FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

cavendish
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la cavendish » 02 okt 2018, 23:39

ja kada sam na ovom forumu pisao da ne postoji trener koji smije ostaviti Milera na klupi jer se tako ne zamjeri samo igracu nego cjelokupnom njemackom drustvu i medijima. Miler je vrhunac karijere imao kada su Roben i Ribery bili ubjedljivo najbolji dvojac u svjetskom fudbalu. Nazalost to je vec sada davno proslo vrijeme, a ja sam naravno zbog svog pisanja bio od forumasa doslovno popljuvan.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 okt 2018, 23:42

On je najbolje dane imao kod Pepa zbog toga što je sistem perfektno pasao Mileru i što je Pep znao kreirati prostor i dati loptu napadaču tj dati prostor onima koji to svojom individualnom kvalitetom ne mogu imati, a Muller je upravo taj igrač. Ono što je imao kod Pepa a to je 20g + 15a neće više nikad nigdje imati.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 02 okt 2018, 23:44

Realno i Muller je večeras radio ono što inače radi, a to je kreiranje i iskorištavanje prostora između linija, ali jednostavno Bayernova igra više nije usmjerena na pozicionu igru i to ne funkcioniše.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 okt 2018, 23:46

Čovjek koji je bio pred samim odlaskom iz kluba je postao najstandardniji igrač u odbrani iako je totalno van forme, samo zbog ovog bi dao momentalni otkaz Kovaču.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 okt 2018, 23:49

coelho41 je napisao/la:Realno i Muller je večeras radio ono što inače radi, a to je kreiranje i iskorištavanje prostora između linija, ali jednostavno Bayernova igra više nije usmjerena na pozicionu igru i to ne funkcioniše.
Upravo. Tako više ne igramo, tako da mu neko mora reći da bezveze ne trči. Preorijentisati ga u napadača ili noga.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 okt 2018, 23:51

sljivo je napisao/la:Preorijentisati ga u napadača
Probalo se dosta puta, ne ide nikako.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 okt 2018, 23:56

Možda bi i moglo kad bi nabio koju kilu više i ako sa godinama sjedne to iskustvo što ga ima dosad.

Ne razumijem, ljudi napisali eseje, knjige o tome gdje je Muller najbolji i gdje on postiže radnu temperaturu i onda dođe trener i on mu da da igra nešto drugo. Hajd i to može ako je opcija sa klupe, ali ne on igra li igra. Mislim ako ti ne paše sistemu zašto onda igra (doduše, to je pokušao Karlo pa je ubrzo bio katapultiran). Ne možeš biti pametan.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 okt 2018, 00:00

sljivo je napisao/la:Možda bi i moglo kad bi nabio koju kilu više i ako sa godinama sjedne to iskustvo što ga ima dosad.

Ne razumijem, ljudi napisali eseje, knjige o tome gdje je Muller najbolji i gdje on postiže radnu temperaturu i onda dođe trener i on mu da da igra nešto drugo. Hajd i to može ako je opcija sa klupe, ali ne on igra li igra. Mislim ako ti ne paše sistemu zašto onda igra (doduše, to je pokušao Karlo pa je ubrzo bio katapultiran). Ne možeš biti pametan.
al baš! imam osjećaj da bi Nagelsmann znao šta s njim

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 okt 2018, 00:11

NYKnicks Fan je napisao/la:Nikad gori Ajax dođe u sred Minhena i uzme ti bod.
Cuj bod. Nek se udaraju nogom u guzicu, trebali su im zabit bar 3 komada.
27.10.2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 okt 2018, 00:24

Moglo bi da ovdje pričamo o Mulleru od prije 3 sezone. Ovaj Muller je pao u fudbalskom smislu, bio je solidan kod Juppa prošle sezone ali ništa više od toga. Sve u redu, pozicija, pozicioni fudbal, ali ovaj Muller to ne bi mogao ispratiti. To je kao da pričamo o dva različita čovjeka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 okt 2018, 00:52

Makar imamo Neuera, uz normalnu odbranu skinuo bi sve rekorde u 2019. godini. Glupo bi bilo sad dat otkaz Kovaču do kraja godine, u ovom timu najviše posla bi imao psiholog da objasni igračima da trener donosi odluke i da poradi na samopouzdanju istih.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 okt 2018, 10:51

Franck Ribéry in 74 minutes:
1 shot
1 dribble completed
0 key pass

Serge Gnabry in 16 minutes:
2 shots
2 dribbles completed
1 key pass
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 03 okt 2018, 11:24

