FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Kovač je rano počeo gubiti konce već je zaredao lošu seriju a ima i par nezadovoljnih igrača Hummels,James što me i ne čudi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pragmaticar,
,ovo je buranija za njega, on ceka polufinala
-
Huseinagic
- Kontakt:
Ne znam, tesko je bilo sta reci. Znaci Bayern nije odigrao losiju utakmicu na Areni unazad godina i godina..
Ako Kovac ne shvati da Ribery i Robben ne mogu zajedno pocinjat, da Müller ne moze igrati, tako i Boateng..mozda al mozda nesto i bude od svega ovoga.. Nije nas dugo niko ovako momacki ubio u svakom segmentu(osim rezultata) kao mocas Ajax.. Taktika je „Brudaaaa schlag den Ball lang“
Ako Kovac ne shvati da Ribery i Robben ne mogu zajedno pocinjat, da Müller ne moze igrati, tako i Boateng..mozda al mozda nesto i bude od svega ovoga.. Nije nas dugo niko ovako momacki ubio u svakom segmentu(osim rezultata) kao mocas Ajax.. Taktika je „Brudaaaa schlag den Ball lang“
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sramotno, bezobrazno, neodgovorno je da u devedesetoj minuti pri slobodnjaku od nekih 28 metara ostavis samo jednog igraca u zivom zidu.
Moram naglasiti jos jedan epitet, glupo da gluplje ne moze biti.
Niko je pizdun!
Ako sam ga ranije hvalio sacu da ga kritikujem.
Nema hrabrosti da napravi neke rezove, da sklapa najbolju, najpotentniju jedanaestorku nego se igra sa otkazom a isti ce pokucati na vrata vec za vikend kada se i Gladbach kuci vrati sa ponekim bodom.
Njegova ekipa kao sa je zaboravila igrati nogomet preko noci a za sve je krivo izmisljanje tople vode i to krenuvsi od meca sa Augsburgom.
Mijenjas formaciju koja pobjedjuje, sada si na tankom ledu.
Boateng i Muller su vjerovatno dva najomrazenija lika trenutno u Bayernu.
Niko je pizdun!
Nema hrabrosti da napravi neke rezove, da sklapa najbolju, najpotentniju jedanaestorku nego se igra sa otkazom a isti ce pokucati na vrata vec za vikend kada se i Gladbach kuci vrati sa ponekim bodom.
Njegova ekipa kao sa je zaboravila igrati nogomet preko noci a za sve je krivo izmisljanje tople vode i to krenuvsi od meca sa Augsburgom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Odličan rezultat! Dijelimo prvo mjesto a slijede nam dueli sa "najlošijom" ekipom u grupi. U dobroj smo poziciji za prolazak grupe. Bravo Niko!
Ovaj Ajax je pravo jaka ekipa, namučili bi svakoga, prosjek godina dovoljno govori. Mi smo im uspjeli otkinuti bod.
Ovaj Ajax je pravo jaka ekipa, namučili bi svakoga, prosjek godina dovoljno govori. Mi smo im uspjeli otkinuti bod.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
Huseinagic
- Kontakt:
Potpisujem sve. Takodjer smatram, da vise rotira, iz razloga sto nece da okrene ni jednog igraca protiv sebe..a s druge strane stvara kontra efekat. Ne moze se jednostavno ne moze svaku utakmkcu rotirat po 4-5 igraca. Svi su zaboravili da smo mi i u kupu jedva prosli, ni jednu ekipu koja se zatvori nismo u stanju nekako naceti pa dati jos dva tri gola..Omerbavarac je napisao/la:Sramotno, bezobrazno, neodgovorno je da u devedesetoj minuti pri slobodnjaku od nekih 28 metara ostavis samo jednog igraca u zivom zidu.
Niko je pizdun!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lose. Neuigrani do bola.
Boa opet nista. Ne znam. Nadji 11 i guraj. Kad se umore mijenjaj. Jbg.
Boa opet nista. Ne znam. Nadji 11 i guraj. Kad se umore mijenjaj. Jbg.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja mislim da mnogima još nije došlo iz guzice u glavu. Neuer nas je spasio debakla, petardu smo lagano mogli primiti.
Toliko grešaka je napravio pragmatičar da je to teško i pobrojati, ali ajde da probam:
1. Boateng na štoperskoj poziciji, a ne Sule
2. Upuštanje u trku sa dosta mlađim timom
3. Nekontrola utakmice, što je za ovako iskusan tim ključna stavka
4. Vađenje Robbena, a ostavljanje prvenstveno Mullera i Lewandowskog koji su bili 2 igrača manje, pogotovo Muller
5. Ostavljanje Mullera do kraja utakmice
Gdje je ta granitna odbrana koju su neki ovdje potencirali? Ljudi su nam stvorili 5 zicera pored datog gola, vama je zamazalo oči to da nas niko nije mogao napasti na duži vremenski period jer nisu imali kvalitet za takvo nešto. Šta reći za napadačku igru? Ponovo Bayern nije napravio izrađenu akciju, sve je išlo na bunarenje i ubačaje bekova.
Također, nije sve do njega. Rumeni i Uli su krivi jer su nam krila mrtva do poluvremena, a Lewandowski ladi muda u napadu. Kakva je greška bila ne prodati Poljaka a i Mullera zajedno sa njim. Muller mi je najdraži igrač Bayerna ali je toliko propao da nije ni za drugog tima, a uzima mjesto nekome i onoliku platu.
