FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 29 okt 2018, 17:02

Lik je napisao/la:Otvorišel shop vise ? :hmmmmm:
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/bo ... radom/4894

I kako kazu sav prihod ide klubu 100%, a i artikli bi navodno trebali puno kvalitetniji i povoljniji biti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 okt 2018, 17:21

Odlične vijesti iz Zvorničke. :zviz:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 okt 2018, 17:21

Kone odstranile Blagojevica i Bogicevica. Dobro je za Blagoju al lose za Bogicevica, onaj celo uvijek dobro igra protiv nas pa je to mali plus, ali pojacase odbranu kako sindikalca odstranise.. cisto informativno pred derbi
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 okt 2018, 17:22

Heroji nasi , Davore i Adise neka vam je laka zemlja bosanska.Porodicama , a narocito djeci da Dragi Bog podari Snage i Sabura i olaksa nenadoknadiv gubitak . Neka ti je Vjecna Slava i Hvala Davore , neka ti Dragi Allah podari Vjecni Rahmet i Lijepi Dzennet Adise.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 okt 2018, 17:24

BordoSarajevo je napisao/la:Kone odstranile Blagojevica i Bogicevica. Dobro je za Blagoju al lose za Bogicevica, onaj celo uvijek dobro igra protiv nas pa je to mali plus, ali pojacase odbranu kako sindikalca odstranise.. cisto informativno pred derbi
Varamo se ako mislimo da su oni u nekom raspadu ili nešto slično, i ptice na grani znaju kakva ih nagrada očekuje i koliko će samo zapeti protiv nas. Odović je dobio podršku upravnog odbora, manje promjene u stručnom štabu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 okt 2018, 17:26

Samozdravlje je napisao/la:Heroji nasi , Davore i Adise neka vam je laka zemlja bosanska.Porodicama , a narocito djeci da Dragi Bog podari Snage i Sabura i olaksa nenadoknadiv gubitak . Neka ti je Vjecna Slava i Hvala Davore , neka ti Dragi Allah podari Vjecni Rahmet i Lijepi Dzennet Adise.
Amin!
Ameen!
:(

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 okt 2018, 17:31

Amca007 je napisao/la:Jesu li jucer igraci dobili aplauz od Hordi? Juce sam gledao melju i mogu reci da smo kvalitetniji za dvije klase i ako ne bude kise puno, ako bude teren dobar, mislim da nemaju sta traziti..
Dobili su aplauz naravno i trazili smo pobjedu na derbiju svakako, i nije bilo potrebe za bilo cime drugim osim za aplauzom jer i ako nismo imali neku igru juce imali smo sest sedam dobrih sansi od koji da smo bar dvije iskoristili ne bi se sralo evo i sinoc i danas po igracima, treneru, upravi i sta ti ja znam. Svi sve znaju, ali uz forum i TV, i pored ovih rezultata i prvog mjesta na tabeli imamo tek cetvrtu posjetu u ligi, zalosno. Daj nam kaze nekakav k.urcev iskorak, kakav iskorak, daj nam titulu makar svaku trecu godinu, a ne svaku sedmu i to bi za mene bio veliki iskorak.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 29 okt 2018, 17:33

Moramo ih uzeti makar na silu. Zadnji put smo ih imali u dva navrata. Onda nas dobise golom iz ofsajda, pa u onom blatu nas pokradose za penal i gol, pa ih vile probosase na Kosevu. Red je vise.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 okt 2018, 17:42

Ovaj derbi je vrlo bitan i za nas i kone. Mi ih pobjedom mozemo potpuno dotuci ili nedo bog vratiti iz pepela s nasim porazom. Nadam se da su igraci svjesni toga. Sada im je nasa podrska najpotrebnija, mislim da je ova utakmica prekretnica sto se tice titule. :pray: :pray:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 okt 2018, 17:44

Odlicno po nas sto je sklonjen Blagojevic,to im je najbolji igrac veznog reda i sinoc i ono malo sto su stvorili sansi su preko njega stvorili. A i samo sklanjanje igraca a i Zebe je dobro jel oni ko oni imaju svojih "pijuna" unutra sa kojima su u boljim odnosima nego njihovi "sefovi,ovo ce jos veci problem da im izazove.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 okt 2018, 17:44

