FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

japa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la japa » 01 okt 2018, 00:31

Pa skontaj mislis da oni svi ne bi voljeli da dodju i budu junaci zabiju koji gol budu face navijaci da ih slave mozda i negdje se prodaju, i mislis da se ne trude? Voljeli bi to oni i trude se itekako ali oni su skart, nemaju kvalitet moze se truditi koliko hoce kad ne zna...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 okt 2018, 00:40

@Rokoko87, @MocMahale444 javite se slobodno, za bogalje nikakva taktika ne pali.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 okt 2018, 00:50

LjoZee je napisao/la:@Rokoko87, @MocMahale444 javite se slobodno, za bogalje nikakva taktika ne pali.
Pasa moj solidni mi smo svoje taktike sjebali davnih dana.
Evo danas tek uletim ovdje i bolje da nisam.
Opet se sve brani a Blagoje nema blage vec 2 godine nema zelje da igra u Zelji.
Zec? Ma daj necu da pisem neka bude sta ce biti.
Imam post kad sam napisao nakon finala kupa da ce nam ove sezone 10x teze biti.
Odmorit malo nego sta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 okt 2018, 01:10

Vala mi je smijesna i ova prica oko pritiska na koju se pojedini igraci vade....nikad manje ljudi nije pratilo zelju, Je.bo ja mater ako za jednu od prvih tekmi na kojoj sam samostalno bio kad nas je Posusje otreslo na grbavici nije bilo vece interesovanje raje....Ne mislim samo broj gledalaca nego atmosfera u raji opcenito.

Mislim da je situacija upravo obrnuta...realno igrace boli ku.rac. A zasto ih boli ku.rac...zato sto nisu profesionalci. Zasto nisu profesionalci....zato sto je dosta tome kumovala raja i nasi navijaci, a pogotovo jug. Doslo je dotle da nisi faktor u ekipi ako nisi jaran sa nekim ako ne ser.es po fb ili kafani :crazy: :crazy: :crazy:

Umjesto plate te, odigras, das go, pobjedis, aplazu i u svlacionicu....a ta s.ranja ljubav prema klubu i ostalo molim vas da ostavite za HBO i slicne kanale.

Jos svemu da se doda nasa rak rana...bezvezno uzdizanje nase djece, kad objektivno u 3 generacije realno jedva jedan bude ili nekim slucajem dvojica da su za A tima....Beganovic, Anel, Hajdar, Sadikovic, Hasanovic, i ini...svi su oni bili zasticeni a gdje su sad? Ova dvojica ce isto zavristi u nekom orasju ili mladosti...ako uopste i nastave da se bave fudalom.

Necu da trcim pred rudu, ali ovo je gotovo. Odoovic ne moze kontrolisat situaciju i mora ce neko otic,,,ili pola tima ili on.
=\_1921_/=

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 01 okt 2018, 07:37

kažu za početak neko mora otići. Ja sam za soluciju da ne dođe septembarska PLATA na račune..za početak..
Jer si JEDAN JEDINI...........

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 01 okt 2018, 07:52

Najgore što se ne vidi nikakvo svjetlo na kraju tunela:(.
Ekipa sastavljena od preplacenih poluigraca, u omladinskim kategorijama nista specijalno, para nema, u izlogu nemaš ništa, dzeko završava karijeru u Romi ni tu nema hajra ....
Ubiše nas graditelji

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 okt 2018, 08:11

Od ovih nema hljeba. Nema nikakve nade da ce proigrati bar malo da ne grohnemo na neko 5 mjesto. Nista drugo nam ne ostaje nego da se dobro razmisli i isplanira sta i kako na zimu. Mora se ovo rastjerati ionako nista osvojit ne mogu. Izgubis sezonu zbog reza, ali si rahat poslije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 01 okt 2018, 09:04

Imaj obraza,vrati ljudima pare za desetogodišnje.
Ne trebaš iz svog džepa,uzmi od plata balerinama.
💩💩

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 okt 2018, 09:24

Barem nećemo udariti od patos na proljeće, udarili smo već.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 okt 2018, 10:16

Samo Amar Osim!!!
I onda kazu odbio da bude trener :rol: pa nije lud da radi sa ovom neznalicom Misimovicem
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 01 okt 2018, 10:20

Zamisljam izraz lica Najdrazeg kad mu Misimovic govori koga treba na tribinu, a koga forsirati. Zamisljam i u ovom belaju mi osmijeh na licu.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 01 okt 2018, 10:40

ma sta vam je... uzimamo titulu sa 15 bodova prednosti... cemu panika? jedan poraz se desio, nista strasno... ;)
45515

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 01 okt 2018, 11:04

A tek kad dodje transfer bomba okrenuce se sezona. Yebote smijao sam se pitarima a mi nismo nista bolji cuj transfer bomba i dovedu Jazvica :rol:

