FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Al ste oprati na ruke sa Nalićem.
Ispade Nala bolji od doajena bh trenerske elite kao što su Osimi, Musemić ili neko od mlađe plejade kao što je Starčević.
Ispade Nala bolji od doajena bh trenerske elite kao što su Osimi, Musemić ili neko od mlađe plejade kao što je Starčević.
tuzlanska Sloboda
Bekic izgleda nema mjesta u Sarajevu, mislim da bi bio odlicna dopuna na lijevom bek uz Peru, ako idemo na to neko skupljanje 22 igraca priblihne kvalitete
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
ne pisem cesto ali tu sam i citam.ali na ovo sam morao reagovatiklasik je napisao/la:Bekic izgleda nema mjesta u Sarajevu, mislim da bi bio odlicna dopuna na lijevom bek uz Peru, ako idemo na to neko skupljanje 22 igraca priblihne kvalitete

ako vrate Beku ja na Tusanj necu ici!! ovom prilikom se kunem.a nisam tekme propustio godinama,uvijek sam, na istom mjestu na zapadu.vratili smo ga vec jednom i kako nam je vratio ??
neka hvala daleko mu kuca od nas

bolje dati priliku mladim igracima,vidjeti na primjeru Todora i Begana.nemoguce je da nemamo nekog lijevog beka

slazem se da trebamo prosirit igracki fond ali treba pazi brate i na obraz
dakle Beka ne !!!
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
juvebosna je napisao/la:ne pisem cesto ali tu sam i citam.ali na ovo sam morao reagovatiklasik je napisao/la:Bekic izgleda nema mjesta u Sarajevu, mislim da bi bio odlicna dopuna na lijevom bek uz Peru, ako idemo na to neko skupljanje 22 igraca priblihne kvalitete![]()
ako vrate Beku ja na Tusanj necu ici!! ovom prilikom se kunem.a nisam tekme propustio godinama,uvijek sam, na istom mjestu na zapadu.vratili smo ga vec jednom i kako nam je vratio ??
neka hvala daleko mu kuca od nas![]()
![]()
bolje dati priliku mladim igracima,vidjeti na primjeru Todora i Begana.nemoguce je da nemamo nekog lijevog beka![]()
dakle Beka ne !!!
Ima i onaj mali Kurtic koji je zajedno sa Beganovicem igrao u juniorima. I on trenira sa prvim timom.Za njega je navodno Plišek zaiteresonvan i vodio ga je vani nekoliko puta. Valjda dobije sansu.Igracemo na dva fronta, pa bi trebalo imati i svjeze krvi.
Kako nam je vratio? Odradio posteno ugovor, za dug nikad nije zatezo, i prvi put i drugi put kad je bio ostalo mu se duzno, nikad nigdje nije to spomenuo nit trazio. Na kraju zadnje sezone u Slobodi ispao korektan, sve tadasnjem predsjedniku i treneru (Azmir, Husref) obrazlozio, kolko mu Sarajevo nudi platu, otprilike 3x vecu nego kod nas, svjestan da je tad iz Sarajeva jedino se i mogao prodat dalje, napravio korak naprijed u karijeri i to je to.juvebosna je napisao/la:ne pisem cesto ali tu sam i citam.ali na ovo sam morao reagovatiklasik je napisao/la:Bekic izgleda nema mjesta u Sarajevu, mislim da bi bio odlicna dopuna na lijevom bek uz Peru, ako idemo na to neko skupljanje 22 igraca priblihne kvalitete![]()
neka hvala daleko mu kuca od nas![]()
![]()
bolje dati priliku mladim igracima,vidjeti na primjeru Todora i Begana.nemoguce je da nemamo nekog lijevog beka![]()
dakle Beka ne !!!
Povrede ga sprijecile za nesto vise, il jednostavno nije imao kvalitet, nije uspio al mislim da bi nama valjao.
Svako ima pravo na misljenje i da ne dolazi na Tusanj. Mozda ima i neko trenutno ko zbog Saida ne dolazi, al eto i Said je bio veci pitar od svakog sarajlije pa nam opet valja.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Almiru i Ameru Bekiću zakonom zabraniti povratak na Tusanj i nikad ne zaboraviti ono njihovo udaranje igrača Slobode na Koševu a sto im je omogućio Natašin pakaš Valjić.Onaj video njihovog udaranja naših igrača treba stalno postavljat na temi zbog mladih narastaja.Bekići FUJ!!!!
DRŽAVA TUZLA!!
Nije stvar samo prelaska u Sarajevo vec krvnickog udaranja na Kosevu prije 3 sezone. Bio sam na utakmici i odvratno je bilo sta su Bekici radili, stoka kakve rijetko gdje ima.
Proslu polusezonu nam je Amer trebao jer nam je gorilo pod nogama da ne ispadnemo. Sad da dizemo nekom smecaru karijeru kada nam ne gori pod nogama u tom smislu, nema sanse da se mene pita. Ali to je najgore sa igracima iz Tuzle, uvijek su nekom rodbina, komsije, prijatelji i sta god da urade ima grupica koja ih brani.
Proslu polusezonu nam je Amer trebao jer nam je gorilo pod nogama da ne ispadnemo. Sad da dizemo nekom smecaru karijeru kada nam ne gori pod nogama u tom smislu, nema sanse da se mene pita. Ali to je najgore sa igracima iz Tuzle, uvijek su nekom rodbina, komsije, prijatelji i sta god da urade ima grupica koja ih brani.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
nije Almir udarao nego Amer koji je prosle sezone bez problema igrao za "svetinju"! i sta da se Almir vrati? ko ce mu sta? pa eto ti Saida pitara mrtvog u timu uzima mjesto omladincima i ako digne formu ode opet u svoj klub SarajevoMadal je napisao/la:Nije stvar samo prelaska u Sarajevo vec krvnickog udaranja na Kosevu prije 3 sezone. Bio sam na utakmici i odvratno je bilo sta su Bekici radili, stoka kakve rijetko gdje ima.

