ne poznajem bihuzura ali me njegov stil pisanja plaho uzbihuzuriSamozdravlje je napisao/la:E o tome pricam , trpi lijeva strana.Onda bih sve navijace molio da oproste i shvate neke greske Pidri i Mujakicu(jer on pokriva stranu Pidre,vise nego Dupovac desnu stranu).revolt je napisao/la:Moje vidjenje Krletove igre jeste... uradi koliko znas na krilu ali mi trebas za vezu i da ulazis unutra i pomazes Ahmetu i Rahmanovicu. Pogledajte samo u koliko akcija je Krle ucestvovao na sredini terena a pozicija mu je krilo. I to je razlog zasto ga drzi Husref ubjedjen sam. A opet i to krilo pokriva solidno. A ako njega ubaci u sredinu mora izbacuti nekog od Rahmanovica, Stanojevica, Adukora pa i Crepuplje koji igra sve bolje. A sredina nam je puno bitnija da se ojaca jer opet Pidro lijevo pokriva vise nego dobro cijelu stranu. Tako da se dobije sinergijski efekat. Opet kazem da Krle po meni ima jedan psiholoski efekat na ekipu i na teren. Nekima se cini da koci igru a meni opet vise djeluje da ne srlja. Mozda se meni vise svidja takav stil igre mada me nekad zna iznervirati.
A o tome kakvo je njegovo fudbalsko umjece ne treba puno pricati samo pogledajte sve njegove golove kod nas pa cete vidjeti sve. A tek kakva je ljudina to je prica za sebe.
To ljudina ? Je li kao @bihuzur moj ahbab?![]()
Krle je kao da je rodjen na Mihrivodama...
Pidro igra odlicno i ja ne znam da ima kvalitwtniji bek u ligi trenutno. Dajte mi samo jednog koji pokriva cijelu stranu tako kvalitetno. Njegova mirnoca u odbrani, tehnika, brzina, mogucnost ponavljanja je na nivou modernih bekova. Naravno da ima gresaka, zelen je on jos, ali je mali milionski potencijal i mislim da ima onaj pozitivni fakinluk, kao i Mujakic i donekle Sabanovic. Npr Mustaficu mi fali te drskosti i odvaznosti.
P.S. Ko ono napisa nedavno na temi da dok je Husref trener nece vise Resic dobiti priliku da igra?