Ovaj Misimovic realno nema pojma, dobar jedino za prodavanje magle i privlacenje donacija otkako je preuzeo klub sa svojom svitom ima tome 4 godine donio je nula titula. Yebote 0 titula u posranoj Premijer ligi BiH, kao da je ovo Engleski Premeirship pa ti treba dugorocna strategija da osvojis prvenstvo :rol:

Promjenili stotine igraca, bruku trenera, skola fudbala daje iskljucivo antitalente, na jedan dobar transfer ide 15 promasaja, ali eto imamo brojace i dobar teren taman da gledamo dva puta godisnje kvalitetan fudbal kad igra reprezentacija jer sa ovim diletantima na Zeljinim utakmicama to necemo vidjeti.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 01 okt 2018, 11:11

Polusezona pravac Medjugorje i ponuditi Zdravku Mamicu kontrolu nad klubom, sa Milimetrom cemo osojiti drvenu kitu...

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 01 okt 2018, 12:25

LjoZee je napisao/la:Od ovih nema hljeba. Nema nikakve nade da ce proigrati bar malo da ne grohnemo na neko 5 mjesto. Nista drugo nam ne ostaje nego da se dobro razmisli i isplanira sta i kako na zimu. Mora se ovo rastjerati ionako nista osvojit ne mogu. Izgubis sezonu zbog reza, ali si rahat poslije.
Odovic je trebo jutros sazvat hitan sastanak odma u 9 nema cekanja, odma da iznese probleme da se Rezovi naprave,zna se gdje je problem,zvana svlacionica, koja lici na sve samo ali ne na svlacionicu koja je Cirkus pravi.. Da se odstrane ti igraci koji su ne samo igrac vec klosari, pocevsi od Kapitena laznog kome se najebem sestre...Yebem li vam majke zar vas nije stid sinoc Odih suzaa..Dajte Amara blizu Ode da sredi ove picke od igraca sve im ****....
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 okt 2018, 12:33

Ma totalno promasena strategija....Doveo si prepalacene placenike da napravis instant uspjeh i dosao si u sitauciju da nemas ni upsjeha a niti imas koga prodat. Pa jel sramota da smo medju zadnjim klubovima u ligi kad se gleda potencijal za prodaju igraca.

Kazu radi se transparaentno...odlicno. Haj nek onda uprava transparentno napise da su skrisili milione na 50+ igraca i njihove plate kako bi uspjeli da osvojimo jedan kup. Izgleda mnogi zaboravljaju da kad je uprava dosla da je kasa od Dzeke, Bajica i ostalih bila bgm dupke puna. Necu uopste da ulazim u to ko je kriv...ali odgovornost je na rukovodiocu jer kao sto rekoh skrsio si pare nista nisi napravio...dovidjenja i prijatno.

Gdje je sasa papac ? Gdje su ti igraci koje je doveo? Rok Elsner i kompanija?

Sto se tice rostera jednostavno previse budala. Arezina dokazano nije normalan frajer, Krpic prebio frajera i murije zaglavio ...da nie takva budala ne bi igro u nasoj ligi jer kvalitet za nesto vise sigurno ima. Zec je Sammir za sirotijnu...Jos nam je samo Lendric falio pa da stocevi sjevaju i u svlacionici.

Kae nasa telentovana djeca....tolko su talentovani da ih ne mozes prodat ni u nasu PL.
=\_1921_/=

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 01 okt 2018, 14:15

invincible1921 je napisao/la:Ma totalno promasena strategija....Doveo si prepalacene placenike da napravis instant uspjeh i dosao si u sitauciju da nemas ni upsjeha a niti imas koga prodat. Pa jel sramota da smo medju zadnjim klubovima u ligi kad se gleda potencijal za prodaju igraca.

Kazu radi se transparaentno...odlicno. Haj nek onda uprava transparentno napise da su skrisili milione na 50+ igraca i njihove plate kako bi uspjeli da osvojimo jedan kup. Izgleda mnogi zaboravljaju da kad je uprava dosla da je kasa od Dzeke, Bajica i ostalih bila bgm dupke puna. Necu uopste da ulazim u to ko je kriv...ali odgovornost je na rukovodiocu jer kao sto rekoh skrsio si pare nista nisi napravio...dovidjenja i prijatno.

Sto se tice rostera jednostavno previse budala. Arezina dokazano nije normalan frajer, Krpic prebio frajera i murije zaglavio ...da nie takva budala ne bi igro u nasoj ligi jer kvalitet za nesto vise sigurno ima. Zec je Sammir za sirotijnu...Jos nam je samo Lendric falio pa da stocevi sjevaju i u svlacionici.

Kae nasa telentovana djeca....tolko su talentovani da ih ne mozes prodat ni u nasu PL.
Ma ja i onda kada skontaju da su pojeli **** fol kaznjavaju te promasaje i okrecu se Zeljinoj djeci, i to u trenutku kada i taj pogon ne daje nikakav kvalitet. Ja sam davno rekao kada je Odovic dosao, zrtvenij jarac koji je dosao da popravlja nesto sto je nemoguce popraviti sa ovim ljudima u klubu. Svaka cast onome Krcmarevicu nije ni on budala vidio je dje je dosao sta ima i kakve su ambicije i skontao covjek da je to nemoguce ostvariti u tim okolnostima i pokupio se i otisao, ljudi ga ismijavali...

