FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 29 okt 2018, 14:11

ThrillerHz je napisao/la:Kad god smo dobili cekic da zakucamo posljednji ekser konama u tabut, mi smo se po prstu udarili...
mi derbi gubimo to je milion %
jer nema alarma u ekipi, nema trenera da prozove igrače seniore, kapitene, igrače prvih 11 koje su silovali mala grupa graničara...
nema kaznenog treninga, nema nikakve emocije, za nekoga za koga se tvrdi da emotivno doživljava tekme , juče je bio jednako nezainteresovan kao i igrači na terenu...i naravno nema rješenja... :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 29 okt 2018, 14:19

Neka lijepo vas vidjeti dq ste zivi. Fol sve vole Sarajevo a jave samo kad treba hraknuti. Onda se takmice u hrakanju, vrijedjanju, pljuvanju. Idioti.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 29 okt 2018, 14:19

Vanja8 je napisao/la:Ne mogu ni da shvatim,a Boga mi jos manje da razumijem pojedince ovdje...Drvlje i kamenje na Musemića,na akademce,na taktiku...
Vecina se poziva na to da je poraz od posljednjeplasirane ekipe u nasoj ligi katastrofa srazmjerna cunamiju i da odmah sve treba mijenjati????
Sa glupostima se ide dotle da se Sarajevo uporedjuje sa Realom i da je potpuno "normalno",da smijenimo Musemica,jer smo ozbiljan klub i da treba uciniti ono sto je uradio Perez...Da li je potrebno komentarisati????
Da bi neko bio trener,mora imati svoje "musice",mora imati neka svoja vidjenja,koliko god se ostalim cinila nelogicna,ali pravi trener mora imati i hrabrost i priznati ih,no bez obzira na greske mi to trebamo i ispostovati...
Biti trener Sarajeva u ovoj nasoj ligi je izuzetno tesko,a znamo koliko je nas klub u srcu ovog covjeka koji je na klupi doživio i infarkt,koji je doživljavao i pljuvanje i psovanje ,koji je doživljavao i ponižavanje od strane uprave...

Na onoj ledini od terena juce u Gabeli i sa onakvim vremenskim uslovima,smijem glavu na panj staviti da bi izgubili i mnogo renomiraniji protivnici iz mnogo jacih liga,osim Zrinjskog...

Zašto Zrinjski ne može izgubiti od Goška,zapravo postavlja se pitanje zasto Zrinjski ne gubi bodove protiv "malih" ekipa???

Javna je tajna da je Gabela zapravo filijala ove Mostarske ekipe i da svoje igrace besplatno salju u Gosk,kao sto je i javna tajna da su oni isfinansirali kompletan put do Premijer lige...Dovoljno je juce bilo gledati igrace granicnog prelaza kako jedva stoje na nogama,ali kao u ekstazi jure nase fudbalere i bacaju se na glavu za svaku loptu...Kažem, tako svaka ekipa treba da se bori,ali ako pogledate taj isti Gosk protiv Zrinjskog onda cete shvatiti da se na terenu igraci iz mjesta sa 15 kuca nisu ni oznojili,jer platu treba zaraditi,a plata stize iz Mostara,sigurno je ne primaju od prodatih karata..
Javna je tajna,da je Radnik u "prijateljskim" odnosima sa Mostarcima,da im Zrinjski finansira pripreme kao i Krupa,ciji su igraci uvjek 300% nabrijani kada igraju protiv nas...
E sada,od ostalih moramo priznati da postoje klubovi koji nas ne mogu organski smisliti koji imaju nekakvu nenormalnu averziju,necu da kažem "mržnju" prema Fk Sarajevo,a to su Soboda i Čelik...Koji su ,kao sto i njihovi navijaci kažu spremni sve uciniti,"poginuti" na terenu,prepustiti bodove drugim ekipama,kako bi najvecem klubu u BiH zagorcali život...

E sad,u svemu tome biti trener Sarajeva je zaista tesko,biti igrac,je zaista tesko i sav taj pritisak koji se stvara od postavljenih ciljeva,od nas samih navijaca je težina koja se mora nositi na plecima i izgubiti jednu utakmicu u ovakvim uslovima nije smak svijeta.

