FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
titula2010
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vidi Kerle kako se istice,pravi fudbaler!
-
vjeran1987
- Kontakt:
kerla jesi to ti ?titula2010 je napisao/la:Vidi Kerle kako se istice,pravi fudbaler!
-
titula2010
- Kontakt:
Nisam ja!vjeran1987 je napisao/la:kerla jesi to ti ?titula2010 je napisao/la:Vidi Kerle kako se istice,pravi fudbaler!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Neprilagodjen je napisao/la: Termin nije bio fiksno odredjen. Dogovoreno je da utakmica pocne kad se Amar vrati iz Beograda.
Ili te neki Manijak maltretirao ili ti je kakav igrač Želje pokupio dugogodišnju ljubav. Stvarno bi bilo sevap pronaći tvoju IP adresuNeprilagodjen je napisao/la:Je li Amar u Beogradu?
Evo,setnja upravo pocinje
Znamo da si poremećen, a ti nastavljaš da dokazuješ svoju poremećenost
Kad malo bolje razmislim, mogao bi se i nama otvoriti. Koji je razlog te patološke mržnje(biće ti lakše ako kažeš)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
ZeljoForever
- Kontakt:
Sta je sa Kerlom,jeli potpisao ugovor,dali neko zna sta se desava u vezi snjegovim daljnjim angazmanom u klubu? 
??? hahahaha...kakve su ovo nove internet prijetnjenikad_izvini je napisao/la:Stvarno bi bilo sevap pronaći tvoju IP adresu![]()
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Dobro je znači prošlo sve u Olovu, jedna laganija tekma kao prilika da se neke kockice poslože, i uvertira za predstojeći zgusnuti raspored, gdje će nam biti potrebno dosta fizičke i psihičke izdržljivosti, a naravno i sreće.
Veoma je bitno to što je ekipa uspjela da preokrene rezultat u utakmicama protiv Veleža i Čelika.
Idemo dalje !
Veoma je bitno to što je ekipa uspjela da preokrene rezultat u utakmicama protiv Veleža i Čelika.
Idemo dalje !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Idemo dalje ![/size][/quote]ellaxaz je napisao/la:Dobro je znači prošlo sve u Olovu, jedna laganija tekma kao prilika da se neke kockice poslože, i uvertira za predstojeći zgusnuti raspored, gdje će nam biti potrebno dosta fizičke i psihičke izdržljivosti, a naravno i sreće.
Idemo dalje !
LUKAVICA
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
DOK JE BRKE---NEMA FRKE
Brko, Brkane moj omiljeni....
Brko, Brkane moj omiljeni....
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
S obzirom da protiv Slavije nećemo moći računati na Lazara Popovića, a Bajro Spahić je povrijeđen, od klasičnih napadača nam ostaje samo Damir Rovčanin, te me interesira kakvo je stanje sa Pehiljom, Nikolićem i Omarom Baljićem. Da li bi neko od navedene trojice igrača mogao biti u užoj konkurenciji za utakmicu u Lukavici, a ono bar za 10-tak minuta. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Za nikolica sam vec rekao da je povrijedjen, saban bi mogao konkurisati ali mislim da ce roWa biti napadac...balja je jos daleko od klupe...avlami97 je napisao/la:S obzirom da protiv Slavije nećemo moći računati na Lazara Popovića, a Bajro Spahić je povrijeđen, od klasičnih napadača nam ostaje samo Damir Rovčanin, te me interesira kakvo je stanje sa Pehiljom, Nikolićem i Omarom Baljićem. Da li bi neko od navedene trojice igrača mogao biti u užoj konkurenciji za utakmicu u Lukavici, a ono bar za 10-tak minuta. Željo je šampion.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Pehilja sam gledao u dvije pripremne utakmice i u obje je postigao go (Na turniru u Fojnici, i protiv Bosne Visoko),i onu protiv nas kad je igrao za OlimpiC.Mislim da je on pravi gol igrač,samo je premlad i još neiskusan.Ukoliko bude htio da radi,sigurno je da ima monogo potencijala s obzirom na godine. Mislim da smo ga mi nafatali na vrijeme...
U Lukavici se više uzdam u odbranu, nego u napad...a volio bih vidjeti i Vasilića na djelu,nije đaba bio pozivan u repku, iz Zvijezde,trebalo bih da posjeduje kvalitet i bar dostojno zamjeni Bogija.Jer puno je utakmica do polusezone,i treba nam spreman.
U Lukavici se više uzdam u odbranu, nego u napad...a volio bih vidjeti i Vasilića na djelu,nije đaba bio pozivan u repku, iz Zvijezde,trebalo bih da posjeduje kvalitet i bar dostojno zamjeni Bogija.Jer puno je utakmica do polusezone,i treba nam spreman.
I ja mislim da će ipak Rowa igrati,
a Vasilić još čeka papire.
a Vasilić još čeka papire.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
nijaz brkovic se vraca u ŽELJU ?

Ne znam koje glavni na ovom portalu i koga uredjuje,ali mogu mu reci svaka cast na pravovremenim informacijama o nasem klubu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Hvala na informaciji.Seyo_TM je napisao/la:Za nikolica sam vec rekao da je povrijedjen, saban bi mogao konkurisati ali mislim da ce roWa biti napadac...balja je jos daleko od klupe...avlami97 je napisao/la:S obzirom da protiv Slavije nećemo moći računati na Lazara Popovića, a Bajro Spahić je povrijeđen, od klasičnih napadača nam ostaje samo Damir Rovčanin, te me interesira kakvo je stanje sa Pehiljom, Nikolićem i Omarom Baljićem. Da li bi neko od navedene trojice igrača mogao biti u užoj konkurenciji za utakmicu u Lukavici, a ono bar za 10-tak minuta. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
sarkazam?dino lj je napisao/la:Ne znam koje glavni na ovom portalu i koga uredjuje,ali mogu mu reci svaka cast na pravovremenim informacijama o nasem klubu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Pogresno tumacis ali tvoj problem,iskreno mislim sve najbolje o ljudima koji ovo uredjuju.Sve najbolje prijatelju komentar ti nije na mjestu ali nema veze,tvoje pravoSeyo_TM je napisao/la:sarkazam?dino lj je napisao/la:Ne znam koje glavni na ovom portalu i koga uredjuje,ali mogu mu reci svaka cast na pravovremenim informacijama o nasem klubu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.