Cuj u "fazi trazenja" hahah pa ne kupujes auto j.ebotealan_kardec je napisao/la:u fazi sam traženja patika za jesen/zimu. Daj preporučite šta

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cuj u "fazi trazenja" hahah pa ne kupujes auto j.ebotealan_kardec je napisao/la:u fazi sam traženja patika za jesen/zimu. Daj preporučite šta
auto sam već kupio i vjeruj mi da sam ga lakše pazario nego što ću patike/cipeleCepi1981 je napisao/la:Cuj u "fazi trazenja" hahah pa ne kupujes auto j.ebotealan_kardec je napisao/la:u fazi sam traženja patika za jesen/zimu. Daj preporučite šta![]()
Nadejm patikeVelaHavle je napisao/la:Nekad 2015 posljednji put licno kupio patike, samo online.
Nekad otidjem do radnje.
Pegla ba.
Puno je to poslaPenaltiky je napisao/la:Nadejm patikeVelaHavle je napisao/la:Nekad 2015 posljednji put licno kupio patike, samo online.
Nekad otidjem do radnje.
Pegla ba.
Odem do radnje probam
Narucim s neta
U prodavnicimangas je napisao/la:zna li neko gdje u sa mogu nac koznu jaknu al ne one peederske sto se sad prodaju i duboke cipele?
ja sam nekidan u onom Dutti-ju u scc vidio predobar kožnjak, oči mi ostale na njemu, al bolje da ti ne govorim cijenumangas je napisao/la:zna li neko gdje u sa mogu nac koznu jaknu al ne one peederske sto se sad prodaju i duboke cipele?
cant stop laughingRamiy je napisao/la:U prodavnicimangas je napisao/la:zna li neko gdje u sa mogu nac koznu jaknu al ne one peederske sto se sad prodaju i duboke cipele?
Ok, I need this. Gdje ima kupiti?akisarajevo92 je napisao/la:![]()
Do 300 maraka ne plaćaš ništa, bez obzira odakle je. Zavisi od kog uzimaš, iz USA bi trebalo da je prilično sigurno, samo ti zavisi kolika je dostava, jer se i ona računa u tih 300 maraka.osobaodpovjerenja je napisao/la:Kakva je situacija sa robom koja se naruci iz Amerike u Bosnu? Placa li se nesto ekstra, koliko je sigurno i slicno?
Ma hoce zena nekakvu sminku pa je strah da ne zapne na granicirio_Ferdy88 je napisao/la:Do 300 maraka ne plaćaš ništa, bez obzira odakle je. Zavisi od kog uzimaš, iz USA bi trebalo da je prilično sigurno, samo ti zavisi kolika je dostava, jer se i ona računa u tih 300 maraka.osobaodpovjerenja je napisao/la:Kakva je situacija sa robom koja se naruci iz Amerike u Bosnu? Placa li se nesto ekstra, koliko je sigurno i slicno?
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Goalgetter i 6 gostiju.