Hvala brate !eliminator je napisao/la:okupljanje je na istom mjestu ko i uvijek, karta 7-10KM, do stadiona nogama et mislim da je to sveLuca.Toni je napisao/la:Dobro mada mislim da je Čolić puno bolji na krilo nego u spicu, al et ako Amar odluci da ga stavi u spic ja necu reci da ne valja![]()
A htio bih pitati gdje je okupljanje pred polazak za lukavicu, kolko je karta cime cemo do stadinona i jos neke informacije koje su bitne, ako bi neko mogao da napise bio bih zahvalan!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Razumijes ti mene burazere moj 

- Neprilagodjen
- Kontakt:
Termin nije bio fiksno odredjen. Dogovoreno je da utakmica pocne kad se Amar vrati iz Beograda.nime_tm87 je napisao/la:znaci danas je ta prijateljska ?u koliko da trknem taman i da rodbinu posjetim ... :
Place beograd za tobom danas cijeli dan a i ti za njim!Neprilagodjen je napisao/la:Termin nije bio fiksno odredjen. Dogovoreno je da utakmica pocne kad se Amar vrati iz Beograda.nime_tm87 je napisao/la:znaci danas je ta prijateljska ?u koliko da trknem taman i da rodbinu posjetim ... :
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne zezaj unesrecene pile, mogu ti takva djeca, gluho bilo, biti

Ko je dao golovepile87 je napisao/la:3-0 u olovu

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- eliminator
- Kontakt:
dva gola beslija i jedan viscaSeyo_TM je napisao/la:Ne zezaj unesrecene pile, mogu ti takva djeca, gluho bilo, biti![]()
to ga Višća uvalio svojim sugrađanimaeliminator je napisao/la:dva gola beslija i jedan viscaSeyo_TM je napisao/la:Ne zezaj unesrecene pile, mogu ti takva djeca, gluho bilo, biti![]()
Prijateljska utakmica Stupcanica(Olovo)-Zeljeznicar 0:3(M.Beslija,Višca)
Plavi tim je danas u Olovu odradio laksi trening i bez velikih problema je pobjedio nizeligasa Stupcanicu,ŠAMPIJONI su docekani aplauzom i isplaceni na kraju utakmice od Olovkse publike.
Bitno je istac da su poceli u sastavu:Šehic(siguran),Mesic,Radovanovic,Kerla(malo se povrijedio,Amar ga zamjenio na poluvremenu)Stanic(danas jedan od bolji)Zeba,BESLIJA(prvi go na asistenciju Visce,a drugi Lazo spusta na volej i Beslija rutinski,kapitenski dobar)Culum(nije on za Zelje,danas spor-lijen,gospodar sredine kao sto danas jedan navijac ZELJE rece ehhe)Svraka(povrijedio se u prvoj minuti,bez ikakvog duela,mada mislim da nije nista ozb)COLIC(Trudio se al nista pretjerano)Visca(danas daleko najbolji po svojoj strani bez greske,rastrcan,suta sa svi pozicija,daje lopte,pogadja,).Izmjene Čolic,Beslija,Popovic....
Plavi tim je danas u Olovu odradio laksi trening i bez velikih problema je pobjedio nizeligasa Stupcanicu,ŠAMPIJONI su docekani aplauzom i isplaceni na kraju utakmice od Olovkse publike.
Bitno je istac da su poceli u sastavu:Šehic(siguran),Mesic,Radovanovic,Kerla(malo se povrijedio,Amar ga zamjenio na poluvremenu)Stanic(danas jedan od bolji)Zeba,BESLIJA(prvi go na asistenciju Visce,a drugi Lazo spusta na volej i Beslija rutinski,kapitenski dobar)Culum(nije on za Zelje,danas spor-lijen,gospodar sredine kao sto danas jedan navijac ZELJE rece ehhe)Svraka(povrijedio se u prvoj minuti,bez ikakvog duela,mada mislim da nije nista ozb)COLIC(Trudio se al nista pretjerano)Visca(danas daleko najbolji po svojoj strani bez greske,rastrcan,suta sa svi pozicija,daje lopte,pogadja,).Izmjene Čolic,Beslija,Popovic....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vidi Kerle kako se istice,pravi fudbaler!
-
- Kontakt:
kerla jesi to ti ?titula2010 je napisao/la:Vidi Kerle kako se istice,pravi fudbaler!

-
- Kontakt:
Nisam ja!vjeran1987 je napisao/la:kerla jesi to ti ?titula2010 je napisao/la:Vidi Kerle kako se istice,pravi fudbaler!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Neprilagodjen je napisao/la: Termin nije bio fiksno odredjen. Dogovoreno je da utakmica pocne kad se Amar vrati iz Beograda.
Ili te neki Manijak maltretirao ili ti je kakav igrač Želje pokupio dugogodišnju ljubav. Stvarno bi bilo sevap pronaći tvoju IP adresuNeprilagodjen je napisao/la:Je li Amar u Beogradu?
Evo,setnja upravo pocinje

Znamo da si poremećen, a ti nastavljaš da dokazuješ svoju poremećenost

Kad malo bolje razmislim, mogao bi se i nama otvoriti. Koji je razlog te patološke mržnje(biće ti lakše ako kažeš)

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
Sta je sa Kerlom,jeli potpisao ugovor,dali neko zna sta se desava u vezi snjegovim daljnjim angazmanom u klubu? 

??? hahahaha...kakve su ovo nove internet prijetnjenikad_izvini je napisao/la:Stvarno bi bilo sevap pronaći tvoju IP adresu![]()

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Dobro je znači prošlo sve u Olovu, jedna laganija tekma kao prilika da se neke kockice poslože, i uvertira za predstojeći zgusnuti raspored, gdje će nam biti potrebno dosta fizičke i psihičke izdržljivosti, a naravno i sreće.
Veoma je bitno to što je ekipa uspjela da preokrene rezultat u utakmicama protiv Veleža i Čelika.
Idemo dalje !
Veoma je bitno to što je ekipa uspjela da preokrene rezultat u utakmicama protiv Veleža i Čelika.
Idemo dalje !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Idemo dalje ![/size][/quote]ellaxaz je napisao/la:Dobro je znači prošlo sve u Olovu, jedna laganija tekma kao prilika da se neke kockice poslože, i uvertira za predstojeći zgusnuti raspored, gdje će nam biti potrebno dosta fizičke i psihičke izdržljivosti, a naravno i sreće.
Idemo dalje !
LUKAVICA
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
DOK JE BRKE---NEMA FRKE
Brko, Brkane moj omiljeni....
Brko, Brkane moj omiljeni....

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
S obzirom da protiv Slavije nećemo moći računati na Lazara Popovića, a Bajro Spahić je povrijeđen, od klasičnih napadača nam ostaje samo Damir Rovčanin, te me interesira kakvo je stanje sa Pehiljom, Nikolićem i Omarom Baljićem. Da li bi neko od navedene trojice igrača mogao biti u užoj konkurenciji za utakmicu u Lukavici, a ono bar za 10-tak minuta. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 5 gostiju.