Ah Bronsone jesi nevaljao, nemoj curice strasiti.Bronson je napisao/la:Bronson ih redovno karindjaredbull93 je napisao/la:Ma ko diro curice moje tuzlanske?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Brato, napali ste par pijanih škota na hercegovaćkom suncu, pa bolan ljudi nisu znali jesul došli il su pošli i ti to brojiš ko akciju ?
ovdje su škripari raspali ispali gospoda za vas i ispoštovali ljude, abeerdinovi huligani

ovdje su škripari raspali ispali gospoda za vas i ispoštovali ljude, abeerdinovi huligani

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Studentice iz zenice 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
MCMXLVI je napisao/la:
- samoposteno
- Kontakt:
Koja nemocsviunapad1010 je napisao/la:Studentice iz zenice
Kesetova kcer, kako ga je u lameli primalasamoposteno je napisao/la:Koja nemocsviunapad1010 je napisao/la:Studentice iz zenice![]()
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato pojma ti nemas ko je napadnut. Niko nije dirao normala simpatizere cak sta vise na drugim mjestima u starom gradu se sa simpatizerima cugalo. Nisu oni momci papci da otimaju zastave penzionera Udinezea ili reprezentativne transevechily-rz je napisao/la:Brato, napali ste par pijanih škota na hercegovaćkom suncu, pa bolan ljudi nisu znali jesul došli il su pošli i ti to brojiš ko akciju ?
ovdje su škripari raspali ispali gospoda za vas i ispoštovali ljude, abeerdinovi huligani![]()
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 04 okt 2018, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- samoposteno
- Kontakt:
Bronson je napisao/la:Kesetova kcer, kako ga je u lameli primalasamoposteno je napisao/la:Koja nemocsviunapad1010 je napisao/la:Studentice iz zenice![]()
- samoposteno
- Kontakt:
Idi ba pastrmka ja sam mislio da si ti ozbiljan a ti pravi huliganNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato pojma ti nemas ko je napadnut. Niko nije dirao normala simpatizere cak sta vise na drugim mjestima u starom gradu se sa simpatizerima cugalo. Nisu oni momci papci da otimaju zastave penzionera Udinezea ili reprezentativne transevechily-rz je napisao/la:Brato, napali ste par pijanih škota na hercegovaćkom suncu, pa bolan ljudi nisu znali jesul došli il su pošli i ti to brojiš ko akciju ?
ovdje su škripari raspali ispali gospoda za vas i ispoštovali ljude, abeerdinovi huligani![]()
![]()
Neuki evo ti educiraj se malo sta je Aberden
Bronson je napisao/la:Kesetova kcer, kako ga je u lameli primalasamoposteno je napisao/la:Koja nemocsviunapad1010 je napisao/la:Studentice iz zenice![]()
Je.be bronson ne vadi...
Vidi se ta nemoc u tuzlanskim curicama..
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
Bronson po citav dan sprica ovog jarcica sviunapad meni ga tacno zao ni kabanica mu ne pomaze

-
sviunapad1010
- Kontakt:
Bronson nahvatao aydinih robova i priča im priču.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 04 okt 2018, 21:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
drakensang
- Kontakt:
Zlatno pravilo: Ne raspravljati se sa predstavnicima grupa koje ne idu na sva gostovanja. Hvala pozdrav
Nekada studentice, a danas radne kolegice iz grada Guzle su zakonredbull93 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Je.be bronson ne vadi...
Vidi se ta nemoc u tuzlanskim curicama..
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
- pravnik1981
- Kontakt:
puno glupih ljudi na jednom mjestu, kojim je brojka na tribini mjerilo jacine grupe. 
- samoposteno
- Kontakt:
Kako da vam dodjemo kad nismo u istoj ligi imate vukove oni ce vam docdrakensang je napisao/la:Zlatno pravilo: Ne raspravljati se sa predstavnicima grupa koje ne idu na sva gostovanja. Hvala pozdrav
Red army i fukare, grande tandem 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma uzeli ljude na prepad bakljama i flašama i to ničim izazvani i onda gas gdje te noge nose..mojne brato lovačkih.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Brato pojma ti nemas ko je napadnut. Niko nije dirao normala simpatizere cak sta vise na drugim mjestima u starom gradu se sa simpatizerima cugalo. Nisu oni momci papci da otimaju zastave penzionera Udinezea ili reprezentativne transeve![]()
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
E jbga sada. Trebali su im se najavitchily-rz je napisao/la:Ma uzeli ljude na prepad bakljama i flašama i to ničim izazvani i onda gas gdje te noge nose..mojne brato lovačkih.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Brato pojma ti nemas ko je napadnut. Niko nije dirao normala simpatizere cak sta vise na drugim mjestima u starom gradu se sa simpatizerima cugalo. Nisu oni momci papci da otimaju zastave penzionera Udinezea ili reprezentativne transeve![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.