Sta reci na sve? od onog jakog napadackog Bayerna dobijemo ovo da se molimo za bod protiv mrtvog Ajaxa. :thumbdown:
I kad neko nama kaze ne treba Thauvin ili Martial,a sta to nama trebaju starci ovi jos uvijek? Godina 2057 - Robben i Ribery krila :puke: opet treba ponoviti ne zna se ko je ludji onaj sto je nudio 50 milki za boatenga ili mi sto nismo prihvatili. Kaze Kovac on ce biti vazan kotacic nase igre,e evo postao je hahaha..Ne treba kukati tek je krenula sezona al zapitajmo se na sta mi licimo,prve ekipe koje nisu Nurnberg ili Dusseldorf i vidimo sta se desava..Muller otpad od igraca nevjerovatno je da neko moze takav parmak biti i igrat za top 3 tim na svijetu. :think: Bit ce bolje valjda

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 03 okt 2018, 11:28

I ako sam na glasackoj anketi zaokruzio da Niko nije trener za Bayerna, u ovom pocetku je bio dosta dobar i treba mu dati podrsku.
Nista on nije novo uveo niti ima bilo kakvih razlika jos od yupovog strasnog Bayerna, formacija je haman ista igraci isti, ima tu dosta stvari za diskusiju al nista bolje on nije uveo u ekipu.
Ako nastavi sa svojom ziheraskom i bezmudom formacijom gdje igraju ovi polu igraci onda od Bayerna nema nista, ako ce na svako kmecanje igrat roben i riberi plus ova durunga miler onda nam je mozda cak i prolaz grupne faze upitan.
On mora uvesti nesta svoje i cvrsto zakucat milera na klupu jer je hames bolji od njega sto puta a i leon je makar pedest puta, ima odlican izbor sredine terena i ne smije puno rotirat makar se neko i rasplako on mora nac trojicu standardnih u sredini koji ce bit slika nekog Nikinog Bayerna.
On ima znanje jos mu trebaju muda da zakuca ovu vatrenu cetvorku na klupu i da vidimo od cega je satkan taj neki njegov sistemski Bayern.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 okt 2018, 11:39

Da ih zakuca na klupu to bi mu bilo zadnje. Uprava nije zaštitila svog trenera u sličnoj situaciji, time si igračima dao moć kao i momenat da idući trener to mora dobro paziti, to je gotovo. Karla su otjerala petorica: Muller, Robben, Ribery, Boateng i Hummels/Lewa, a kod ovog je već jedan nezadovoljan(Hummels) a četiri su spremna za isto a priželjkujemo im svi klupiranje (Robben, Ribery, Muller, Boa) pa ti vidi da li je to Kovač spreman uraditi.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 03 okt 2018, 11:48

Cekajte zar nije uslov ostanka jos godinu ovih metuzalema bilo da ce presjedit par tekmi na klupi? Treba forsirati Jamesa,ako nam on pokaze nezadovoljstvo naje*ali smo,po meni najbolji igrac trenutno. Puno rotacije sad vec ima kod Kovaca,mozda malo pretjeruje.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 03 okt 2018, 12:05

jako sam želio da Kovač preuzme Bayern a sada mogu reci Niko odlazi previše je turbulencija u ekipi
da bi on to mogao riješiti treba dovesti nekog iskusnog starog vuka koji ima autoritet ovo se više
nemože ispraviti nadam se da Henes i Rumenige slično razmišljaju...

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 03 okt 2018, 12:22

Gdje su oni sto su ga hvalili i uspoređivali ovaj Bayern sa jupovim iz 2013...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 03 okt 2018, 12:46

Evo vec se pise da su James, Martinez i Humels nezadovoljni. Tek je pocetak, al mislim da ce Kovac sad shvatiti da vise nema pravo na kiks i ovolike rotacije. Ovdje se ne radi o pronalazenju idealnih 11, nego samo o tome da svi igraju.

James je covjek, koji se stvarno nikad nije bunio, uvijek je sutio, radio i cekao svoju sansu(i uvijek se iskoristio). Kod Yuppa je takodjer Müller imao prednost. Ne mogu vise protiv njega, drag mi je igrac, borac je..al se poceo preseravat. Nek bude realan i nek sjedi na klupi i nek bude sretan kad udje. Uvijek ce mi ostat taj covjek misterija. Da budemo realni cijelu ekipu podredjivat njemu je suludo, to samo budala moze uraditi.

Dao bih Kovacu jos vremena, drag mi je..trudi se, i njemu sve ovo tesko pada i svjestan je koliko je zajebo, al se i dalie pokusa bar praviti smiren.

TOMCRAFT
Kontakt:

Post Postao/la TOMCRAFT » 03 okt 2018, 12:52

James Rodriguez je najbolji igrač Bayerna, igra bi se trebala graditi oko njega. Kovač nije dorastao Bayernu. Pametnom dosta.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.