fukaratz je napisao/la:Madal je napisao/la:Nije stvar samo prelaska u Sarajevo vec krvnickog udaranja na Kosevu prije 3 sezone. Bio sam na utakmici i odvratno je bilo sta su Bekici radili, stoka kakve rijetko gdje ima.
Proslu polusezonu nam je Amer trebao jer nam je gorilo pod nogama da ne ispadnemo. Sad da dizemo nekom smecaru karijeru kada nam ne gori pod nogama u tom smislu, nema sanse da se mene pita. Ali to je najgore sa igracima iz Tuzle, uvijek su nekom rodbina, komsije, prijatelji i sta god da urade ima grupica koja ih brani.
nije Almir udarao nego Amer koji je prosle sezone bez problema igrao za "svetinju"! i sta da se Almir vrati?
ko ce mu sta? pa eto ti Saida pitara mrtvog u timu uzima mjesto omladincima i ako digne formu ode opet u svoj klub Sarajevo

Beka ako bude htio nazad on ce i doci!
Pa dobro meni je normalno da mu nece niko nista a i nije mi kraj svijeta sto su igraci prelazili u Sa klubove pod nekim okolnostima. Ali ima neka granica ****, ova dvojica smecara protiv Slobode na Kosevu igrala ko da im za lijeka treba. I nek daju 110% ali odvratno je kako su udarali. Mozda je i moja greska i moguce da nije Almir udarao, ne da mi se gledati klip opet i traziti, vjerovati cu ti da si upravu, tako da moja greska.
Sto se Amera i Saida tice ako ih trebamo, nemam nista protiv da igraju u Slobodi, samo su mi kao i svaki drugi "stranci" sto dodju. Amera smo trebali jer smo se borili da ne ispadnemo, Said je evo dvije utakmice medju najboljim na terenu a forma i kondicija mu idu uzlaznom putanjom i sve dok je tako nemam nista protiv. Vise-manje isto kao sto nam Zeba dodje, gospodski odradi svoje u klubu i bez ciganluka ode. U istom mi je kosu i Said.
Samo mi je smijesno sto ima ljudi koji od svih pojacanja i igraca nadjose Almira da dodje. To je vjerovatno zbog tih licnih konekcija kako sam i pisao.
Poenta je da je interes Slobode i ono sto je najbolje u tom momentu za klub ispred svega drugog. Kad jedva sklapamo tim - daj sta bilo, ali kada biramo rezervnog lijevog beka a imati cemo veceg izbora, jer cemo vjerovatno biti poprilicno pozeljna destinacija u odnosu na prije pola godine-godinu, onda imamo i "luksuz" da zbog nekih prijasnjih stvari zaobidjemo Almira Bekica, makar za dzaba igrao. Na kraju krajeva, los je igrac i za klupe.