Ma to transparantno je zesca smijurija suplja za ovce dosli u klub fol sada ce biti sve transparentno a to transparetno njima znaci da cemo znati koliko smo zaradili od prodaje ulaznica na dan utakmice sto ti je godisnje jedno 5% budzeta :lol: :lol: eto transparentno znas 5% budzeta :rol: Ova uprava je ublehaska, jeftini populisti koji prodaju maglu poput ove sa transparentnoscu, mislim sta reci yebeni refklektor koji kosta 14 hiljada maraka organizuje se akcija donacija da se ofarba? Hej pisanih 14 hiljada maraka skupjaju navijaci, pa to bi za klub trebalo biti pickin dim ne znam bili se smijao ili plakao. A pokupili sve zasluge za stadion kao da su oni licno sve ulozili a ustvari dvije trecine uradjenog na stadionu su donacije sto od uefe preko saveza zbog repke, do kantona, grada, opstine i onih navijackih akcija, ova uprava je ulozila otprilike jednu trecinu od svih tih troskova.

4 godina dovodili promasaje, uboli jednog dobrog na 20 promasaja igraca a i te sto su uboli unovcili su dvojicu (jednog njegovom voljom da potpise) i drugog neku sicu za pola godine ugovora, veliki stratezi i strucnjaci za ugovore dali igracu ugovor koji istice u januaru, pa to svaki idiot koji je igrao FM zna da se ne radi tako...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 okt 2018, 14:39

japa je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Ma totalno promasena strategija....Doveo si prepalacene placenike da napravis instant uspjeh i dosao si u sitauciju da nemas ni upsjeha a niti imas koga prodat. Pa jel sramota da smo medju zadnjim klubovima u ligi kad se gleda potencijal za prodaju igraca.

Ma ja i onda kada skontaju da su pojeli **** fol kaznjavaju te promasaje i okrecu se Zeljinoj djeci, i to u trenutku kada i taj pogon ne daje nikakav kvalitet. Ja sam davno rekao kada je Odovic dosao, zrtvenij jarac koji je dosao da popravlja nesto sto je nemoguce popraviti sa ovim ljudima u klubu. Svaka cast onome Krcmarevicu nije ni on budala vidio je dje je dosao sta ima i kakve su ambicije i skontao covjek da je to nemoguce ostvariti u tim okolnostima i pokupio se i otisao, ljudi ga ismijavali...

Ma to transparantno je zesca smijurija suplja za ovce dosli u klub fol sada ce biti sve transparentno a to transparetno njima znaci da cemo znati koliko smo zaradili od prodaje ulaznica na dan utakmice sto ti je godisnje jedno 5% budzeta :lol: :lol: eto transparentno znas 5% budzeta :rol: Ova uprava je ublehaska, jeftini populisti koji prodaju maglu poput ove sa transparentnoscu, mislim sta reci yebeni refklektor koji kosta 14 hiljada maraka organizuje se akcija donacija da se ofarba? Hej pisanih 14 hiljada maraka skupjaju navijaci, pa to bi za klub trebalo biti pickin dim ne znam bili se smijao ili plakao. A pokupili sve zasluge za stadion kao da su oni licno sve ulozili a ustvari dvije trecine uradjenog na stadionu su donacije sto od uefe preko saveza zbog repke, do kantona, grada, opstine i onih navijackih akcija, ova uprava je ulozila otprilike jednu trecinu od svih tih troskova.

4 godina dovodili promasaje, uboli jednog dobrog na 20 promasaja igraca a i te sto su uboli unovcili su dvojicu (jednog njegovom voljom da potpise) i drugog neku sicu za pola godine ugovora, veliki stratezi i strucnjaci za ugovore dali igracu ugovor koji istice u januaru, pa to svaki idiot koji je igrao FM zna da se ne radi tako...
Ja sam reko pa me napadose i pokusase ismijat ovdje cak...davnih godina sam dva put cistio snijeg i vise necu nista. Kupicu clansku, godisnju, kartu, sal...al ja da dajem pare za nesto sto treba klub da radi ne zelim. Busas se u prsa da si neka organizacija, projekti pi.cke materine a vamo sta god treba prosis od raje...neka fala ja svoje intelginecije ne dam. Ja sam navijac i nisam placen to da budem, a oni koji su placeni za svoj poso nek ga i rade. Ja necu da radim ono za sta je neko drugi placen.
=\_1921_/=

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 01 okt 2018, 15:33

Evo Anel Hidić novi kondicioni u Olimpiku

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 okt 2018, 15:47

Šta sada uraditi da se poboljša situacija u kojoj se nalazimo? Može li se nešto konkretno sada uraditi ili tek na zimskoj pauzi?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”