Je li to uprava izdvojila 2 miliona KM,pa su dovedena ,za nase uslove spektakularna pojacanja,nije,jesu li im plate na nivou Reala,Atletika i ostalih,nisu...

E, okosnicu ove ekipe ipak cine nasa djeca,oni momci koji nas klub nose u srcu ,kao sto ga nosi i Husref...A ta djeca,ti akademci sa par ostalih fudbalera,priustili su i nama i svima u ovoj državi igru koja je po nekoj osnovi najbliža "modernom fudbalu"

No,mi smo takvi,Mujakic napravi gresku,sto je sasvim normalno,pa napravi je i Ramos u Realu,kada pojedinci vec porede neuporedivo,pa mu niko majku ne psuje,pa Slisković u Mostaru izgubi od ovog očajnog i demotivisanog Želje,pa niko ne traži smjenu,ali mi...Mi,samo cekamo da se nesto desi kako bi se bas ljudski ispljuvali na sve ono sto su ti momci do sada uradili...

Sabura ljudi malo,konacno imamo strategiju sa Akademijom i pustite Husa neka radi...Uskoro cemo imati nesto sto nema niko ni u regiji ni u Evropi,imacemo okosnicu tima od djece koja su i ponikla u klubu za koji se živi i koja ce svojim transferima u bliskoj buducnosti jos vise izdici klub koji je i onako iznad svih ostalih u nasoj državi...
Zašto je za tebe glupost, ako upoređujem Sarajevo sa Realom i ako želim (a želim) da bude kao Real, najbolji evropski klub svih vremena. Zašto amnestiraš Husrefa za njegov loš i nestručan rad? On sa Slobodom koja je u to vrijeme imala najbolji tim u državi nije ništa osvojio. Pa Mladost koja je pod Rahimićem izvanredno stajala, kad je on preuze zamalo ljudi ne ispadoše iz lige. Kada smo već kod Rahimića vidiš li kako je to izvrstan trener, vidiš li šta radi i šta je uradio sa Veležom, da ne pominjem Gašperinija šta je sve uradio sa Atalantom. Ovdje pojedinci veličaju Husrefa kao da je i on sa nama postigao nešto slično. Nije ovo poslijeratno Sarajevo, valjda smo napravili ili trebamo napraviti iskorak, on je prevaziđen trener i zašto ne probati sa drugim sa kojim bi napravili taj iskora. Možda se ti zadovoljavaš sa gubljenjem 5 od 6 bodova protiv smiješne ekipe, ali ja ne ili 0:8 na Koševu protiv bilo koga. Uostalom, nekoliko utakmicau ovoj sezoni sa kojima smo zadovoljni nije odraz njegovog rada i stručnosti, ja bih prije rekao da je to incident. LP.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 29 okt 2018, 14:34

Jesu li jucer igraci dobili aplauz od Hordi? Juce sam gledao melju i mogu reci da smo kvalitetniji za dvije klase i ako ne bude kise puno, ako bude teren dobar, mislim da nemaju sta traziti..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 okt 2018, 14:35

Baka vrišti i nakon pobjede i opominje i direktno proziva svoje igrače prve postave, sudije takođe, savez...šta god ga žulja...

naš je dosad opomenuo Pidru i Handžića, nakon čega je usljedila reakcija tj. bolja igra obojice....međutim na ogroman broj grešaka prvotimaca šuti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 29 okt 2018, 14:42

Amca007 je napisao/la:Jesu li jucer igraci dobili aplauz od Hordi? Juce sam gledao melju i mogu reci da smo kvalitetniji za dvije klase i ako ne bude kise puno, ako bude teren dobar, mislim da nemaju sta traziti..
Dobili su aplauz i podrsku i juce, i naravno treba im je dati uvijek kad ginu na terenu i bore se, tamam i da zijane derbi ako su se borili dati im podrsku, ako se ne bore onda nema potrebe ni da prilaze tribinama
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 okt 2018, 14:53

