FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al riba brat iza aahhahahhaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kondiciono i fizicki spremnu ekipu je lahko psihicki pripremiti i za najjace protivnike.FKS u tom pogledu odavno nije bolje izgledao.Proslo je vrijeme treninga po Vogosci,Semizovcu i Barama
Mnoge utakmice su dobijene upravo na spremu.Moze protivnik da te iznenadi takticko-tehnicki(Sloboda i FK Valjanje),ali ti trebas imati plan B i eliminisati to iznenadjenje.Mozemo to jer imamo sirok roster igraca(tu treba teziti stalnom poboljsanju,bez sentimenta),sa 2 napadaca,bez Ahmetovica i Handzica ...)
Ako se odrzi pravi pristup Uprave(ima tu jos prostora za napredak,sto je dobro)uz vrhunske uslove za trening(pa reprezentacija se priprema u nasem kanpu
).Neka kriticara (pljuvaca)drze nas budnim.Ne salim se kad kazem "STALNI NAPREDAK",imamo i te kako prostora.
Neke greske nikad ne smiju zaboraviti u klubu , ali navijaci neke stvari trebaju . I ja sam zaboravio 6-icu Anderlehta
?????? 
Mnoge utakmice su dobijene upravo na spremu.Moze protivnik da te iznenadi takticko-tehnicki(Sloboda i FK Valjanje),ali ti trebas imati plan B i eliminisati to iznenadjenje.Mozemo to jer imamo sirok roster igraca(tu treba teziti stalnom poboljsanju,bez sentimenta),sa 2 napadaca,bez Ahmetovica i Handzica ...)
Ako se odrzi pravi pristup Uprave(ima tu jos prostora za napredak,sto je dobro)uz vrhunske uslove za trening(pa reprezentacija se priprema u nasem kanpu
Neke greske nikad ne smiju zaboraviti u klubu , ali navijaci neke stvari trebaju . I ja sam zaboravio 6-icu Anderlehta
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prošli prijelazni rok smo se riješili Saida, Novakovića, Parmaka, Liivaka.. igrača koji nisu nikako igrali i nisu ništa doprinosili, a doveli smo Dupovca, Tatara, Handzica, Dzafica, Šišića i do sada su svi imali doprinosa čak i Dzafic koji nas je spasio protiv Veleza. To je cilj prijelaznog roka.
Opet imamo priliku da zimski prijelazni rok bude sličan kao prošli jer imamo opet igrača kojih "nigdje nema" i ne doprinose ničem. Lelić, Radovac, Hodzic, Bekić.. kad bi se njih riješili i doveli dva konkurentna, zdrava i kvalitetna igrača bili bi na velikom dobitku.
Opet imamo priliku da zimski prijelazni rok bude sličan kao prošli jer imamo opet igrača kojih "nigdje nema" i ne doprinose ničem. Lelić, Radovac, Hodzic, Bekić.. kad bi se njih riješili i doveli dva konkurentna, zdrava i kvalitetna igrača bili bi na velikom dobitku.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Svaka cast za ovo. Treba podrzati svaku humanitarnu akciju!MortemHz je napisao/la:Sjajan gest FK Sarajevo: Bordo klub u humanoj misiji
Fudbalski klub Sarajevo uradio je hvale vrijedan potez u kojem su učestovala dva akademca ovog kluba. Tako su fudbaleri Omladinske škole Bordo tima Kenan Dervišagić i Vidosav Mušić jučer pomogli ekipi Pomozi.ba u podjeli toplih obroka na području grada Sarajeva. "Tvoje je, taman onoliko koliko daš, a Bordo porodica će nastaviti širiti ljubav i učiti svoju djecu da budu dobri ljudi", stoji u saopštenju FK Sarajevo.
Da imamo drzave bio bi uhapsen i ispalijan u muriji za ovo..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Otjerati velkoskog, lelica, radovca, hodzica a u klub dovesti dobrog psihologa!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radovac je jedini igrač kojem ugovor ističe na kraju ove godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
joker90 je napisao/la:Da imamo drzave bio bi uhapsen i ispalijan u muriji za ovo..
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
31.12.2018 njemu ugovor ističe, Bogu hvala da ćemo ga se riješiti. Nažalost šteta što ga nismo ranije prodali, kad je bio procijenjen iznad 1.000.000€ na Transfermarktu.MortemHz je napisao/la:Radovac je jedini igrač kojem ugovor ističe na kraju ove godine.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Hitno se treba kutarisati igrača poput Mujakica, Adukora, Rahmanovica, Ahmeta, Tatara, Pidre, Sabanovica, Velkoskog, Kovacevica, Hebiba itd.
Rasformirati akademiju na polusezoni.
Dovesti ljude u upravu, sa vizijom, provjerene ljude.
Misimovic bi bio idealan.
Krenuti sa izgradnjom stadiona.
Dovesti par kapitalaca kao sto su Arezina, Zakaric ili pak Lendric koji sam može okupiti 300 tisuca ljudi kad kupimo titulu. Promjeniti boju dresova u pogano plavu.
Obavezno si sami ili uzajamno (jos bolje) izbiti prednje zube i sa uzivanjem pratiti voljeni nam klub.