Sloboda Tuzla
i sta cemo s Bucom u strucnom stabu? 5 najboljih godina dade Sarajevu pa se nama mator vraca, Karic sportski direktor isto sa Zeljom! veliki Nikolic, Mitrovic i Nuce u Zrinju lagano.....Sulejman ponos grada (kapiten) udara u srijedu koga stigne i opet ce ga docekati ko Tita
zapravo mi se trebamo zapitati imali ko da nas nije zayebao
kad napravis klub klubom onda se ni ove stvari nece desavati a dotad suti i trpi 

Sloboda Tuzla
fukaratz je napisao/la:nije Almir udarao nego Amer koji je prosle sezone bez problema igrao za "svetinju"! i sta da se Almir vrati? ko ce mu sta? pa eto ti Saida pitara mrtvog u timu uzima mjesto omladincima i ako digne formu ode opet u svoj klub SarajevoMadal je napisao/la:Nije stvar samo prelaska u Sarajevo vec krvnickog udaranja na Kosevu prije 3 sezone. Bio sam na utakmici i odvratno je bilo sta su Bekici radili, stoka kakve rijetko gdje ima.
Proslu polusezonu nam je Amer trebao jer nam je gorilo pod nogama da ne ispadnemo. Sad da dizemo nekom smecaru karijeru kada nam ne gori pod nogama u tom smislu, nema sanse da se mene pita. Ali to je najgore sa igracima iz Tuzle, uvijek su nekom rodbina, komsije, prijatelji i sta god da urade ima grupica koja ih brani.Beka ako bude htio nazad on ce i doci!
Oba Bekića su udarala(pogledaj onaj snimak sto je neko postavljao na temi) ,**** obična.Said nikad nije loše govorio o Slobodi nit je udarao naše igrače,mada i njemu po meni ne bi bilo mjesta u Slobodi.Samo vratiti one poput Buce koji su ok a nisu gazili po klubu i koji mogu biti pojačanja a ne da ih vraćamo u zivot!!
DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Misljenja sam da bi to samo njemu valjalo jer u tom potezu Slobode nema puno mudrosti, jesno je da je veoma podlozan povredama, da nije u formi, da mozda nema velikog motiva, da nije jeftin igrac. Sigurno da tamo ceka dosta igraca koji su i spremniji i svjeziji, a i povoljniji. Od kojih se tokom pauze sa pravim nacinom rada moze isklesati dobar PL igrac. Ali eto..ako dodje to ce biti neki tal, hajde daj mu platu jer je nas, neka i njemu dio kolaca.
Govorim cisto sa strane igracke, bez ovih argumenata da li je izdao Slobodu ili ne.
Govorim cisto sa strane igracke, bez ovih argumenata da li je izdao Slobodu ili ne.
sta ce mi klip bio sam na stadionu (jug) kad smo Ameru mater yebavali (iako je visoko sve se odlicno vidjelo). Almir je imao samo jedan start dok mu je rodjak 3-4 puta laktom udarao i na kraju nam presudio tu utakmicu. i taj Buco ti je dosao sa 34 godine iz SarajevaNjonjoVam je napisao/la:fukaratz je napisao/la:nije Almir udarao nego Amer koji je prosle sezone bez problema igrao za "svetinju"! i sta da se Almir vrati? ko ce mu sta? pa eto ti Saida pitara mrtvog u timu uzima mjesto omladincima i ako digne formu ode opet u svoj klub SarajevoMadal je napisao/la:Nije stvar samo prelaska u Sarajevo vec krvnickog udaranja na Kosevu prije 3 sezone. Bio sam na utakmici i odvratno je bilo sta su Bekici radili, stoka kakve rijetko gdje ima.
Proslu polusezonu nam je Amer trebao jer nam je gorilo pod nogama da ne ispadnemo. Sad da dizemo nekom smecaru karijeru kada nam ne gori pod nogama u tom smislu, nema sanse da se mene pita. Ali to je najgore sa igracima iz Tuzle, uvijek su nekom rodbina, komsije, prijatelji i sta god da urade ima grupica koja ih brani.Beka ako bude htio nazad on ce i doci!
Oba Bekića su udarala(pogledaj onaj snimak sto je neko postavljao na temi) ,**** obična.Said nikad nije loše govorio o Slobodi nit je udarao naše igrače,mada i njemu po meni ne bi bilo mjesta u Slobodi.Samo vratiti one poput Buce koji su ok a nisu gazili po klubu i koji mogu biti pojačanja a ne da ih vraćamo u zivot!!