bordopoeta je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Ne mogu ni da shvatim,a Boga mi jos manje da razumijem pojedince ovdje...Drvlje i kamenje na Musemića,na akademce,na taktiku...
Vecina se poziva na to da je poraz od posljednjeplasirane ekipe u nasoj ligi katastrofa srazmjerna cunamiju i da odmah sve treba mijenjati????
Sa glupostima se ide dotle da se Sarajevo uporedjuje sa Realom i da je potpuno "normalno",da smijenimo Musemica,jer smo ozbiljan klub i da treba uciniti ono sto je uradio Perez...Da li je potrebno komentarisati????
Da bi neko bio trener,mora imati svoje "musice",mora imati neka svoja vidjenja,koliko god se ostalim cinila nelogicna,ali pravi trener mora imati i hrabrost i priznati ih,no bez obzira na greske mi to trebamo i ispostovati...
Biti trener Sarajeva u ovoj nasoj ligi je izuzetno tesko,a znamo koliko je nas klub u srcu ovog covjeka koji je na klupi doživio i infarkt,koji je doživljavao i pljuvanje i psovanje ,koji je doživljavao i ponižavanje od strane uprave...

Na onoj ledini od terena juce u Gabeli i sa onakvim vremenskim uslovima,smijem glavu na panj staviti da bi izgubili i mnogo renomiraniji protivnici iz mnogo jacih liga,osim Zrinjskog...

Zašto Zrinjski ne može izgubiti od Goška,zapravo postavlja se pitanje zasto Zrinjski ne gubi bodove protiv "malih" ekipa???

Javna je tajna da je Gabela zapravo filijala ove Mostarske ekipe i da svoje igrace besplatno salju u Gosk,kao sto je i javna tajna da su oni isfinansirali kompletan put do Premijer lige...Dovoljno je juce bilo gledati igrace granicnog prelaza kako jedva stoje na nogama,ali kao u ekstazi jure nase fudbalere i bacaju se na glavu za svaku loptu...Kažem, tako svaka ekipa treba da se bori,ali ako pogledate taj isti Gosk protiv Zrinjskog onda cete shvatiti da se na terenu igraci iz mjesta sa 15 kuca nisu ni oznojili,jer platu treba zaraditi,a plata stize iz Mostara,sigurno je ne primaju od prodatih karata..
Javna je tajna,da je Radnik u "prijateljskim" odnosima sa Mostarcima,da im Zrinjski finansira pripreme kao i Krupa,ciji su igraci uvjek 300% nabrijani kada igraju protiv nas...
E sada,od ostalih moramo priznati da postoje klubovi koji nas ne mogu organski smisliti koji imaju nekakvu nenormalnu averziju,necu da kažem "mržnju" prema Fk Sarajevo,a to su Soboda i Čelik...Koji su ,kao sto i njihovi navijaci kažu spremni sve uciniti,"poginuti" na terenu,prepustiti bodove drugim ekipama,kako bi najvecem klubu u BiH zagorcali život...

E sad,u svemu tome biti trener Sarajeva je zaista tesko,biti igrac,je zaista tesko i sav taj pritisak koji se stvara od postavljenih ciljeva,od nas samih navijaca je težina koja se mora nositi na plecima i izgubiti jednu utakmicu u ovakvim uslovima nije smak svijeta.

Je li to uprava izdvojila 2 miliona KM,pa su dovedena ,za nase uslove spektakularna pojacanja,nije,jesu li im plate na nivou Reala,Atletika i ostalih,nisu...

E, okosnicu ove ekipe ipak cine nasa djeca,oni momci koji nas klub nose u srcu ,kao sto ga nosi i Husref...A ta djeca,ti akademci sa par ostalih fudbalera,priustili su i nama i svima u ovoj državi igru koja je po nekoj osnovi najbliža "modernom fudbalu"

No,mi smo takvi,Mujakic napravi gresku,sto je sasvim normalno,pa napravi je i Ramos u Realu,kada pojedinci vec porede neuporedivo,pa mu niko majku ne psuje,pa Slisković u Mostaru izgubi od ovog očajnog i demotivisanog Želje,pa niko ne traži smjenu,ali mi...Mi,samo cekamo da se nesto desi kako bi se bas ljudski ispljuvali na sve ono sto su ti momci do sada uradili...

