Idealnih 11 Premijer lige....

samosarajvo
Kontakt:

Re: Idealnih 11 premier lige....

Post Postao/la samosarajvo » 28 sep 2010, 20:44

tm_ludak je napisao/la:
smhz je napisao/la:Sehic

Muharemovic Trivunovic Torlak Subasic

Muminovic Zeba Zahirovic Kojasevic

Lendric Nikolic
sam oizbaci muminovica i muharemovica ima boljih dosta ! Satnceski visca beslija ... svisu od mumeta bolji ! a Muharemovic nije nsta specijalno ! SLAB TROM GLEDAO SAM GA PROTIV CELIKA NE MOZE KILE !
Vjerovatno sto je igrao nespreman. Sve cu ti reci sa tim da je momku puko misic nakon sat igre protiv Celika.
Sad kad je 100% spreman na desnom krilu je najbolji u ligi to je 1000000%.Pa najbolji protiv Olimpika ubjedljivo bio. Ljevo krilo igra sasvim dobro,top 5 sigurno. A moze zamjenit i stopera kad treba sasvim solidno.

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 02 okt 2010, 17:35

ovo je zaista interesntn tema ako bi joj ljudi pristupili bez navijackih strasti.

e sad pokusacu ja da sklopim idealnih 11 al u makar dvije ili vise varijanti, zavisno od postavke odnosno sistema igre.

prva varijanta 4-5-1

---------------------------avdukic (Borac)--------------------------

Arsenijevic(FKS)-----trivunovic(FKB)------Kerla(FKŽ)----------Puzigaca(FKB)

----------------stanceski(FKB)-----------------Markic(NKŠB)

maletic(FKB)-------------------------zeba(FKŽ)---------------------------Šilic(FKŠB)

---------------------------------Nikolic(FKB)---------------------------------

formacija 4-4-2

---------------------------avdukic (Borac)--------------------------

Arsenijevic(FKS)-------------Trivunovic(FKB)------Kerla(FKŽ)-----------Puzigaca(FKB)

--------------------Stanceski(FKB)----------------Markic(FKŠB)

Maletic(FKB)----------------------------------------------------------Šilic(FKŠB)

-------------------nikolic(FKB)------------Roskam(FKŠB)

ima tu more kombinacija

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 02 okt 2010, 17:44

@necko gradacac Vareu slobodno možete obrisat,em što mu pada forma,em što je ozlijeđen
Avdukić
Arsenijević Trivunović Milošević Barišić

Muminović Zeba Wagner Šilić

Lendrić Tosunović

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 02 okt 2010, 17:51

Dabar je napisao/la:@necko gradacac Vareu slobodno možete obrisat,em što mu pada forma,em što je ozlijeđen
Avdukić

Lendrić Tosunović
1. ako neko nije standardni prv otimac u svojoj ekipi (muminovic) kako ces ga staviti u idealnih 11 citave lige? tu poziciju u borcu u borcu umjesto njega igra maletic koji je strasan igrac.

2. ne mozes bstaviti zebu i wagnera u istu ekipu to jednostavnpo nema smisla jer ne mozes igrat sa sva playa

3. vrsim prpravku u formaciji 4-42 jer bi igrao samo sa jednim zadnjim veznim stanceskim a izbacio bi markica pa bi umjesto njega u 4-4-2 ubacio zebu na prednjem veznom (poluspicu) to je korekcija one druge varijante

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 02 okt 2010, 18:07

jovanbl je napisao/la:
Dabar je napisao/la:@necko gradacac Vareu slobodno možete obrisat,em što mu pada forma,em što je ozlijeđen
Avdukić

Lendrić Tosunović
1. ako neko nije standardni prv otimac u svojoj ekipi (muminovic) kako ces ga staviti u idealnih 11 citave lige? tu poziciju u borcu u borcu umjesto njega igra maletic koji je strasan igrac.

