko Krpic, izdajnik prve klase, nadam se da ce biti izvizdan na Tusnju kao niko do sada, pa nek slavi sa manijacima, ko Pirija sa ustašama seljačine.Madal je napisao/la:Sinoc nakon sto je smecar srusio Vidovica niko od nasih igraca znacajnije ne protestvuje a i Nala ne spominje nista na pressu. Koliko god je to dobro i gospodski, treba i stititi klub, jer u ovoj sabaniji i seljakljuku samo saljes poruku sudijama da te mogu zakidati bez da ce im iko od igraca i strucnog staba nesto reci.
Najidealnija opcija bi bila da niko nista ne spominje ali da makar uprava pise zalbe nakon utakmica kao sinoc. Ako sutis i glumis gospodu samo ce te sljedeci put jos vise zakidati. Mora se nesto raditi, Zeljeznicar Boga oca pokrade sezonu za sezonom i opet nista.
A za Krpica, ocekivano. Tesku povredu mu zelim, tipa prelom noge.
Nema sanse da to Nala dopusti, nije to sprdacina od trenera tipa Jagodic. Ili ce biti po njegovom i kako on kaze ili on ode. Lijepo je rekao ne radim za pare, da radim zbog para otisao bi u klub iz bolje lige, ovdje sam dok me zele, cim vidim da je iko protiv mene, ja odmah idem. Polako, mislim da se na zimu to moze ocekivati ili tamo proljece, posto ce dovesti sigurno 2-3 pojacanja u Januaru, pa da se ne zuri.DamirT je napisao/la:Hocel se kome od igraca produzit ugovor?Ili po starom,na kraju sezone ce otici 10 igraca i trener i doci novih 10 igraca i trener
Četvrto mjesto na tabeli?
"Nisam očekivao da ćemo biti ovako visoko rangirani. Ekipa je skroz nova, ostalo je samo nekoliko igrača iz prošle sezone. Lično ja nisam vjerovao da ćemo ovo napraviti, mislio sam da ćemo biti barem oko sredine tabele, ali ovo...Ali, otkad je došao novi trener, sve se promijenilo", rekao je Hadžanović koji se potom osvrnuo na trenera Nalića.
"On je dobar trener, to vam 100 posto kažem. Ovo što on radi ja još nisam doživio u svojoj karijeri. Njegovo ponašanje prema igračima, od prvog do zadnjeg je stvarno nevjerovatno. Za njega igrači daju maksimum na terenu, uveo je taj neki red i sve je super".
Penal ko Munara1921ba je napisao/la:PozdravEvo izvještaja sa utakmice
Beganovic - 5Tz1986 je napisao/la:Zna li ko kakvi smo sa žutim kartonima i jucer ih je bilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.