Haris Duljevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Duljevic
Vucevich je napisao/la:Na klupi danas

Svako ko Dresden prati zna da je to normalno. to i trener rekao da on i onaj iz svedske ne igraju od pocetka sto su imali utakmice u nogama. tako je i prosli mjesec bilo.
Dulja ni minute, u utakmici u kojoj su "morali" uzeti tri poena, a nerijeseno se vuklo iz prvog poluvremena.
od 53. min. imali igraca vise, gledam zadnjh 10 minuta , uzasni u napadu i ne vjerujem da ga nije ubacio.DrFilgud je napisao/la:Dulja ni minute, u utakmici u kojoj su "morali" uzeti tri poena, a nerijeseno se vuklo iz prvog poluvremena.
ubila se tekma da on odradi nesto u finisu, rekao bih da bi sigurno i odradio da mu je dao sansu.
sve manje razumijem trenere u danasnjem fudbalu hah
Nije do trenera, Duljevic igra lose, to je cinjenica.babino je napisao/la:od 53. min. imali igraca vise, gledam zadnjh 10 minuta , uzasni u napadu i ne vjerujem da ga nije ubacio.DrFilgud je napisao/la:Dulja ni minute, u utakmici u kojoj su "morali" uzeti tri poena, a nerijeseno se vuklo iz prvog poluvremena.
ubila se tekma da on odradi nesto u finisu, rekao bih da bi sigurno i odradio da mu je dao sansu.
sve manje razumijem trenere u danasnjem fudbalu hah
Ni u reprezentaciji ne blista na krilnoj poziciji koja mu je namijenjena, vec prolazi na borbenost, na ho ruk.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ma bolje da igra za Legiju iz Varšave, nego da se zajebava po drugoj ligi Njemačke.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Smiješno mi je da neki portali pišu o njegovom prelasku u Bundesligu, a čovjek klupiran konstantno u osrednjem drugoligašu
Jel' stvarno vjerujes da je tek onako veceras klupiran svih 90 minuta i to u situaciji kada igraju na domacem terenu protiv slabijeg protivnika s igracem vise i treba im gol za pobjedu?
Meni je logicnije da vuce sitnu povredu pa trener nije zelio rizikovati ili da je u pitanju kakav virus...mozda grijesim, ali bezveze mi je to piskaranje svaki put kada nas igrac zavrsi na klupi 2,3 tekme (te limitiran, te ovo te ono).
Eto zadnje dvije tekme u Borou Besic je masina, igrac za PL, a kada je prije toga 2,3 tekme bio ostavljen na klupi (niko ne zna zbog cega) pisala se kontra prica ovdje, kako ie limitiran, kako mu je i Boro prevelik zalogaj a kamoli PL i sl.
Mislim...zaista!
Meni je logicnije da vuce sitnu povredu pa trener nije zelio rizikovati ili da je u pitanju kakav virus...mozda grijesim, ali bezveze mi je to piskaranje svaki put kada nas igrac zavrsi na klupi 2,3 tekme (te limitiran, te ovo te ono).
Eto zadnje dvije tekme u Borou Besic je masina, igrac za PL, a kada je prije toga 2,3 tekme bio ostavljen na klupi (niko ne zna zbog cega) pisala se kontra prica ovdje, kako ie limitiran, kako mu je i Boro prevelik zalogaj a kamoli PL i sl.
Mislim...zaista!
Samo neka se pljuje. Ne shvatam, odakle toliko negative kod pojedinaca. Možda, nezadovoljsvo samim sobom, kompenziraju na taj način.hurem je napisao/la:Jel' stvarno vjerujes da je tek onako veceras klupiran svih 90 minuta i to u situaciji kada igraju na domacem terenu protiv slabijeg protivnika s igracem vise i treba im gol za pobjedu?
Mislim...zaista!
Cvajta je jaca od poljske lige...zasto bi isao u slabiju ligu ako vec igra u pristojnoj...cvajta je medzu 10 najjacih liga u evropi...trebat ce njemu jos najmanje godina dana u cvajti da se rijesi losih navika koje je stekao kod nas..prekasno je otisao..razlika izmedzu klubova nije velika prosle godine 5ti je bio ispred ekipe koje je ispala nekih 9 bodova cini mi se...u cvajti je zbog toga svaka tekma visoki pritisak jer te 2 dobre stavljaju u situaciju da mozes izborit ulazak a 2 lose tekme te bacaju u zonu za ispadanje...stoga je dobra za dobijanje iskustva...ovaj dynamo dresden bi bez problema bio sampion svake srednjoevropske lige....ako on za 2 i po godine dogura do bundeske to je opet uspjeh...bolje da igra u cvajti nego da smrdi na klupi u bundeski...dosta nasih ljudi misli da je cvajta 4torazredna liga iako nikad nisu pogledali tekmu ali nije...redovno cvajtasi izbacuju prvoligase u kupu...svaki tim ima najmanje 7 igraca koji imaju nekoliko sezona igranja u bundeski ...puno bolje ke tu igrat ispred 35 40 hiljada ljudi nego u ceskoj ili poljskoj pred 5 ili 6(vise od pola tekmi imaju tu ili manju posjetu)KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ma bolje da igra za Legiju iz Varšave, nego da se zajebava po drugoj ligi Njemačke.
Gruezi sta se krajisniku obracas. Lik trola na svakoj temi, pusti ga...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne trolam brate.Maestro je napisao/la:Gruezi sta se krajisniku obracas. Lik trola na svakoj temi, pusti ga...
Što se mene tiče bolje da igra u kakvoj solidnoj prvoj ligi i da mu klub igra grupnu fazu evropskog takmičenja nego da gubi vrijeme u drugom razredu njemačkog fudbala koji i jeste bolji od poljske lige, ali to ne mijenja činjenicu da neće igrati evropske utakmice...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sve je to brate ok. Gledao sam utakmice druge njemačke lige, ranije na ****. Liga je dosta dobra, ali meni to ne mijenja činjenicu da on ne igra evropske utakmice. Meni su evropske utakmice jako bitne, ako već ne mozes igrati u ligama petice u dobrom klubu. Njega je Legia i tražila, barem mi je tako davno rekao drug Poljak, a i Lech iz Poznana ga je htio također.gruezi je napisao/la:Cvajta je jaca od poljske lige...zasto bi isao u slabiju ligu ako vec igra u pristojnoj...cvajta je medzu 10 najjacih liga u evropi...trebat ce njemu jos najmanje godina dana u cvajti da se rijesi losih navika koje je stekao kod nas..prekasno je otisao..razlika izmedzu klubova nije velika prosle godine 5ti je bio ispred ekipe koje je ispala nekih 9 bodova cini mi se...u cvajti je zbog toga svaka tekma visoki pritisak jer te 2 dobre stavljaju u situaciju da mozes izborit ulazak a 2 lose tekme te bacaju u zonu za ispadanje...stoga je dobra za dobijanje iskustva...ovaj dynamo dresden bi bez problema bio sampion svake srednjoevropske lige....ako on za 2 i po godine dogura do bundeske to je opet uspjeh...bolje da igra u cvajti nego da smrdi na klupi u bundeski...dosta nasih ljudi misli da je cvajta 4torazredna liga iako nikad nisu pogledali tekmu ali nije...redovno cvajtasi izbacuju prvoligase u kupu...svaki tim ima najmanje 7 igraca koji imaju nekoliko sezona igranja u bundeski ...puno bolje ke tu igrat ispred 35 40 hiljada ljudi nego u ceskoj ili poljskoj pred 5 ili 6(vise od pola tekmi imaju tu ili manju posjetu)KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ma bolje da igra za Legiju iz Varšave, nego da se zajebava po drugoj ligi Njemačke.