2. ne mozes bstaviti zebu i wagnera u istu ekipu to jednostavnpo nema smisla jer ne mozes igrat sa sva playa

3. vrsim prpravku u formaciji 4-42 jer bi igrao samo sa jednim zadnjim veznim stanceskim a izbacio bi markica pa bi umjesto njega u 4-4-2 ubacio zebu na prednjem veznom (poluspicu) to je korekcija one druge varijante
Ma znam ovo sam onako stavio,a Wagner u nas je dosta puta igrao povučenije nije baš kao polušpica al eto....isto kao što ti ne možeš staviti
1. fkŠB jer mi smo nogometni klub
2.Roskama je krilni igrač
3. Od Roskama ima minimalno 5 bolji napadača,ako ćeš ga stavljati na tu poziciju

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 02 okt 2010, 18:17

---------------------------Hamzic (FKS)--------------------------

Arsenijevic(FKS)-----Gutic(FKS)------Torlak(FKS)----------Muharemovic(FKS)

----------------Hamzagic(FKS)-----------------Dzakmic(FKS)----------------------

Scepanovic(FKS)-------------------------Kojasevic(FKS)---------------------------Hadzic(FKS)

---------------------------------Jahovic(FKS)---------------------------------
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 02 okt 2010, 18:20

FK Sarajevo je napisao/la:---------------------------Hamzic (FKS)--------------------------

----------------Hamzagic(FKS)-----------------Dzakmic(FKS)----------------------

Scepanovic(FKS)-------------------------Kojasevic(FKS)---------------------------Hadzic(FKS)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 12 okt 2010, 14:54

FK Sarajevo je napisao/la:---------------------------Hamzic (FKS)--------------------------

ne možeš da vjeruješ koja glupost. maximalno dva igrača imaju mjesto u prvih 11 PL. a i to je pitanje.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 okt 2010, 14:57

r_emir je napisao/la:

ne možeš da vjeruješ koja glupost. maximalno dva igrača imaju mjesto u prvih 11 PL. a i to je pitanje.
Jos kad ti ve nebi svatao tako bukvalno i ograniceno bilo bi dobro :mrgreen:
U idealnih 11 ove Pl lige iz Sarajeva mogu po meni : Hamzagic,Muharemovic i Kojasevic

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 12 okt 2010, 19:33

Ma svaka cast.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

almin9
Kontakt:

Re: Idealnih 11 Premijer lige....

Post Postao/la almin9 » 12 okt 2010, 20:09

Ma Dario Purić ako se ne broji u idealnih 11 Premijer lige onda ne znam. Čovjek je među boljim, ako ne i najbolji igrač lige. Njegova brzina i prodori po desnoj strani su strava!
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 okt 2010, 01:39

Evo nešto novo o najboljem igraču lige.

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 13 okt 2010, 10:00

Željovac je napisao/la:Evo nešto novo o najboljem igraču lige.

[youtube][/youtube]
Ovo je novi Džeko, možda ga i prevaziđe. Strašan igrač :)

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 13 okt 2010, 13:15

Uvijek bilo i ostalo.Najbolji igrači Željezničara ne rađaju se u Sarajevu. Ne znam do čega je ili šta je.Ali je fakat tako. I štilić se rodio u Banovićima i Višća ,Mešanović u Tuzli,a živio u Banovićima do 10 e godine.i tako redom da ne nabrajam.Eto Džeko se rodio u Sarajevu,ali niste znali da procijenite njegove mogućnosti.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 okt 2010, 13:51

r_emir je napisao/la:Uvijek bilo i ostalo.Najbolji igrači Željezničara ne rađaju se u Sarajevu. Ne znam do čega je ili šta je.Ali je fakat tako. I štilić se rodio u Banovićima i Višća ,Mešanović u Tuzli,a živio u Banovićima do 10 e godine.i tako redom da ne nabrajam.Eto Džeko se rodio u Sarajevu,ali niste znali da procijenite njegove mogućnosti.
Bilo ih je i koji su rodjeni u Sarajevu ... ;)