Sabura ljudi malo,konacno imamo strategiju sa Akademijom i pustite Husa neka radi...Uskoro cemo imati nesto sto nema niko ni u regiji ni u Evropi,imacemo okosnicu tima od djece koja su i ponikla u klubu za koji se živi i koja ce svojim transferima u bliskoj buducnosti jos vise izdici klub koji je i onako iznad svih ostalih u nasoj državi...
Zašto je za tebe glupost, ako upoređujem Sarajevo sa Realom i ako želim (a želim) da bude kao Real, najbolji evropski klub svih vremena. Zašto amnestiraš Husrefa za njegov loš i nestručan rad? On sa Slobodom koja je u to vrijeme imala najbolji tim u državi nije ništa osvojio. Pa Mladost koja je pod Rahimićem izvanredno stajala, kad je on preuze zamalo ljudi ne ispadoše iz lige. Kada smo već kod Rahimića vidiš li kako je to izvrstan trener, vidiš li šta radi i šta je uradio sa Veležom, da ne pominjem Gašperinija šta je sve uradio sa Atalantom. Ovdje pojedinci veličaju Husrefa kao da je i on sa nama postigao nešto slično. Nije ovo poslijeratno Sarajevo, valjda smo napravili ili trebamo napraviti iskorak, on je prevaziđen trener i zašto ne probati sa drugim sa kojim bi napravili taj iskora. Možda se ti zadovoljavaš sa gubljenjem 5 od 6 bodova protiv smiješne ekipe, ali ja ne ili 0:8 na Koševu protiv bilo koga. Uostalom, nekoliko utakmicau ovoj sezoni sa kojima smo zadovoljni nije odraz njegovog rada i stručnosti, ja bih prije rekao da je to incident. LP.
Volio bih i ja da je Rahmanović Mesi,volio bih i ja da je Sarajevo redovni ucesnik LŠ,ali nije,na žalost...
Ono sto mi želimo treba pretociti u realnost,a realnost je daleko od toga da se možemo porediti sa Realom...
Drugo,ne amnestiram ja Musemića ni za sta,ali nisam ni zato da se nakon jednog poraza urucuje otkaz i koga dovesti???
Iole ozbiljniji trener,nece da priča o tome da sjedne na klupu Sarajeva,sjeti se onog Zekica iz Osjeka,kada je na pitanje novinara da li bi preuzeo Fk Sarajevo odgovori "Budite ozbiljni,postavljajte ozbiljna pitanja".Eto reci mi ti koga bi doveo na klupu,Ranijeria,Zidana,Kllopa...I ja bih volio da je to moguce,ali....
Jos da ti odgovorim i za Rahimica,koga izuzetno cijenim kao strucnjaka,ali reci ti meni koliko on vec vraca Velež u Premijer ligu,evo treca godina,mada kažem da je vrhunski trener,ali covjek ima ugovor sa Musijom iz Mladosti i otisao je u svoj Velež kako bi to napravio...
Kada vec uporedjujes evropske velikane,onda ti je jasno da Di Francesko ne dobi otkaz nakon poraza od Spala,pa ni ovaj Lopatuegie ne dobi otkaz nakon poraza od Alavesa,pa ni Kovač nakon poraza od Borusije od 0:3 na svom terenu...
I hoces reci da smo prije pocetka nase lige mi imali najbolju ekipu?
Malo prelistaj forume i ono pljuvanje na upravu i na Musemica,kako nikoga imalo vrijedna ne dovedose,kako nam je limit borba za Evropu,a ne za sampiona i...?????
Dobio si ekipu koja igra najljepsi fudbal,ekipu koja je na prvom mjestu,ekipu koja gura i u kupu...
Pa ne treba druže skidati glave za prvi kiks,jos pogotovu na onakvom terenu i u onakvim uslovima...