BordoSarajevo je napisao/la:Kone odstranile Blagojevica i Bogicevica. Dobro je za Blagoju al lose za Bogicevica, onaj celo uvijek dobro igra protiv nas pa je to mali plus, ali pojacase odbranu kako sindikalca odstranise.. cisto informativno pred derbi
Meni je najbolje što su pružili podršku Odoviću. Što se tiče Blagojevića nije moglo bolje jer im je on najbolji igrač. Nemam ništa protiv da ga vidim kod nas, ali ode on u Zrinjski u to sam siguran. Ne slažem se za Bogičevića. Zna on biti dobar pogotovo derbi utakmice. Rodin im je dobar ali vala Bakrač i nije nešto. Jednostavno moramo ovu situaciju kod njih iskoristi.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 okt 2018, 17:59

StariGrad071 je napisao/la:Previse je ovdje onih koji prate Sarajevo preko teleteksta ili ****.
Ja bih ovo postavio kao pitanje za sve.
Ja ne idem na Kosevo(bio samo protiv Listice),ali ciste savjesti opravdano.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 29 okt 2018, 18:00

Zna li neko hoce li biti u prodaji dresovi koji su bili na premijeri filma za Kelija?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 okt 2018, 18:01

MortemHz je napisao/la:
Varamo se ako mislimo da su oni u nekom raspadu ili nešto slično, i ptice na grani znaju kakva ih nagrada očekuje i koliko će samo zapeti protiv nas. Odović je dobio podršku upravnog odbora, manje promjene u stručnom štabu.
Slazem se Morti. Zvjer je najopasnija kad je ranjena. Sto bi Pape rekao: ne treba se zalijetati.

Samo pametnom igrom mozemo do pobjede.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 okt 2018, 18:19

Musemic.
Nit ga volim nit ga mrzim . Nekad sam ga volio i gotivio.Postujem ga kao trenera FKS.Mislim da niko nema razloga da ga mrzi,ono sto mu prebacuju uhljeb ,da vidim sposobnog trenera da radi djaba.Iskreno i ja bih izveo sastav kao on.Obzirom da Dupovac ima problema zdrastvenih(tako neko rece,steta).Jedino sto bih drugacije je Sabanovic i Hebib desno, a Tatar lijevo.Prije pocetka i nakon 2 kola ,nismo se nadali da cemo biti prvi sa +2 boda. Afirmisana 3+4 mlada igraca(sad je li to iskljucivo njegova zamisao,nebitno,bitne su cinjenice). Titula mu je uslov za nastavak posla,uprava mu je omogucila dobar roster i uslove. Vidjelo se da se moze ,sve manje od titule nema novog ugovora.
Musemicu i svakom buducem treneru ugovor na 1+1 godinu. Uslov titula,afirmacija mladih fudbalera iz Akademije i ono takodje bitno min. poslovanje na nuli , ako ne pozitivno.Lahko je biti trener kad dobijes mill. KM(daj Boze da dodjemo u tu situaciju) i dovedes sta hoces , a ne prodas nikog.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 okt 2018, 18:25

Samozdravlje je napisao/la:Musemic.
Nit ga volim nit ga mrzim . Nekad sam ga volio i gotivio.Postujem ga kao trenera FKS.Mislim da niko nema razloga da ga mrzi,ono sto mu prebacuju uhljeb ,da vidim sposobnog trenera da radi djaba.Iskreno i ja bih izveo sastav kao on.Obzirom da Dupovac ima problema zdrastvenih(tako neko rece,steta).Jedino sto bih drugacije je Sabanovic i Hebib desno, a Tatar lijevo.Prije pocetka i nakon 2 kola ,nismo se nadali da cemo biti prvi sa +2 boda. Afirmisana 3+4 mlada igraca(sad je li to iskljucivo njegova zamisao,nebitno,bitne su cinjenice). Titula mu je uslov za nastavak posla,uprava mu je omogucila dobar roster i uslove. Vidjelo se da se moze ,sve manje od titule nema novog ugovora.
Musemicu i svakom buducem treneru ugovor na 1+1 godinu. Uslov titula,afirmacija mladih fudbalera iz Akademije i ono takodje bitno min. poslovanje na nuli , ako ne pozitivno.Lahko je biti trener kad dobijes mill. KM(daj Boze da dodjemo u tu situaciju) i dovedes sta hoces , a ne prodas nikog.
Aferim :salut:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 okt 2018, 18:49