Sloboda Tuzla
Pa dobro meni je normalno da mu nece niko nista a i nije mi kraj svijeta sto su igraci prelazili u Sa klubove pod nekim okolnostima. Ali ima neka granica ****, ova dvojica smecara protiv Slobode na Kosevu igrala ko da im za lijeka treba. I nek daju 110% ali odvratno je kako su udarali. Mozda je i moja greska i moguce da nije Almir udarao, ne da mi se gledati klip opet i traziti, vjerovati cu ti da si upravu, tako da moja greska.fukaratz je napisao/la:nije Almir udarao nego Amer koji je prosle sezone bez problema igrao za "svetinju"! i sta da se Almir vrati? ko ce mu sta? pa eto ti Saida pitara mrtvog u timu uzima mjesto omladincima i ako digne formu ode opet u svoj klub SarajevoMadal je napisao/la:Nije stvar samo prelaska u Sarajevo vec krvnickog udaranja na Kosevu prije 3 sezone. Bio sam na utakmici i odvratno je bilo sta su Bekici radili, stoka kakve rijetko gdje ima.
Sto se Amera i Saida tice ako ih trebamo, nemam nista protiv da igraju u Slobodi, samo su mi kao i svaki drugi "stranci" sto dodju. Amera smo trebali jer smo se borili da ne ispadnemo, Said je evo dvije utakmice medju najboljim na terenu a forma i kondicija mu idu uzlaznom putanjom i sve dok je tako nemam nista protiv. Vise-manje isto kao sto nam Zeba dodje, gospodski odradi svoje u klubu i bez ciganluka ode. U istom mi je kosu i Said.
Samo mi je smijesno sto ima ljudi koji od svih pojacanja i igraca nadjose Almira da dodje. To je vjerovatno zbog tih licnih konekcija kako sam i pisao.
Poenta je da je interes Slobode i ono sto je najbolje u tom momentu za klub ispred svega drugog. Kad jedva sklapamo tim - daj sta bilo, ali kada biramo rezervnog lijevog beka a imati cemo veceg izbora, jer cemo vjerovatno biti poprilicno pozeljna destinacija u odnosu na prije pola godine-godinu, onda imamo i "luksuz" da zbog nekih prijasnjih stvari zaobidjemo Almira Bekica, makar za dzaba igrao. Na kraju krajeva, los je igrac i za klupe.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Almir Bekic neka se vrati osnovama male skole nogometa I tek kada nauci centrirat iz trka moze traziti novi angazman.
tuzlanska Sloboda
Vidim krenula se rasprava,a ne tako davno isto bila.meni je pun racku povratnika u klub,jer im trenutno ne ide,u losoj su formi , imaju problem da igraju i tako dalje.
Meni je problem to sto napokon proigraju u Slobodi,i odmah kad sastave par dobrih tekmi zine guzica za vecom lovom
Pa majku mu vise zar smo postali klub koji razigrava sarajlije i one ustase iz zap.mostara
Kad vec spominjete tu tekmu protiv pitara oba bekica su nas tukla ali opet se posebno istakao ovaj almir i od tog dana za mene ne postoji
Ja sam licno presjedio gol kad je said dao.nisam se radovao a i Boga mi nisam ga ni pozz kao pola stadiona kad je izlazio.
Ja razumijem da svi zele zaraditi vecu lovu jer ipak zive od toga ali pistoji razlog zbog kojeg ih raja ne voli.
Dakle moje misljenje a ne morate ga uvaziti
Beka NE !!!!
Meni je problem to sto napokon proigraju u Slobodi,i odmah kad sastave par dobrih tekmi zine guzica za vecom lovom
Pa majku mu vise zar smo postali klub koji razigrava sarajlije i one ustase iz zap.mostara
Kad vec spominjete tu tekmu protiv pitara oba bekica su nas tukla ali opet se posebno istakao ovaj almir i od tog dana za mene ne postoji
Ja sam licno presjedio gol kad je said dao.nisam se radovao a i Boga mi nisam ga ni pozz kao pola stadiona kad je izlazio.
Ja razumijem da svi zele zaraditi vecu lovu jer ipak zive od toga ali pistoji razlog zbog kojeg ih raja ne voli.
Beka NE !!!!
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
- zlatnakoka
- Kontakt:
Pa džaba kad nemamo ništa od toga, znalo se da guraju nekog u moguću suspenziju.NjonjoVam je napisao/la:Sudac Došlo na hlađenju!!
Da sutra igramo utakmicu naći će nekog "Ricolija iz Trebinja", spremnog za suspenziju i navlačenje u korist selje.
Tipa ona sezona kad prokockaše titulu iako je zbog njih 4-5 sudija suspendovano.
ocito nisi gledao utakmicu protiv Sarajeva cim spominjes starijeg Bekica! imas klip pa odgledaj ponovo. mi smo klub koji razigrava za sarajevsku toplu bracu i ujke ima vec 20 godina! pa predsjednik ti navija za Zelju sta dalje pricatijuvebosna je napisao/la:Vidim krenula se rasprava,a ne tako davno isto bila.meni je pun racku povratnika u klub,jer im trenutno ne ide,u losoj su formi , imaju problem da igraju i tako dalje.
Beka NE !!!!

