FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 27 sep 2018, 00:37

Koji gospodin. Novi bog otac Nala :tokralju: :kralj:
Sulejmane penzija

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 27 sep 2018, 00:40

Mnogo smo ga kritikovali do sad za sta je i sam bio kriv, al kada nam ide i kada cvjetaju ruze mora se odati pocast i nasem Senci ipak ima i on nekih zasluga u svemj ovome...
Senco kralju uz tebe smo
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 sep 2018, 01:18

da vi vidite Sulje supka danas, kako peru bez lopte udara. pa kako gine i bori se. Guzice bi dao da je dao go veceras.

Samo potvordio o kakvoj se nuli radi.

a dobro neko rece, ocekivali smo da nas se pokrade, pokralo nas se. Idemo dalje, treba podrzati momke sto vise na Tusnju, sta god bilo u Mostaru. Vuc ljude za rukav da dodju, razocarat se nece, a ako ovaj tim ne zasluzuje podrsku, ne znam koji i kad jeste.

igras protiv pretendenta za titulu, protiv sudija, normalno da je bod dobar.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 27 sep 2018, 01:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:da vi vidite Sulje supka danas, kako peru bez lopte udara. pa kako gine i bori se. Guzice bi dao da je dao go veceras.

Samo potvordio o kakvoj se nuli radi.

a dobro neko rece, ocekivali smo da nas se pokrade, pokralo nas se. Idemo dalje, treba podrzati momke sto vise na Tusnju, sta god bilo u Mostaru. Vuc ljude za rukav da dodju, razocarat se nece, a ako ovaj tim ne zasluzuje podrsku, ne znam koji i kad jeste.

igras protiv pretendenta za titulu, protiv sudija, normalno da je bod dobar.
Taj ce ti za nekoliko godina kad ga svi nabiju u dupe ponovo da se vrati u Slobodu i sve ce da mu se zaboravi i oprosti. Piric isto tako! Pa evo ti primjer Saida. Ja tog uhljupa ne bih NIKAD vratio u klub!
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 27 sep 2018, 07:24

Nakon dugo vremena odgledah utakmicu PL.
Sloboda fenomenalna.Bas sam uzivao u njihovoj igri.Nalic jedan gospodin koji izgleda zna sta radi.Bravo.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 sep 2018, 07:28

Mislim da moramo sad presjec.
Il borba za titulu il raspustit igrace i pustit Nalu.
Ovakvo igrat kolko ti savez dopusti nema smisla. Ako hocemo titulu i borbu za evropu (a to ovaj trener i ova ekipa sa par pojacanja itekako moze) mora se pocet radit sa savezom i sudijama. Senade pravac Sarajevo i izmiri se sa "ljudima" oni pricaju parama tako da kad ih pocastis sve ce ti oprostit.

Ovako ne ide, nedaju ti da igras, imaces ovakvo sudjenje ko sinoc stalno, od pocetka nas masakriraju kartonima pa ti svaku utakmicu neki igrac fali jer je pod suspenzijom..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 27 sep 2018, 08:44

Ma nema ništa od saveza. Propasce i oni kao rukometni i košarkaški, cim ode ova generacija nece vise moci ni reprezentaciju musti, yebem ih gladne. Jednostavno grupa lopova koja dogovara prvenstva. Gade mi se. I oni i gurbeti vise.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 27 sep 2018, 09:11

Sinoc nakon sto je smecar srusio Vidovica niko od nasih igraca znacajnije ne protestvuje a i Nala ne spominje nista na pressu. Koliko god je to dobro i gospodski, treba i stititi klub, jer u ovoj sabaniji i seljakljuku samo saljes poruku sudijama da te mogu zakidati bez da ce im iko od igraca i strucnog staba nesto reci.

Najidealnija opcija bi bila da niko nista ne spominje ali da makar uprava pise zalbe nakon utakmica kao sinoc. Ako sutis i glumis gospodu samo ce te sljedeci put jos vise zakidati. Mora se nesto raditi, Zeljeznicar Boga oca pokrade sezonu za sezonom i opet nista.

A za Krpica, ocekivano. Tesku povredu mu zelim, tipa prelom noge.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 sep 2018, 10:10

Hocel se kome od igraca produzit ugovor?Ili po starom,na kraju sezone ce otici 10 igraca i trener i doci novih 10 igraca i trener
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 27 sep 2018, 10:12

Madal je napisao/la:Sinoc nakon sto je smecar srusio Vidovica niko od nasih igraca znacajnije ne protestvuje a i Nala ne spominje nista na pressu. Koliko god je to dobro i gospodski, treba i stititi klub, jer u ovoj sabaniji i seljakljuku samo saljes poruku sudijama da te mogu zakidati bez da ce im iko od igraca i strucnog staba nesto reci.