Naravno otjerati Husrefa. Svaki dan vise puta prisjećati se Atalante ako nam "ne dao Bog" krene dobro.
Tek tada ce neki na ovoj temi biti sretni mamu im y.b.m.
U Butmiru uzgajati krave ili perad.
Halalite moram ispuniti normu, dobro me plaćaju ovi iz uprave pravo.
Dovesti par kapitalaca kao sto su Arezina, Zakaric ili pak Lendric koji sam može okupiti 300 tisuca ljudi kad kupimo titulu. Promjeniti boju dresova u pogano plavu.
Obavezno si sami ili uzajamno (jos bolje) izbiti prednje zube i sa uzivanjem pratiti voljeni nam klub.
Naravno otjerati Husrefa. Svaki dan vise puta prisjećati se Atalante ako nam "ne dao Bog" krene dobro.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ne valjaj gluposti hljeba ti.obiteljskicovjek je napisao/la:Hitno se treba kutarisati igrača poput Mujakica, Adukora, Rahmanovica, Ahmeta, Tatara, Pidre, Sabanovica, Velkoskog, Kovacevica, Hebiba itd.
Sabrine mi moje!
Ali pogledaj samo kako je fino uskladio boje na mobitelu i maski sa bojama na odijelujoker90 je napisao/la:Da imamo drzave bio bi uhapsen i ispalijan u muriji za ovo..
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da ima imalo obraza ne bi izigravao klovna po društvenim mrežama.joker90 je napisao/la:Da imamo drzave bio bi uhapsen i ispalijan u muriji za ovo..
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ma dajem ti banalan primjer, hoću da kažem da je u ljudskoj prirodi da podlegnu pritisku i unaprijed se pomire s porazom ako su u podređenom položaju od starta. Da bi u glavi ekipe poput Atalante sveo na level premostive prepreke, treba ti strašan psiholog, rad s igračima na tom planu. Mi to nemamo. Ne možeš očekivat od naših dječaka da se u glavi izjednače s igračima koje gledaju na televiziji svakodnevno i koji igraju hladno pred 50-60 hiljada ljudi. Nas ljudi izbjegavaju zbog tog famoznog pritiska, kojeg prave 3-4 milje s tribina.Stroj1946 je napisao/la:Daj Škoro ovo je sport ba, nije riječ o barenju treba. To je druga priča. Ovdje se radi o sportskom natjecanju, ko će biti bolji. Yebo ba Atalantu, ona utakmica se desi jednom u stoljeću. Vjeruj mi da sad odigramo, bilo bi 3,4,5 razlike. Jednostavno takav dan bio. Nama loš, njih krenulo. Samo je stvar što nisi odigro mangupski, pofajtaj se do zadnjeg daha ba, pa makar primio 5,6 komada. A nebi sigurno toliko. Nego strah, respekt i mentalitet je taj koji nas vazda yebe da odemo dalje. To je tako kod nas ovdje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vise me zabrinjava to sto je smrso, mogao bi kakav cirkus nedo Bog napravit u subotu, a da je modni macak to znamo odavno, bacio je rukavicu Izetu hajrovicu sa ovim, zeljno iscekujemojoker90 je napisao/la:Da imamo drzave bio bi uhapsen i ispalijan u muriji za ovo..
odgovor
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
obiteljskicovjek je napisao/la:Hitno se treba kutarisati igrača poput Mujakica, Adukora, Rahmanovica, Ahmeta, Tatara, Pidre, Sabanovica, Velkoskog, Kovacevica, Hebiba itd.
Svaka čast! Samo šteta jer likovi koje si opisao nemaju mentalne vijuge koje mogu skontati sarkazam ovog posta koji njihov level razmišljanja opisuje. Posebno ovo boldirano.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
A sto covjek malta u pm ja mislio da nije bekic il hodzic.
Imal kaKVIH juniora da igraju 10tku i SPICA
Sta sa Adukorom i Mujakicom.
Kojem igracu istice ugovor sad u Decembru
PODRZIMO FK SARAJEVO KO KAKO MOZE
IDIVO NA UTAKMICU
UCLANITI SE
KUPIT GODISNJU
DRES
I GRLO I DLANOVI **** POLITIKU
Imal kaKVIH juniora da igraju 10tku i SPICA
Sta sa Adukorom i Mujakicom.
Kojem igracu istice ugovor sad u Decembru
IDIVO NA UTAKMICU
UCLANITI SE
KUPIT GODISNJU
DRES
Evo ja cu dati 10 milja da dovedu psihologa.Pitar6785 je napisao/la:
IDIVO NA UTAKMICU
UCLANITI SE
KUPIT GODISNJU
DRES
Ne znam jel slucajno, ali najbitnije je ovo ostalo sto Halid kaze u ovoj recenici
Napokon neko sa konstruktivnim razmišljanjem. Dosta nam je "pozitivnih realista".obiteljskicovjek je napisao/la:Hitno se treba kutarisati igrača poput Mujakica, Adukora, Rahmanovica, Ahmeta, Tatara, Pidre, Sabanovica, Velkoskog, Kovacevica, Hebiba itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.