Sloboda Tuzla
Uz skoro podjednaku dozu gadjenja,koju mi zeludac osjeti na spomen Bekica, moram izvrsiti ispravku netacnog navoda. Amer je bio nenadjebiv u toj utakmici I tesko ce ga tko prestici u ovom stoljecu.juvebosna je napisao/la: Kad vec spominjete tu tekmu protiv pitara oba bekica su nas tukla ali opet se posebno istakao ovaj almir i od tog dana za mene ne postoji!!
tuzlanska Sloboda
Iskreno na toj tekmi sam bio sa fukarama a znate taj dio trbina je prilicno udaljen od terena.da Amer je udarao ko p.i.c.k.a par puta me je pozz kad smo se vidjali pogotvo kad se vratio(znamo se od ranije iz vidjenja) iskulirao sam ga.ali ovdje je rijec o Almiru i kako je neko predlozio da se uzme u obzir da ga se vrati.ja sam dao svoje misljenje i da je on za mene persona non gratazlajci je napisao/la:Uz skoro podjednaku dozu gadjenja,koju mi zeludac osjeti na spomen Bekica, moram izvrsiti ispravku netacnog navoda. Amer je bio nenadjebiv u toj utakmici I tesko ce ga tko prestici u ovom stoljecu.juvebosna je napisao/la: Kad vec spominjete tu tekmu protiv pitara oba bekica su nas tukla ali opet se posebno istakao ovaj almir i od tog dana za mene ne postoji!!
Radije dajte junioru sansu ima u Perici idealnog ucitelja i kao igraca i kao covjeka