Najidealnija opcija bi bila da niko nista ne spominje ali da makar uprava pise zalbe nakon utakmica kao sinoc. Ako sutis i glumis gospodu samo ce te sljedeci put jos vise zakidati. Mora se nesto raditi, Zeljeznicar Boga oca pokrade sezonu za sezonom i opet nista.

A za Krpica, ocekivano. Tesku povredu mu zelim, tipa prelom noge.
Da su pametni danas bi izbacili saopstenje na oficijelnoj stranici povodom toga, ali cisto sumnjam da ce ista od toga biti. Krpic ko Krpic, izdajnik prve klase, nadam se da ce biti izvizdan na Tusnju kao niko do sada, pa nek slavi sa manijacima, ko Pirija sa ustašama seljačine.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 27 sep 2018, 10:14

DamirT je napisao/la:Hocel se kome od igraca produzit ugovor?Ili po starom,na kraju sezone ce otici 10 igraca i trener i doci novih 10 igraca i trener
Nema sanse da to Nala dopusti, nije to sprdacina od trenera tipa Jagodic. Ili ce biti po njegovom i kako on kaze ili on ode. Lijepo je rekao ne radim za pare, da radim zbog para otisao bi u klub iz bolje lige, ovdje sam dok me zele, cim vidim da je iko protiv mene, ja odmah idem. Polako, mislim da se na zimu to moze ocekivati ili tamo proljece, posto ce dovesti sigurno 2-3 pojacanja u Januaru, pa da se ne zuri.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 27 sep 2018, 10:30

Četvrto mjesto na tabeli?

"Nisam očekivao da ćemo biti ovako visoko rangirani. Ekipa je skroz nova, ostalo je samo nekoliko igrača iz prošle sezone. Lično ja nisam vjerovao da ćemo ovo napraviti, mislio sam da ćemo biti barem oko sredine tabele, ali ovo...Ali, otkad je došao novi trener, sve se promijenilo", rekao je Hadžanović koji se potom osvrnuo na trenera Nalića.

"On je dobar trener, to vam 100 posto kažem. Ovo što on radi ja još nisam doživio u svojoj karijeri. Njegovo ponašanje prema igračima, od prvog do zadnjeg je stvarno nevjerovatno. Za njega igrači daju maksimum na terenu, uveo je taj neki red i sve je super".

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 sep 2018, 11:31

Gdje je Music ba? :rol:

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 27 sep 2018, 11:37

Pozdrav :D Evo izvještaja sa utakmice

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 27 sep 2018, 11:53

1921ba je napisao/la:Pozdrav :D Evo izvještaja sa utakmice

Penal ko Munara :D

Inače, svaka čast za vaš rad kamo sreće da i mi imamo nešto slično

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 sep 2018, 12:01

Svaka cast Senadu za Nalica,na tome mu cestitam,nadam se da ce od dovodjenja Nalica nastaviti raditi na dobrim potezima :thumbup:

Na zimu 2-3 provjerena igraca ako Bog da .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 27 sep 2018, 12:21

Dobro je, iako mislim da ovo nije maksimum iz ove ekipe, rastu i oni iz utakmice u utakmicu, dobijaju na samopouzdanju, jedino sto je klupa losa i nikakva takorec nema je :lol:
A opet za bhpl prilike lijepo to izgleda, jedino ona tekma sa mdk podbacaj ovo ostalo nemamo pravo bit nezadovoljni.
Koliko vidim sad ona odbijenica vidovica na pocetku(kakva peta barabe jel tu bila?), nedosudjeni penal i saidov prodor s desne strane najbolje sanse kao i onaj jedan prodor malog begana a tacno se tu vidilo da fali jos nesto za pun plijen.
Nema veze idemo dalje.Samo nek igraju ovako onda nije covjeku tesko ni kad se ne dobije.
Podrska nali i momcima :thumbup:

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 27 sep 2018, 12:42

Zna li ko kakvi smo sa žutim kartonima i jucer ih je bilo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 sep 2018, 13:05

rekao bih da uvedu var u premijer ligu bosne i hercegovine, jer sudjenje samo tako moze biti podignuto na jedan bas visok nivo, no tu postoje dva problema: nikad klosari ovdje nece uvesti var, a i kad bi ga uveli, opet bi suci furali po svom, gledali bi var cisto reda radi

hnl ce uvesti var, ako vec nisu, ako mogu oni, zasto ne bismo mogli i mi...
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 27 sep 2018, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 sep 2018, 13:05

Tz1986 je napisao/la:Zna li ko kakvi smo sa žutim kartonima i jucer ih je bilo
Beganovic - 5
Alispahic - 4
Said - 2
Ignjat samo 1 :kralj:
Vidovic - 4
Hadzanovic - 4
Civic - 3
Baraban -2
Adzem - 2
Zukic - 2
Jedan grad, jedna ljubav!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.