jes, cuvaju ga da moze igrat za repku, nece da ga umaraju u klubuZukanovic je napisao/la:Svako ko Dresden prati zna da je to normalno. to i trener rekao da on i onaj iz svedske ne igraju od pocetka sto su imali utakmice u nogama. tako je i prosli mjesec bilo.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
U ovom Japanskom izumumu mu je spas karijere:

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Duljevic opet hoklinho, izgubio je definitivno mjesto u prvih 11.
Da nije Bosnjo, igrao bi u Dortmundu.DrFilgud je napisao/la:Duljevic opet hoklinho, izgubio je definitivno mjesto u prvih 11.
Ni standardno mjesto u prvih 11 reprezentacije, ne moze mu pomoci u Dresdenu, cvajti.Vucevich je napisao/la:Da nije Bosnjo, igrao bi u Dortmundu.DrFilgud je napisao/la:Duljevic opet hoklinho, izgubio je definitivno mjesto u prvih 11.

Standardan u repki zato sto su alternative na toj posiciji jos gori. A ni ti iz mlade repke sto igraju na tim posicijama nisu bolji tako da nema straha za dulju u ovom sistemu barem sto se repke tice. Ali zabrinjavajuci je da dresden ima zamjenu za njega a mi nemamo. A dresden nije nista vise nego ispod prosjecni drugoligas.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.