Eh, kad se sjetim onih golova iz kornera, nema šanse da ih zastaviš. protivnički igrač uvjek sam ostaneDevil je napisao/la: jer sam do sada strahovito dosta glupih golova primao nakon prekida.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Eh, kad se sjetim onih golova iz kornera, nema šanse da ih zastaviš. protivnički igrač uvjek sam ostaneDevil je napisao/la: jer sam do sada strahovito dosta glupih golova primao nakon prekida.
Zbog toga je 08' bila keva,bio onaj bug sa kornerima uvek faul sviran.GunnerS je napisao/la:Eh, kad se sjetim onih golova iz kornera, nema šanse da ih zastaviš. protivnički igrač uvjek sam ostaneDevil je napisao/la: jer sam do sada strahovito dosta glupih golova primao nakon prekida.
![]()
HAHAHAHHAHAHA..Oj nemogu doc sebi od smjehaEvil Genius je napisao/la:aBd s romom krecem u nove pohode iako ce mi bit zao izbrisat ovaj game koji trenutno igram . . zadnjih 11 godina cekam novembar![]()
ja ne znam jel' neko drugi dozivio ovo al' prosto ne mogu da povjerujem da ovo postoji na football manageruaS_Roma je napisao/la:pa dobro ima ti neki dodatka mozes kuce neke kupovati i tako todrH je napisao/la:Znas sto je bolji, zato sto na FIFA manageru moras kupovati poklon svojoj djevojci u igri!![]()
Nije sala!
![]()
al zar nije zalosnije ja na FM nikad necu zaboraviti igram sa Interom finale lige prvaka i dolazi mi vijest umrla macka Luis Figu i on je nakon toga izugbio sav moral i sve ono i kao nije spreman da igra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pozurio si malo, igra izlazi tek 5.11.Edvin_Mg je napisao/la:gdje mogu nabavit igru???
Ja uzeo od jarana on nafalio igrao pola sata onda obrisao iz kompa što inače nikad ne radim kakva god da je igraCartman je napisao/la:Fifin manager sam jednom kupio. Iskreno sam igro sat vremena i nikad vise nisam upalio. Katastrofa.
e to mi se specijalno svidja kod ovih Football Manager igrica. Imaju najbolji gameplay, a nisu zahtjevnenevjernik je napisao/la:Football Manager 2011 PC System Requirements
o OS: Windows XP/Vista/W7
o Processor: XP : 1.4GHz or Faster, Vista/W7 : 2.0GHz or Faster
o Memory: XP : 512MB RAM, Vista/W7 : 1.0GB RAM
o Graphics: 128MB Supported Chipsets - Nvidia FX 5900 Ultra or greater; ATI Radeon 9800 or greater; Intel 82915G/82910GL or greater. Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported
o DirectX®: Version 9.0c (included)
o Hard Drive: 2GB
o Sound: DirectX 9.0c compatible
ma meni je 2010 nekako prekomplikovana a i brzo mi je dosadila što mi je nekako nevjerovatno ali to je zbog toga što sam 2 nova propustio jer je zadnji koji sam igrao prije 2010 bila 2008, ima previše kojekakvih opcija prilikom postavke igre i formacije a ako bude i na 2011-ci moraću tražiti po netu dodatne info za to. Je li ko skidao patch za našu ligu naravno na FM2010??LBJ MVP je napisao/la:Moće mi narednih 5 fm-ova na ovaj komp![]()
Evo sada igram zadnju igru na 10 isčekujem 5.novembar.
Vodim Milana krenuo sam u januaru 2009 izabrao sam rusku ligu pa eto iskoristio sam to da poboljšam finansije ekipe što mi je i uspjelo evo sada za drugu sezonu imam 140 mil budžeta,ali ne znam koga da dovedem doveo sam Velosa jer sam Pirla prodao i Wiela jer sam slab na toj poziciji ostalo mi još 100 miliona,a Messi i Ronaldo neće da dođu možda prbam Fabregasa dovest
U 1.sezoni sam igrao 1/2 lp i bio drugi iza Juvea samo 2 boda sam kasnio![]()
Inače igram 4-2-3-1 deep to mi je najdraža formacija i igram je sa svakom ekipom enkad je mijenjam u 4-3-3 sa krilima![]()
Akinfeev
Wiel Zapata Sakho Ansaldi
Veloso Moussa Sissoko
Sanchez Gourcuff Di Maria
Pato
Imam tu još Aguera,li on hoće da ide,a niko ga neće ja sam raspoložen da ga prodam![]()
Pa ima li ko kakav prijedlog gdje da potrošim ovih 100 miliona![]()
To mi je glavni problem trenutno![]()
Pa moglo je to i do sada ali moras prvo da vodis seniore,i onda kada U21 dobije otkaz ti ides ono apply for job i uzmes mladu repku,vodio sam ja Srbiju tako nekoliko godina.Thunder93 je napisao/la:samo bi bilo dobro jos da ubace opciju da se vode u-21 i u-19 repke..sve ostalo je drama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.