Ah Bronsone jesi nevaljao, nemoj curice strasiti.Bronson je napisao/la:Bronson ih redovno karindjaredbull93 je napisao/la:Ma ko diro curice moje tuzlanske?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ah Bronsone jesi nevaljao, nemoj curice strasiti.Bronson je napisao/la:Bronson ih redovno karindjaredbull93 je napisao/la:Ma ko diro curice moje tuzlanske?

MCMXLVI je napisao/la:

Koja nemocsviunapad1010 je napisao/la:Studentice iz zenice

Kesetova kcer, kako ga je u lameli primalasamoposteno je napisao/la:Koja nemocsviunapad1010 je napisao/la:Studentice iz zenice

Brato pojma ti nemas ko je napadnut. Niko nije dirao normala simpatizere cak sta vise na drugim mjestima u starom gradu se sa simpatizerima cugalo. Nisu oni momci papci da otimaju zastave penzionera Udinezea ili reprezentativne transevechily-rz je napisao/la:Brato, napali ste par pijanih škota na hercegovaćkom suncu, pa bolan ljudi nisu znali jesul došli il su pošli i ti to brojiš ko akciju ?
ovdje su škripari raspali ispali gospoda za vas i ispoštovali ljude, abeerdinovi huligani

Neuki evo ti educiraj se malo sta je Aberden
Bronson je napisao/la:Kesetova kcer, kako ga je u lameli primalasamoposteno je napisao/la:Koja nemocsviunapad1010 je napisao/la:Studentice iz zenice

Idi ba pastrmka ja sam mislio da si ti ozbiljan a ti pravi huliganNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato pojma ti nemas ko je napadnut. Niko nije dirao normala simpatizere cak sta vise na drugim mjestima u starom gradu se sa simpatizerima cugalo. Nisu oni momci papci da otimaju zastave penzionera Udinezea ili reprezentativne transevechily-rz je napisao/la:Brato, napali ste par pijanih škota na hercegovaćkom suncu, pa bolan ljudi nisu znali jesul došli il su pošli i ti to brojiš ko akciju ?
ovdje su škripari raspali ispali gospoda za vas i ispoštovali ljude, abeerdinovi huligani

Bronson je napisao/la:Kesetova kcer, kako ga je u lameli primalasamoposteno je napisao/la:Koja nemocsviunapad1010 je napisao/la:Studentice iz zenice

Nekada studentice, a danas radne kolegice iz grada Guzle su zakonredbull93 je napisao/la:

Je.be bronson ne vadi...
Vidi se ta nemoc u tuzlanskim curicama..

Kako da vam dodjemo kad nismo u istoj ligi imate vukove oni ce vam docdrakensang je napisao/la:Zlatno pravilo: Ne raspravljati se sa predstavnicima grupa koje ne idu na sva gostovanja. Hvala pozdrav

Ma uzeli ljude na prepad bakljama i flašama i to ničim izazvani i onda gas gdje te noge nose..mojne brato lovačkih.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Brato pojma ti nemas ko je napadnut. Niko nije dirao normala simpatizere cak sta vise na drugim mjestima u starom gradu se sa simpatizerima cugalo. Nisu oni momci papci da otimaju zastave penzionera Udinezea ili reprezentativne transeve
E jbga sada. Trebali su im se najavitchily-rz je napisao/la:Ma uzeli ljude na prepad bakljama i flašama i to ničim izazvani i onda gas gdje te noge nose..mojne brato lovačkih.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Brato pojma ti nemas ko je napadnut. Niko nije dirao normala simpatizere cak sta vise na drugim mjestima u starom gradu se sa simpatizerima cugalo. Nisu oni momci papci da otimaju zastave penzionera Udinezea ili reprezentativne transeve

brato tek sada vidim da gubim vrijeme objasnjavajuci
 brato tek sada vidim da gubim vrijeme objasnjavajuciTrenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.