https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/bo ... radom/4894Lik je napisao/la:Otvorišel shop vise ?
I kako kazu sav prihod ide klubu 100%, a i artikli bi navodno trebali puno kvalitetniji i povoljniji biti
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/bo ... radom/4894Lik je napisao/la:Otvorišel shop vise ?
Varamo se ako mislimo da su oni u nekom raspadu ili nešto slično, i ptice na grani znaju kakva ih nagrada očekuje i koliko će samo zapeti protiv nas. Odović je dobio podršku upravnog odbora, manje promjene u stručnom štabu.BordoSarajevo je napisao/la:Kone odstranile Blagojevica i Bogicevica. Dobro je za Blagoju al lose za Bogicevica, onaj celo uvijek dobro igra protiv nas pa je to mali plus, ali pojacase odbranu kako sindikalca odstranise.. cisto informativno pred derbi
Amin!Samozdravlje je napisao/la:Heroji nasi , Davore i Adise neka vam je laka zemlja bosanska.Porodicama , a narocito djeci da Dragi Bog podari Snage i Sabura i olaksa nenadoknadiv gubitak . Neka ti je Vjecna Slava i Hvala Davore , neka ti Dragi Allah podari Vjecni Rahmet i Lijepi Dzennet Adise.
Dobili su aplauz naravno i trazili smo pobjedu na derbiju svakako, i nije bilo potrebe za bilo cime drugim osim za aplauzom jer i ako nismo imali neku igru juce imali smo sest sedam dobrih sansi od koji da smo bar dvije iskoristili ne bi se sralo evo i sinoc i danas po igracima, treneru, upravi i sta ti ja znam. Svi sve znaju, ali uz forum i TV, i pored ovih rezultata i prvog mjesta na tabeli imamo tek cetvrtu posjetu u ligi, zalosno. Daj nam kaze nekakav k.urcev iskorak, kakav iskorak, daj nam titulu makar svaku trecu godinu, a ne svaku sedmu i to bi za mene bio veliki iskorak.Amca007 je napisao/la:Jesu li jucer igraci dobili aplauz od Hordi? Juce sam gledao melju i mogu reci da smo kvalitetniji za dvije klase i ako ne bude kise puno, ako bude teren dobar, mislim da nemaju sta traziti..
Meni je najbolje što su pružili podršku Odoviću. Što se tiče Blagojevića nije moglo bolje jer im je on najbolji igrač. Nemam ništa protiv da ga vidim kod nas, ali ode on u Zrinjski u to sam siguran. Ne slažem se za Bogičevića. Zna on biti dobar pogotovo derbi utakmice. Rodin im je dobar ali vala Bakrač i nije nešto. Jednostavno moramo ovu situaciju kod njih iskoristi.BordoSarajevo je napisao/la:Kone odstranile Blagojevica i Bogicevica. Dobro je za Blagoju al lose za Bogicevica, onaj celo uvijek dobro igra protiv nas pa je to mali plus, ali pojacase odbranu kako sindikalca odstranise.. cisto informativno pred derbi
Ja bih ovo postavio kao pitanje za sve.StariGrad071 je napisao/la:Previse je ovdje onih koji prate Sarajevo preko teleteksta ili ****.
Slazem se Morti. Zvjer je najopasnija kad je ranjena. Sto bi Pape rekao: ne treba se zalijetati.MortemHz je napisao/la:Varamo se ako mislimo da su oni u nekom raspadu ili nešto slično, i ptice na grani znaju kakva ih nagrada očekuje i koliko će samo zapeti protiv nas. Odović je dobio podršku upravnog odbora, manje promjene u stručnom štabu.BordoSarajevo je napisao/la:Kone odstranile Blagojevica i Bogicevica. Dobro je za Blagoju al lose za Bogicevica, onaj celo uvijek dobro igra protiv nas pa je to mali plus, ali pojacase odbranu kako sindikalca odstranise.. cisto informativno pred derbi
AferimSamozdravlje je napisao/la:Musemic.
Nit ga volim nit ga mrzim . Nekad sam ga volio i gotivio.Postujem ga kao trenera FKS.Mislim da niko nema razloga da ga mrzi,ono sto mu prebacuju uhljeb ,da vidim sposobnog trenera da radi djaba.Iskreno i ja bih izveo sastav kao on.Obzirom da Dupovac ima problema zdrastvenih(tako neko rece,steta).Jedino sto bih drugacije je Sabanovic i Hebib desno, a Tatar lijevo.Prije pocetka i nakon 2 kola ,nismo se nadali da cemo biti prvi sa +2 boda. Afirmisana 3+4 mlada igraca(sad je li to iskljucivo njegova zamisao,nebitno,bitne su cinjenice). Titula mu je uslov za nastavak posla,uprava mu je omogucila dobar roster i uslove. Vidjelo se da se moze ,sve manje od titule nema novog ugovora.
Musemicu i svakom buducem treneru ugovor na 1+1 godinu. Uslov titula,afirmacija mladih fudbalera iz Akademije i ono takodje bitno min. poslovanje na nuli , ako ne pozitivno.Lahko je biti trener kad dobijes mill. KM(daj Boze da dodjemo u tu situaciju) i dovedes sta hoces , a ne prodas nikog.
Uz klauzulu koja kaže da isti ne smiju igrati u utakmicama protiv FKS!KrajisnikBosnjak je napisao/la:Moja najveća želja je da budemo kao Bayern bosanske lige - da sve bolje igrače iz rivalskih klubova dovodimo u naš klub i samim tim olakšamo sebi posao u osvajanju domaćeg prvenstva. Znači isključivo dovođenje dobrih igrača iz domaćeg prvenstva i afirmacija domaćih igrača, ako ne u našem klubu onda na posudbama u PREMIJERLIGAŠKIM klubovima.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 13 gostiju.