Na pocetku mnogo osporavan, deklarisan kao neko ko je tu samo prolaznik i neko ko nece nista napraviti u Bayernu a gled cuda, covjek u svojoj prvoj sezoni ima bolji start i od Pepa i od Ancelotija
Ja sam otpočetka govorio da mi se čini da će to sa Kovačem ići sjajno, pa čak i bolje nego s Tuchelom. S Tuchelom bi mi imali situaciju, kao sada što je Dortmund ima sa Favreom. Dosta stvari bi išlo otpočetka, radile bi se neke taktičke stvari otpočetka, zavrtalo bi se i odvrtalo na pojedinim mjestima, pozicijama.
Niko to radi pragmatično...
Za sad se izvrsno provode rotacije gdje je ribery prošlu odsjedio a sada robben.
Niko je pozitivno iznenadio sve a najviše dežurne kritičare koji su progonozirali raspad sistema u prvih 10 kola.
Što je najvažnije zna taktički koristiti Jamesa, za razliku od Ancelottija, a James je naš najbolji igrač.
Sve u svemu, Niko, oprosti mi za pljuvanje.
Bayern mora ganjati onu Super ligu ako je moguće oformit ili strani ulagači da bi dali kakvu takvu konkurenciju ili inače samo rade uprazno i onda kad je najteže prc. Ne samo za Bayern za sve ekipe u BL.
Gledam ovaj sastav Dortmunda i pomislim da su oni prvi "konkurent" Bayernu.
Kakav samo radikalni zaokret misli i raspoloženja bavarskog pučanstva u samo sedmicu dana