invincible1921 je napisao/la:Ma totalno promasena strategija....Doveo si prepalacene placenike da napravis instant uspjeh i dosao si u sitauciju da nemas ni upsjeha a niti imas koga prodat. Pa jel sramota da smo medju zadnjim klubovima u ligi kad se gleda potencijal za prodaju igraca.
Kazu radi se transparaentno...odlicno. Haj nek onda uprava transparentno napise da su skrisili milione na 50+ igraca i njihove plate kako bi uspjeli da osvojimo jedan kup. Izgleda mnogi zaboravljaju da kad je uprava dosla da je kasa od Dzeke, Bajica i ostalih bila bgm dupke puna. Necu uopste da ulazim u to ko je kriv...ali odgovornost je na rukovodiocu jer kao sto rekoh skrsio si pare nista nisi napravio...dovidjenja i prijatno.
Gdje je sasa papac ? Gdje su ti igraci koje je doveo? Rok Elsner i kompanija?
Sto se tice rostera jednostavno previse budala. Arezina dokazano nije normalan frajer, Krpic prebio frajera i murije zaglavio ...da nie takva budala ne bi igro u nasoj ligi jer kvalitet za nesto vise sigurno ima. Zec je Sammir za sirotijnu...Jos nam je samo Lendric falio pa da stocevi sjevaju i u svlacionici.
Kae nasa telentovana djeca....tolko su talentovani da ih ne mozes prodat ni u nasu PL.
Ma ja i onda kada skontaju da su pojeli **** fol kaznjavaju te promasaje i okrecu se Zeljinoj djeci, i to u trenutku kada i taj pogon ne daje nikakav kvalitet. Ja sam davno rekao kada je Odovic dosao, zrtvenij jarac koji je dosao da popravlja nesto sto je nemoguce popraviti sa ovim ljudima u klubu. Svaka cast onome Krcmarevicu nije ni on budala vidio je dje je dosao sta ima i kakve su ambicije i skontao covjek da je to nemoguce ostvariti u tim okolnostima i pokupio se i otisao, ljudi ga ismijavali...
Ma to transparantno je zesca smijurija suplja za ovce dosli u klub fol sada ce biti sve transparentno a to transparetno njima znaci da cemo znati koliko smo zaradili od prodaje ulaznica na dan utakmice sto ti je godisnje jedno 5% budzeta

eto transparentno znas 5% budzeta

Ova uprava je ublehaska, jeftini populisti koji prodaju maglu poput ove sa transparentnoscu, mislim sta reci yebeni refklektor koji kosta 14 hiljada maraka organizuje se akcija donacija da se ofarba? Hej pisanih 14 hiljada maraka skupjaju navijaci, pa to bi za klub trebalo biti pickin dim ne znam bili se smijao ili plakao. A pokupili sve zasluge za stadion kao da su oni licno sve ulozili a ustvari dvije trecine uradjenog na stadionu su donacije sto od uefe preko saveza zbog repke, do kantona, grada, opstine i onih navijackih akcija, ova uprava je ulozila otprilike jednu trecinu od svih tih troskova.
4 godina dovodili promasaje, uboli jednog dobrog na 20 promasaja igraca a i te sto su uboli unovcili su dvojicu (jednog njegovom voljom da potpise) i drugog neku sicu za pola godine ugovora, veliki stratezi i strucnjaci za ugovore dali igracu ugovor koji istice u januaru, pa to svaki idiot koji je igrao FM zna da se ne radi tako...