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 29 okt 2018, 14:54

Derbi sve izvlači. Vrijeme je konačno za pobjedu. Nekih 2-0 bi mene zadovoljilo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 29 okt 2018, 15:30

Imam osjecaj da ce Zrinjski rijesit ovu Zvijezdu bez nekih vecih problema, a za derbi ne znam sta da ocekujem, objektivno bolji smo ali kod njih je kriticno stanje i jedino ih pobjeda na derbiju vraca u zivot.Ne udjemo li sa 120% u utakmicu imat cemo velikih problema.Nadam se da ce momci ozbiljno shvatiti derbi i da cemo zakucat taj posljednji ekser mater mu je*em :opaopa: :opaopa:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 okt 2018, 15:44

Nemogu da vjerujem da ovde neko pomislja a ne da pise o smjeni Husrefa. Bez obzira koji rezultati bili do kraja netreba ga dirat jer i prije pocetka sezone svi smo bili za djecu i VECINA JE BILA da se prekrizi cak i prekrizi i evropa al da gledamo djecu. E sad netreba da nam to oci zamaze i da kazemo koga J**+ igrajte preko kurca nije bitno vi ste djeca, jeste al sad mi mjenjamo zahtjeve jer ste vi dokazali da mozete mi hocemo duplu krunu jer mi imamo pravo da promjenimo misljenje i zahtjeve.

Ovde ko god bude pisao u narednih 5 dana o smjeni husrefa ja bi briso postove. Ovde se treba pisat sta i kako da podignemo igrace da budu vise motivisani od kamatarovi. Posto oni posle jucesnjeg poraza smjene trenera nedobivanja plate pa najvjerovatnije sa porazom na kosevu nece bit ni druge plate nece bit lahko dic nasu ekipu da se bori protiv toga a svi znamo da je vec muske izabrao sudije i FEDEXOM poslo fin poklon da se sta dosudi. Poraz nedo bod nas baca na 2 mjesto sa minusom od 1 boda skretnica dolazi na -2 utakmica posle vase dolazi medzari sto znaci da bi mi mogli sa nedobig dva sledeca poraza past na 3 mjesto. Igraci moraju da se trgnu pokazu da dosadasnji rezultati nisu slucajnos i da udu u utakmicu i protiv vase i veleza2 kao da se bore za zivot al da su hladne glave

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 okt 2018, 15:57

miky_hz je napisao/la:Anel Hadzic
Na pitanje da li bi obukao dres nekog bh. kluba, odgovorio je ekspresno.

- Ja sam veliki navijač bordo tima i za mene u BiH postoji samo Sarajevo. Mogao bih sebe zamisliti u dresu bordo tima gdje bih jednog dana volio zaigrati i završiti karijeru

Haj Hadzija zovi rodjaka :)
*Elvir Hadzic
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 okt 2018, 16:05

Kiks je morao doci, bilo je pitanje vremena. Mi navijaci moramo biti razumniji i strpljivi nego ikad, napokon ne moramo ulaziti u drugi dio sezone sa bodovnim zaostatkom (i ako ga bude bice znatno mali), a postoje velike sanse i da ocuvamo prednost nad Zrinjskim i Sadaka Boysima pa da udjemo sa kojim bodom viska u drugi dio.

Moramo vjerovati i biti uz klub kako god smo u mogucnosti. Price o smjeni Husrefa Musemica su neutemeljene i zalosne. Prvi put smo lideri pred kraj jesenjeg dijela nakon 7-8 godina (mislim i vise) i otjerali bi trenera.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 29 okt 2018, 16:14

Vanja8 je napisao/la: 1-Je li to uprava izdvojila 2 miliona KM,pa su dovedena ,za nase uslove spektakularna pojacanja,nije,jesu li im plate na nivou Reala,Atletika i ostalih,nisu...

2-E, okosnicu ove ekipe ipak cine nasa djeca,oni momci koji nas klub nose u srcu ,kao sto ga nosi i Husref...A ta djeca,ti akademci sa par ostalih fudbalera,priustili su i nama i svima u ovoj državi igru koja je po nekoj osnovi najbliža "modernom fudbalu"

3-No,mi smo takvi,Mujakic napravi gresku,sto je sasvim normalno,pa napravi je i Ramos u Realu,kada pojedinci vec porede neuporedivo,pa mu niko majku ne psuje,pa Slisković u Mostaru izgubi od ovog očajnog i demotivisanog Želje,pa niko ne traži smjenu,ali mi...Mi,samo cekamo da se nesto desi kako bi se bas ljudski ispljuvali na sve ono sto su ti momci do sada uradili...