Toliko grešaka je napravio pragmatičar da je to teško i pobrojati, ali ajde da probam:
1. Boateng na štoperskoj poziciji, a ne Sule
2. Upuštanje u trku sa dosta mlađim timom
3. Nekontrola utakmice, što je za ovako iskusan tim ključna stavka
4. Vađenje Robbena, a ostavljanje prvenstveno Mullera i Lewandowskog koji su bili 2 igrača manje, pogotovo Muller
5. Ostavljanje Mullera do kraja utakmice
Gdje je ta granitna odbrana koju su neki ovdje potencirali? Ljudi su nam stvorili 5 zicera pored datog gola, vama je zamazalo oči to da nas niko nije mogao napasti na duži vremenski period jer nisu imali kvalitet za takvo nešto. Šta reći za napadačku igru? Ponovo Bayern nije napravio izrađenu akciju, sve je išlo na bunarenje i ubačaje bekova.
Također, nije sve do njega. Rumeni i Uli su krivi jer su nam krila mrtva do poluvremena, a Lewandowski ladi muda u napadu. Kakva je greška bila ne prodati Poljaka a i Mullera zajedno sa njim. Muller mi je najdraži igrač Bayerna ali je toliko propao da nije ni za drugog tima, a uzima mjesto nekome i onoliku platu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Huseinagic
- Kontakt:
Ne moze se kriviti Lewandowski, kad covjek nema lopti.. Nema igre, nema nicega..Izbij, nabij..Boateng moze puno nabit loptu, pa nek igra..Miler nije vise za ovo, al oni od njega hoce nazor da naprave legendu kluba..taj moze biti klupiran jednu, dvije utakmice..ali skroz, tesko, jako tesko..
ja kada sam na ovom forumu pisao da ne postoji trener koji smije ostaviti Milera na klupi jer se tako ne zamjeri samo igracu nego cjelokupnom njemackom drustvu i medijima. Miler je vrhunac karijere imao kada su Roben i Ribery bili ubjedljivo najbolji dvojac u svjetskom fudbalu. Nazalost to je vec sada davno proslo vrijeme, a ja sam naravno zbog svog pisanja bio od forumasa doslovno popljuvan.
On je najbolje dane imao kod Pepa zbog toga što je sistem perfektno pasao Mileru i što je Pep znao kreirati prostor i dati loptu napadaču tj dati prostor onima koji to svojom individualnom kvalitetom ne mogu imati, a Muller je upravo taj igrač. Ono što je imao kod Pepa a to je 20g + 15a neće više nikad nigdje imati.
Realno i Muller je večeras radio ono što inače radi, a to je kreiranje i iskorištavanje prostora između linija, ali jednostavno Bayernova igra više nije usmjerena na pozicionu igru i to ne funkcioniše.
Čovjek koji je bio pred samim odlaskom iz kluba je postao najstandardniji igrač u odbrani iako je totalno van forme, samo zbog ovog bi dao momentalni otkaz Kovaču.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Upravo. Tako više ne igramo, tako da mu neko mora reći da bezveze ne trči. Preorijentisati ga u napadača ili noga.coelho41 je napisao/la:Realno i Muller je večeras radio ono što inače radi, a to je kreiranje i iskorištavanje prostora između linija, ali jednostavno Bayernova igra više nije usmjerena na pozicionu igru i to ne funkcioniše.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Probalo se dosta puta, ne ide nikako.sljivo je napisao/la:Preorijentisati ga u napadača
Možda bi i moglo kad bi nabio koju kilu više i ako sa godinama sjedne to iskustvo što ga ima dosad.
Ne razumijem, ljudi napisali eseje, knjige o tome gdje je Muller najbolji i gdje on postiže radnu temperaturu i onda dođe trener i on mu da da igra nešto drugo. Hajd i to može ako je opcija sa klupe, ali ne on igra li igra. Mislim ako ti ne paše sistemu zašto onda igra (doduše, to je pokušao Karlo pa je ubrzo bio katapultiran). Ne možeš biti pametan.
Ne razumijem, ljudi napisali eseje, knjige o tome gdje je Muller najbolji i gdje on postiže radnu temperaturu i onda dođe trener i on mu da da igra nešto drugo. Hajd i to može ako je opcija sa klupe, ali ne on igra li igra. Mislim ako ti ne paše sistemu zašto onda igra (doduše, to je pokušao Karlo pa je ubrzo bio katapultiran). Ne možeš biti pametan.
al baš! imam osjećaj da bi Nagelsmann znao šta s njimsljivo je napisao/la:Možda bi i moglo kad bi nabio koju kilu više i ako sa godinama sjedne to iskustvo što ga ima dosad.
Cuj bod. Nek se udaraju nogom u guzicu, trebali su im zabit bar 3 komada.NYKnicks Fan je napisao/la:Nikad gori Ajax dođe u sred Minhena i uzme ti bod.
27.10.2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Moglo bi da ovdje pričamo o Mulleru od prije 3 sezone. Ovaj Muller je pao u fudbalskom smislu, bio je solidan kod Juppa prošle sezone ali ništa više od toga. Sve u redu, pozicija, pozicioni fudbal, ali ovaj Muller to ne bi mogao ispratiti. To je kao da pričamo o dva različita čovjeka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.