Super stvar je afirmacija mladih igraca iz Akademije,a fantasticna stvar je kada se ti momci nakon par dobrih sezona transferiraju vani za neku finu cifru i taj nacin rada svakako treba podrzati,kao i cinjenicu da konstantno imamo po nekoliko tih momaka u prvom timu. Klub je u minulom periodu uzeo finu lovu za nekoliko akademaca koji fakticki nisu odigrali nijednu utakmicu za prvi tim,a jos ce se bolje profitirati na Mujakicu,Pidri i ostalih momcima koji su vec nezamjenjivi prvotimci.
Ja se samo nadam da ce se nekada vidjeti i neke konkretne koristi od tog novca i od tih transfera,inace ne vidim svrhu u tome osim da se krpe rupe u budzetu i finansira najglomaznija klupska administracija.
Mora se (konacno) poceti i ulagati nesto od tih sredstava u konkretne stvari: nastaviti dovoditi mlade talente u Akademiju,dovoditi najbolje igrace lige uz eventualno placanje obestecenja,infrastruktura itd.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 okt 2018, 18:58

Uprava.
Ko hoce biti iskren vidi se napredak.No ne smije se stati samo poboljsanja iz dana u dan.Ono sto je u klubu pozitivno uradjeno:afirmacija Akademaca i insistiranje na tome, dovodjenje Hadzica na mjesto sp. dir.(ja bio skeptik,ali nema spavanja Hadzija ,samo prati interes FKS,ni po babi ni po stricevima),dovodjenje Tatara,Dupovca,Handzica, pa i Sisica(do povrede,ako nista kao rezerva-kartoni,povrede).Ono sto bih im savjetovao:
-Nikom ne davati otpremnine za raskid ugovora,samo raskid za slobodne papire.Zato paziti koga dovodite(povrede,karakter kroz karijeru)
-Adukor,Rahmanovic obzirom da se vidi napredak u radu uprave trebamo shvatiti da ce uraditi sto mogu.Ono sto bi mi zeljeli jeste produzenje , ali treba biti realan i shvatiti da se igraci pitaju.Produziti,prodati ,poslati na Zapad ili ih pustiti kao Duljevica ili Sarica(znam da ovo najmanje zelimo,ali ako bi osvojili titulu???,bez ove dvojice tesko) to je do uprave.
-Igraci koji dodju u FKS,a pogotovo sa strane imaju praksu prvu god. trenirati i ne davati max.,a drugu god. jedu zemlju,grizu i traze izlaz iz PL.Na takve bih posebno posvetio paznju.Tako su postupili Duljevic,Saric.Mozda Rahmanovic(nisam siguran je li do njega bilo),mozda se Halilovic i Sisic povedu tim putem(oprez).
-Igracima koji su bas postupili bezobrazno i neprofesionalno ogaditi zivot u Sarajevu(ne mislim fizicki ),nego udaljiti od prvog tima i naci nacina da su se oglusili o pravilnik.Kad su ispali hinje navesti na nedopustenje radnje i u skladu sa pravilnikom umanjiti primanja,nek treniraju sa pionirima ili SFK2000.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 29 okt 2018, 19:15

Moja najveća želja je da budemo kao Bayern bosanske lige - da sve bolje igrače iz rivalskih klubova dovodimo u naš klub i samim tim olakšamo sebi posao u osvajanju domaćeg prvenstva. Znači isključivo dovođenje dobrih igrača iz domaćeg prvenstva i afirmacija domaćih igrača, ako ne u našem klubu onda na posudbama u PREMIJERLIGAŠKIM klubovima.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 29 okt 2018, 19:24

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Moja najveća želja je da budemo kao Bayern bosanske lige - da sve bolje igrače iz rivalskih klubova dovodimo u naš klub i samim tim olakšamo sebi posao u osvajanju domaćeg prvenstva. Znači isključivo dovođenje dobrih igrača iz domaćeg prvenstva i afirmacija domaćih igrača, ako ne u našem klubu onda na posudbama u PREMIJERLIGAŠKIM klubovima.
Uz klauzulu koja kaže da isti ne smiju igrati u utakmicama protiv FKS! :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mnon46, napoleon72 i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []