Glavaš uzvraća Vojvodiću: Ako ne možemo pobijediti Drinu, onda…
Nakon pet utakmica u nizu bez pobjede, na Tušnju protiv Drine najavljuju pobjedu i time prekid crne serije. Šef Stručnog štaba Slobode Vlatko Glavaš pomno je ovih dana pratio napise u medijima, pa je tako uočio najave trenera Zvorničana Darka Vojvodića, koji prijeti osvajanjem bodova na Tušnju.
- Sportski je nadati se uspjehu i osvajanju bodova, ali to ovoga puta namjeravamo uraditi i mi. Ako ne možemo pobijediti Drinu, koga onda možemo! S tri nova boda najavljujem prekretnicu i kraj krize. Slažem se da Vojvodić dobro poznaje Slobodu, ali ovoga puta njegove želje nas ne zanimaju – - kazao je na današnjoj konferenciji za novinare šef Slobodine struke, Vlatko Glavaš.
Pohvalio je igru nekolicine dojučerašnjih juniora, posebno na prijateljskoj utakmici u Subotici protiv Spartaka (1:1). rekao je da se i poslije dobro radilo, te da ima dosta motiva da se igrači bore za pobjedu.
- Najmanje trojica mladih će početi utakmicu, a to su Bekić, Jaganjac i Efendić, dok će na klupi biti Mešanović i Selimović. S njima ću na kraju prvenstva ispuniti cilj koji sam istaknuo na početku prvenstva – istaknuo je Glavaš.
Pozvao je navijače da podrže mlade igrače, kazavši kako je od dolaska na Tušanj do sada prvoj momčadi priključio dvadesetak kadeta i juniora. Istina, u Slobodu je doveo i dosta igrača sa strane, od kojih svi nisu zadovoljili, te je sporazumno raskinut ugovor s Ilijom Ristanićem i Branimirom Vukomanovićem.
Glavaš se osvrnuo i na ponašanje dijela navijača na posljednjoj utakmici protiv Širokobriježana.
- Tri idiota su mi psovali majku, što sam sve doživio prilično emotivno, jer mi je majka stara i bolesna. Tako nešto nisam nigdje doživio u karijeri. Svaka kritika utječe na mene, izuzev one koje su osobne naravi. Puno smo radili i vjerujem da ćemo konačno proraditi i početi pobjeđivati, kazao je Glavaš.
Jedan od mladih igrača, Samir Efendić, ističe da više nema prava na kiks.
- U Subotici smo bili pravi. Vratili smo samopouzdanje. Drina je solidna momčad, ali na Tušnju ovoga puta nema što tražiti – poručio je Efendić.
Svi nogometaši spremni su za nastup osim Senada Mujića, koji je ozlijeđen, ali je tražio da bude na klupi i da, ako zatreba, uđe u igru.
Vjerojatni sastav Slobode: Mujkić, Efendić, Aleksić, Zoletić Drakul), Jogunčić, Malkić, Gavarić, Halilović, Jaganjac, Bekić, Smajlović.
Utakmica Sloboda – Drina igra se sutra, 16. oktobra na Tušnju u 15 sati, a sudi Emir Alečkovićn (Sarajevo).
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!