4-Sabura ljudi malo,konacno imamo strategiju sa Akademijom i pustite Husa neka radi...Uskoro cemo imati nesto sto nema niko ni u regiji ni u Evropi,imacemo okosnicu tima od djece koja su i ponikla u klubu za koji se živi i koja ce svojim transferima u bliskoj buducnosti jos vise izdici klub koji je i onako iznad svih ostalih u nasoj državi...

5-Dobio si ekipu koja igra najljepsi fudbal,ekipu koja je na prvom mjestu,ekipu koja gura i u kupu...
6-Pa ne treba druže skidati glave za prvi kiks,jos pogotovu na onakvom terenu i u onakvim uslovima...
1-Uprava trubi o transparentnosti. Gdje su pare od prodanih igraca u zadnje 3 godine ? Izgleda da su potrosene na troskove uprave i plate.
2-Fudbal koji igramo "djeluje" kao moderan jer se igra od noge do noge (Barca) ali nije to ni blizu toga. To mogu vrhunski tehnicari da cuvajuci loptu osvajaju prostor i ispituju rupe u odbrani protivnika. Nasa tika-taka samo jede nama vrijeme i pusta protivnika da postavi odbranu. Nasa igra je prespora da bi zvala "modernom". O igri na prvu i u sprintu da ne govorim (Francuska, Belgija,...) jer to je tek za nas naucna fantastika (Mbappe).
3-Mujakic je napravio gresku ali kriv je onaj koji ga nije naucio u akademiji a ne igrac. Slazem se. Da navijam za Zrinjski ni ja se nebih zalio jer im je uprava najbolja u drzavi tako da mogu biti mirni.
4-Nemamo mi strategiju osim da nam je to preostalo jer polovnjake ne znamo potrefiti cesto. A i akademci su jeftiniji. Bilo bi lijepo da u akademiji i upravi imamo ljude koji znaju pa da bude to sto kazes. Ljudski je nadati se.
5-Prvo poluvrijeme protiv Celika, Gosk obje tekme (osim zadnjih 15 minuta kad se oni povuku), Sloboda nisu bas bile ljepotice.
6-Isti su uslovi bili za obje ekipe. Umjesto izgovora treba povuci pouke i koristiti ih u naredne 2 tekme ako zelimo biti sampioni.
Nemam namjeru biti negativan ali ove tvrdnje su bile bas prejake. Bolje je sam imati malo realnosti nego da nas dusmani spustaju na zemlju ili u zemlju. Opet se nadam najboljem.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 29 okt 2018, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 29 okt 2018, 16:17

MortemHz je napisao/la:Horde zla na utakmici GOŠK - Sarajevo

slika
slika
slika
slika
Kad vidim ove slike, majke mi dođe mi da plačem. Pored ovakvih navijača, koji ne žale ni novca ni vremena i nigdje im nije daleko, koji rizikuju i svoje živote, navijača koje nema niko u državi, mi zijanimo. Ali svi glave gore i nadajmo se da će biti bolje, svi ko jedan i aBd da uzmemo košpicare, a onda bar neriješeno sa zrinjama i biće aBd dupla.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 29 okt 2018, 16:37

Ja prvi nisam zadovoljan sa trenerom i njegovim nacinom rada i ponasanjem na klupi :kafa: Nije vrijeme ni prilika da se mjenja trener u ovom trenutku. Treba ga pustit da radi pa sta bude bolje tako nego da nam vrate Calu ili nekog drugog amatera :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 29 okt 2018, 16:39

Otvorišel shop vise ? :hmmmmm:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 29 okt 2018, 16:40

Vanja8 je napisao/la:[quote="bordopoeta"

