Ljumani_Banovici je napisao/la:r_emir je napisao/la:Uvijek bilo i ostalo.Najbolji igrači Željezničara ne rađaju se u Sarajevu. Ne znam do čega je ili šta je.Ali je fakat tako. I štilić se rodio u Banovićima i Višća ,Mešanović u Tuzli,a živio u Banovićima do 10 e godine.i tako redom da ne nabrajam.Eto Džeko se rodio u Sarajevu,ali niste znali da procijenite njegove mogućnosti.
kakva bi mi ekipa bili da su nam sad sve ove zvijezde koje su napustile klub.Mi bi bili UVIJEK u borbi za vrh

Hajde nabrajaj kad si već krenuo. Višća i Štilić rođeni u Banovićima, Mešanović živio u Banovićima, Džeko letio preko Banovića
Loša ti je teorija. Prvo "uvijek bilo pa ostalo", pa se onda vidi da nije uvijek bilo. Pa onda Džekin potencijal nismo prepoznali itd. Niste ni vi prepoznali Višćin

Ali zato jesmo odgojili Džeku, Štilića i Cocalića kroz sve kategorije, što se novijeg vremena tiče. Tako da ako si htio reći da nam možda škola ne valja... Ili da je roditi se u Banovićima predodređenost za velike stvari?! Da ne kažem koliko je danas igrača doslovno stvoreno u Želji, u koji su došli bez neke ekstra reputacije, u odnosu na onu koju su imali kad su odlazili. Hasagić, M. Bešlija, Jahić, Muratović, Vladavić, Bekrić, Dialiba... Duga je lista i rođenih Sarajlija koji su razvaljivali u dresu Želje, iako ni to nešto nije bitno. Da zaključim, razvaljujemo kakogod okreneš

Zadnja izmjena:
Željovac, dana/u 13 okt 2010, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!