Znam da ste muškarci sve ovdje al' možda je neko negdje vidio ovakve jakne? Ima li igdje nešto slično?
Moderator/ica: insider

Kako ti nije žao krzno nositiAerials je napisao/la:Znam da ste muškarci sve ovdje al' možda je neko negdje vidio ovakve jakne? Ima li igdje nešto slično?
Ma sumnjam da ću i naći sa pravim.alacious je napisao/la:Kako ti nije žao krzno nositiAerials je napisao/la:Znam da ste muškarci sve ovdje al' možda je neko negdje vidio ovakve jakne? Ima li igdje nešto slično?![]()
Sačekaj još malo dok dođe zimska kolekcija u ove prodavnice tipa Bershka, P&B i sl.Aerials je napisao/la: Ma sumnjam da ću i naći sa pravim.Svejedno mi je, al' plačem za ovom jaknom.
Pravo da ti kažem nisam viđala da se nosi, ne bih rekla da je trend, al' se meni svidjela strašno i da mi je nabaviti. Možda i bude tu, baš ću pratiti.alacious je napisao/la: Sačekaj još malo dok dođe zimska kolekcija u ove prodavnice tipa Bershka, P&B i sl.
Pretpostavljam da je ovo neki trend sada, onda će se pojaviti i kod nas
Ovo je malo poskupo, ali moguce je naruciti. Pise da salju za BIH. Ja mislim da je to ista jakna, ali bez kapuljace bi meni jos bolje izgledala.Aerials je napisao/la:
Znam da ste muškarci sve ovdje al' možda je neko negdje vidio ovakve jakne? Ima li igdje nešto slično?
Omotaj se dekomAerials je napisao/la:Ma jbt ne treba mi pravo krzno, čuj 600 KM.![]()
Ne treba mi ni jakna, naći ću nešto.
Eto prilike ovim udvaracima s foruma. Ko naruci ovu jaknu i proslijedi je na njenu kucnu adresu osvojice i nju. Mislim da je cijena jakne u tom slucaju prava sitnica.Aerials je napisao/la:Ma jbt ne treba mi pravo krzno, čuj 600 KM.![]()
Legenda će je pješke odnijet i još sam ovo krzno oderati s kakvog međedakobe24 je napisao/la:Eto prilike ovim udvaracima s foruma. Ko naruci ovu jaknu i proslijedi je na njenu kucnu adresu osvojice i nju. Mislim da je cijena jakne u tom slucaju prava sitnica.Aerials je napisao/la:Ma jbt ne treba mi pravo krzno, čuj 600 KM.![]()
Nek' si im rek'o, taman da ne moram ja. Nek' se stide.harden je napisao/la:Kakvom vi to nju smatrate, pa ne moze se ljubav tek tako kupiti.![]()
Nadam se da će šta slično biti i ove, ja fakat nisam nigdje viđala. Još nisam ni kod drugih viđala ovdje, a meni je pregotivna.Civa je napisao/la:Imaš tih imitacija koža na ovu foru bude u ovim buticima popularnim čini mi se da sam u NjuJorkeru vidio prošle zime..
I ja imam identičnu ovakvu, al sam je dobio iz Švedske na poklon, kad sam čuo za cijenu ovdje koliko košta nije mi bilo svejedno
Kako zna da bude skupo.Kanye je napisao/la:Nije to nista.
Ako je prava zena pare nisu bitne.Ramiy je napisao/la:Kako zna da bude skupo.Kanye je napisao/la:Nije to nista.
Bilo je identicnih prosle godine u zari. Barem ovdje u Austriji. Imas u svim tim lancima odjece( zara, hm, pull, terranova), ali mislim da su ove u zari bile daleko najkvalitetnije. Oko 80e mislim da su bile, ja se i dan danas kajem sto nisam uzeo. Sirok sam u ledjima, a relativno tanak struk, i onda mi izgledalo kao da dole moze stat jos jedan covjek, a zapravo je takav materijal i takva izrada kod 90% jakni na ovaj fazon(shearling jacket).Aerials je napisao/la:Ma jbt ne treba mi pravo krzno, čuj 600 KM.![]()
Aerials je napisao/la:Ma jbt ne treba mi pravo krzno, čuj 600 KM.![]()

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Napapijri, nerkolfc i 5 gostiju.