Ivica Osim, Branimir Jelusic, Blagoje Bratic, Josip Katalinski, Edin Spreco, Velija Becirspahic, Hajrudin Saracevic, Mirsad Baljic, Haris Skoro, Edin Bahtic, Mario Stanic, Dzelaludin Muharemovic, Haris Alihodzic, Bulend Biscevic, Hadis Zubanovic ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 13 okt 2010, 13:56

Stole iz Bora je napisao/la:
r_emir je napisao/la:Uvijek bilo i ostalo.Najbolji igrači Željezničara ne rađaju se u Sarajevu. Ne znam do čega je ili šta je.Ali je fakat tako. I štilić se rodio u Banovićima i Višća ,Mešanović u Tuzli,a živio u Banovićima do 10 e godine.i tako redom da ne nabrajam.Eto Džeko se rodio u Sarajevu,ali niste znali da procijenite njegove mogućnosti.

Ivica Osim, Branimir Jelusic, Blagoje Bratic, Josip Katalinski, Edin Spreco, Velija Becirspahic, Hajrudin Saracevic, Mirsad Baljic, Haris Skoro, Edin Bahtic, Mario Stanic, Dzelaludin Muharemovic, Haris Alihodzic, Bulend Biscevic, Hadis Zubanovic ...
Ima li neko od ovih ljudi da je igrao poslije 2000.godine? Dobro znam da jesu ovi zadnji na spisku,ali nema nikgoga iz novije istorije.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 okt 2010, 14:17

r_emir je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:

Ima li neko od ovih ljudi da je igrao poslije 2000.godine? Dobro znam da jesu ovi zadnji na spisku,ali nema nikgoga iz novije istorije.
Uvijek bilo i ostalo. Najbolji igrači Željezničara ne rađaju se u Sarajevu.

J.biga, ja sam na osnovu ove tvoje recenice pravio spisak igraca koji su rodjeni u Sarajevu. Bilo je i poslije 2000. godine pored ove gore cetvorice ali to je sve do 2004. kad je Zeljo bio u vrhu. Poslije toga i nije bilo nesto za izdvojiti .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 13 okt 2010, 14:50

kakva bi mi ekipa bili da su nam sad sve ove zvijezde koje su napustile klub.Mi bi bili UVIJEK u borbi za vrh :)
1947!

smhz
Kontakt:

Post Postao/la smhz » 13 okt 2010, 16:07

halo drugar,Visca se nije rodio u Banovicima

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 okt 2010, 16:49

Ljumani_Banovici je napisao/la:
kakva bi mi ekipa bili da su nam sad sve ove zvijezde koje su napustile klub.Mi bi bili UVIJEK u borbi za vrh :)
Hajde nabrajaj kad si već krenuo. Višća i Štilić rođeni u Banovićima, Mešanović živio u Banovićima, Džeko letio preko Banovića :mrgreen:
Loša ti je teorija. Prvo "uvijek bilo pa ostalo", pa se onda vidi da nije uvijek bilo. Pa onda Džekin potencijal nismo prepoznali itd. Niste ni vi prepoznali Višćin :P Ali zato jesmo odgojili Džeku, Štilića i Cocalića kroz sve kategorije, što se novijeg vremena tiče. Tako da ako si htio reći da nam možda škola ne valja... Ili da je roditi se u Banovićima predodređenost za velike stvari?! Da ne kažem koliko je danas igrača doslovno stvoreno u Želji, u koji su došli bez neke ekstra reputacije, u odnosu na onu koju su imali kad su odlazili. Hasagić, M. Bešlija, Jahić, Muratović, Vladavić, Bekrić, Dialiba... Duga je lista i rođenih Sarajlija koji su razvaljivali u dresu Želje, iako ni to nešto nije bitno. Da zaključim, razvaljujemo kakogod okreneš 8-)
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 13 okt 2010, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, denimen99, ErosViverosViv, jurisicduska, WeekendOffender i 35 gostiju.