Volio bih i ja da je Rahmanović Mesi,volio bih i ja da je Sarajevo redovni ucesnik LŠ,ali nije,na žalost...
Ono sto mi želimo treba pretociti u realnost,a realnost je daleko od toga da se možemo porediti sa Realom...
Drugo,ne amnestiram ja Musemića ni za sta,ali nisam ni zato da se nakon jednog poraza urucuje otkaz i koga dovesti???
Iole ozbiljniji trener,nece da priča o tome da sjedne na klupu Sarajeva,sjeti se onog Zekica iz Osjeka,kada je na pitanje novinara da li bi preuzeo Fk Sarajevo odgovori "Budite ozbiljni,postavljajte ozbiljna pitanja".Eto reci mi ti koga bi doveo na klupu,Ranijeria,Zidana,Kllopa...I ja bih volio da je to moguce,ali....
Jos da ti odgovorim i za Rahimica,koga izuzetno cijenim kao strucnjaka,ali reci ti meni koliko on vec vraca Velež u Premijer ligu,evo treca godina,mada kažem da je vrhunski trener,ali covjek ima ugovor sa Musijom iz Mladosti i otisao je u svoj Velež kako bi to napravio...
Kada vec uporedjujes evropske velikane,onda ti je jasno da Di Francesko ne dobi otkaz nakon poraza od Spala,pa ni ovaj Lopatuegie ne dobi otkaz nakon poraza od Alavesa,pa ni Kovač nakon poraza od Borusije od 0:3 na svom terenu...
I hoces reci da smo prije pocetka nase lige mi imali najbolju ekipu?
Malo prelistaj forume i ono pljuvanje na upravu i na Musemica,kako nikoga imalo vrijedna ne dovedose,kako nam je limit borba za Evropu,a ne za sampiona i...?????
Dobio si ekipu koja igra najljepsi fudbal,ekipu koja je na prvom mjestu,ekipu koja gura i u kupu...
Pa ne treba druže skidati glave za prvi kiks,jos pogotovu na onakvom terenu i u onakvim uslovima...[/quote]

Znam ja, druže, vrlo dobro, gdje smo mi a gdje je Real. Ne poredim na takav način. Ali zašto ne stremiti ka nekom većem cilju. Ugledati se na one uspješne, kako to oni rade, neke stvari kopirati ako je moguće. Zar nije normalno željeti da tvoj klub bude učesnik grupnih faza. Ja sam doživio na Koševu, što i tebi i svim zaluđenicima u bordo boju želim, gostovanje jednog najvećeg poslije Reala. Kakav je to osjećaj pred 50-ak hiljada gledalaca tvoj tim igra protiv jednog od najvećih (za mene drugi od najvećih) evropskih i svjetskih imena, a čitav stadion kao u transu, neopisivo. Naspram tvog tima imena Dž. Besta, B. Čarltona, D. Loua...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 okt 2018, 16:44

slika

Fudbalski klub Sarajevo obavještava sve simpatizere i navijače da Bordo FAN SHOP sa radom počinje sutra na staroj adresi Maršala Tita 38/b.

Otvorenje Bordo FAN SHOP-a, koji je sada isključivo u vlasništvu FK Sarajevo, zakazano je za sutra, 30. oktobra u 12h.

Navijače sutra očekuje popust od 20% na cjelokupan asortiman, a tri oficijelne garniture dresova bit će moguće kupiti po akcijskoj cijeni od 60 KM.

Osim mnogobrojnih popusta, navijače očekuje ugodno druženje sa prvotimcima, a prvih 20 kupaca koji ostvare račun viši od 20KM, bit će nagrađeni ulaznicom za predstojeći derbi.

Također, navijači će već sutra u novootvorenom Bordo FAN SHOP-u moći kupiti ulaznice za gradski derbi FK Sarajevo – FK Željezničar koji je na programu u subotu, 03.11. u 17h.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 okt 2018, 16:48

Jedina dobra kritika je onaj post koji je @Pantelija napisao. Ovo ostalo klasični pitarluk.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 29 okt 2018, 16:56

MortemHz je napisao/la:Još malo

slika

Otvorenje Bordo FAN SHOP-a, koji je sada isključivo u vlasništvu FK Sarajevo, zakazano je za sutra, 30. oktobra u 12h.
Sarajevo ljubavi moja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []