Haris Duljevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vucevich

Re: Haris Duljevic

Post Postao/la Vucevich » 19 okt 2018, 17:51

Na klupi danas

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 19 okt 2018, 18:02

Vucevich je napisao/la:Na klupi danas
:roll:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 okt 2018, 18:22

Svako ko Dresden prati zna da je to normalno. to i trener rekao da on i onaj iz svedske ne igraju od pocetka sto su imali utakmice u nogama. tako je i prosli mjesec bilo.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 19 okt 2018, 20:19

Dulja ni minute, u utakmici u kojoj su "morali" uzeti tri poena, a nerijeseno se vuklo iz prvog poluvremena.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 19 okt 2018, 20:30

DrFilgud je napisao/la:Dulja ni minute, u utakmici u kojoj su "morali" uzeti tri poena, a nerijeseno se vuklo iz prvog poluvremena.
od 53. min. imali igraca vise, gledam zadnjh 10 minuta , uzasni u napadu i ne vjerujem da ga nije ubacio.
ubila se tekma da on odradi nesto u finisu, rekao bih da bi sigurno i odradio da mu je dao sansu.
sve manje razumijem trenere u danasnjem fudbalu hah

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 19 okt 2018, 20:37

babino je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:Dulja ni minute, u utakmici u kojoj su "morali" uzeti tri poena, a nerijeseno se vuklo iz prvog poluvremena.
od 53. min. imali igraca vise, gledam zadnjh 10 minuta , uzasni u napadu i ne vjerujem da ga nije ubacio.
ubila se tekma da on odradi nesto u finisu, rekao bih da bi sigurno i odradio da mu je dao sansu.
sve manje razumijem trenere u danasnjem fudbalu hah
Nije do trenera, Duljevic igra lose, to je cinjenica.
Ni u reprezentaciji ne blista na krilnoj poziciji koja mu je namijenjena, vec prolazi na borbenost, na ho ruk.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 19 okt 2018, 21:07

Ma bolje da igra za Legiju iz Varšave, nego da se zajebava po drugoj ligi Njemačke.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 20 okt 2018, 00:04

Smiješno mi je da neki portali pišu o njegovom prelasku u Bundesligu, a čovjek klupiran konstantno u osrednjem drugoligašu

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 okt 2018, 00:36

Jel' stvarno vjerujes da je tek onako veceras klupiran svih 90 minuta i to u situaciji kada igraju na domacem terenu protiv slabijeg protivnika s igracem vise i treba im gol za pobjedu?
Meni je logicnije da vuce sitnu povredu pa trener nije zelio rizikovati ili da je u pitanju kakav virus...mozda grijesim, ali bezveze mi je to piskaranje svaki put kada nas igrac zavrsi na klupi 2,3 tekme (te limitiran, te ovo te ono).
Eto zadnje dvije tekme u Borou Besic je masina, igrac za PL, a kada je prije toga 2,3 tekme bio ostavljen na klupi (niko ne zna zbog cega) pisala se kontra prica ovdje, kako ie limitiran, kako mu je i Boro prevelik zalogaj a kamoli PL i sl.

Mislim...zaista!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 20 okt 2018, 04:38

hurem je napisao/la:Jel' stvarno vjerujes da je tek onako veceras klupiran svih 90 minuta i to u situaciji kada igraju na domacem terenu protiv slabijeg protivnika s igracem vise i treba im gol za pobjedu?
Meni je logicnije da vuce sitnu povredu pa trener nije zelio rizikovati ili da je u pitanju kakav virus...mozda grijesim, ali bezveze mi je to piskaranje svaki put kada nas igrac zavrsi na klupi 2,3 tekme (te limitiran, te ovo te ono).
Eto zadnje dvije tekme u Borou Besic je masina, igrac za PL, a kada je prije toga 2,3 tekme bio ostavljen na klupi (niko ne zna zbog cega) pisala se kontra prica ovdje, kako ie limitiran, kako mu je i Boro prevelik zalogaj a kamoli PL i sl.

Mislim...zaista!
Samo neka se pljuje. Ne shvatam, odakle toliko negative kod pojedinaca. Možda, nezadovoljsvo samim sobom, kompenziraju na taj način.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 okt 2018, 06:35

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ma bolje da igra za Legiju iz Varšave, nego da se zajebava po drugoj ligi Njemačke.
Cvajta je jaca od poljske lige...zasto bi isao u slabiju ligu ako vec igra u pristojnoj...cvajta je medzu 10 najjacih liga u evropi...trebat ce njemu jos najmanje godina dana u cvajti da se rijesi losih navika koje je stekao kod nas..prekasno je otisao..razlika izmedzu klubova nije velika prosle godine 5ti je bio ispred ekipe koje je ispala nekih 9 bodova cini mi se...u cvajti je zbog toga svaka tekma visoki pritisak jer te 2 dobre stavljaju u situaciju da mozes izborit ulazak a 2 lose tekme te bacaju u zonu za ispadanje...stoga je dobra za dobijanje iskustva...ovaj dynamo dresden bi bez problema bio sampion svake srednjoevropske lige....ako on za 2 i po godine dogura do bundeske to je opet uspjeh...bolje da igra u cvajti nego da smrdi na klupi u bundeski...dosta nasih ljudi misli da je cvajta 4torazredna liga iako nikad nisu pogledali tekmu ali nije...redovno cvajtasi izbacuju prvoligase u kupu...svaki tim ima najmanje 7 igraca koji imaju nekoliko sezona igranja u bundeski ...puno bolje ke tu igrat ispred 35 40 hiljada ljudi nego u ceskoj ili poljskoj pred 5 ili 6(vise od pola tekmi imaju tu ili manju posjetu)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 20 okt 2018, 08:03

Gruezi sta se krajisniku obracas. Lik trola na svakoj temi, pusti ga...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 okt 2018, 12:00

Maestro je napisao/la:Gruezi sta se krajisniku obracas. Lik trola na svakoj temi, pusti ga...
Ne trolam brate.
Što se mene tiče bolje da igra u kakvoj solidnoj prvoj ligi i da mu klub igra grupnu fazu evropskog takmičenja nego da gubi vrijeme u drugom razredu njemačkog fudbala koji i jeste bolji od poljske lige, ali to ne mijenja činjenicu da neće igrati evropske utakmice...

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 okt 2018, 12:02

gruezi je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ma bolje da igra za Legiju iz Varšave, nego da se zajebava po drugoj ligi Njemačke.
Cvajta je jaca od poljske lige...zasto bi isao u slabiju ligu ako vec igra u pristojnoj...cvajta je medzu 10 najjacih liga u evropi...trebat ce njemu jos najmanje godina dana u cvajti da se rijesi losih navika koje je stekao kod nas..prekasno je otisao..razlika izmedzu klubova nije velika prosle godine 5ti je bio ispred ekipe koje je ispala nekih 9 bodova cini mi se...u cvajti je zbog toga svaka tekma visoki pritisak jer te 2 dobre stavljaju u situaciju da mozes izborit ulazak a 2 lose tekme te bacaju u zonu za ispadanje...stoga je dobra za dobijanje iskustva...ovaj dynamo dresden bi bez problema bio sampion svake srednjoevropske lige....ako on za 2 i po godine dogura do bundeske to je opet uspjeh...bolje da igra u cvajti nego da smrdi na klupi u bundeski...dosta nasih ljudi misli da je cvajta 4torazredna liga iako nikad nisu pogledali tekmu ali nije...redovno cvajtasi izbacuju prvoligase u kupu...svaki tim ima najmanje 7 igraca koji imaju nekoliko sezona igranja u bundeski ...puno bolje ke tu igrat ispred 35 40 hiljada ljudi nego u ceskoj ili poljskoj pred 5 ili 6(vise od pola tekmi imaju tu ili manju posjetu)
Sve je to brate ok. Gledao sam utakmice druge njemačke lige, ranije na ****. Liga je dosta dobra, ali meni to ne mijenja činjenicu da on ne igra evropske utakmice. Meni su evropske utakmice jako bitne, ako već ne mozes igrati u ligama petice u dobrom klubu. Njega je Legia i tražila, barem mi je tako davno rekao drug Poljak, a i Lech iz Poznana ga je htio također. :)

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 okt 2018, 12:09

Zukanovic je napisao/la:Svako ko Dresden prati zna da je to normalno. to i trener rekao da on i onaj iz svedske ne igraju od pocetka sto su imali utakmice u nogama. tako je i prosli mjesec bilo.
jes, cuvaju ga da moze igrat za repku, nece da ga umaraju u klubu :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 20 okt 2018, 12:11

U ovom Japanskom izumumu mu je spas karijere:
slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 okt 2018, 13:40

Duljevic opet hoklinho, izgubio je definitivno mjesto u prvih 11.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 okt 2018, 13:40

DrFilgud je napisao/la:Duljevic opet hoklinho, izgubio je definitivno mjesto u prvih 11.
Da nije Bosnjo, igrao bi u Dortmundu.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 okt 2018, 13:45

Vucevich je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:Duljevic opet hoklinho, izgubio je definitivno mjesto u prvih 11.
Da nije Bosnjo, igrao bi u Dortmundu.
Ni standardno mjesto u prvih 11 reprezentacije, ne moze mu pomoci u Dresdenu, cvajti. :roll:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 28 okt 2018, 14:03

Standardan u repki zato sto su alternative na toj posiciji jos gori. A ni ti iz mlade repke sto igraju na tim posicijama nisu bolji tako da nema straha za dulju u ovom sistemu barem sto se repke tice. Ali zabrinjavajuci je da dresden ima zamjenu za njega a mi nemamo. A dresden nije nista vise nego ispod prosjecni drugoligas.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.