FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2018, 17:14

Bihigiensis95 je napisao/la:100 KM dukserice? :shock: jel to fakat?
Jesmo li mi Sarajevo ili nismo? :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 okt 2018, 17:17

MortemHz je napisao/la:
Imamo li plate 4 milje il nemamo? :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2018, 17:18

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Imamo li plate 4 milje il nemamo? :lol:
Jeftinije se ''namiriti'' u Gucci-u

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 okt 2018, 17:33

Fanshop > Massimo Dutti. :lol:

Dobro ljudi, budimo realni, Nike je brend. Najkove dukserice se tako kreću i u njihovim trgovinama i u SportVisionu itd. Djeluje pretjerano al ne možeš Najk nosit' za fesa.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 17:36

belosevic28 je napisao/la:Nisam stigao prokomentarisati cijne karata. Za derbi su sasvim ok. Za neke "manje" utakmice bi mogle biti manje ali sta se moze. Mislim da mi kao forumasi ovdje ne smijemo dozvoliti da znamo nekog uz raje ali i sa ovig PDFa da bi isao na tekmu a ne moze priustiti kartu.
Jbg nije svako u istoj situaciji i nekome je nekad i 5 KM mnogo u ovoj yebenoj drzavi, zato svako ko ima zelju ici na bilo koju tekmu a nema novac u tom momentu nek se javi ovdje. Ne mira javno ako ga stid, moze u PP. Znam koliko je karata podijelio morto,pantelija, 1946 i drugi tako da se mozemo organizivati oko ovoga. Znam minimum 10 momaka koji bi osim mene i mogli i htjeli pomoci u ovom dijelu.
Jbg kad mozemo naptdjivati i nazivati se kojekakvim imenima mozemo biti i solidarni.
Sve iz istog razloga, zbog ljubavi prema Sarajevu.
BRAVO BELI , TO BI NEKAKO TREBALO SISTEMATSKI ORGANIZOVATI , ZNAM DA JE KOMPLIKOVANO. NEKAKO PREKO KLUBA (POTVRDA BIRO , FAX ITD) I SKUPITI LOVU , PA NEKE CLANSKE S POPUSTOM OD KLUBA .MISLIM DA BI TO TREBALO PRED POCETAK PROLJECA , A OVO SADA TAKO POJEDINACNO JE OK. PROBLEM JE DA ONAJ KO NIJE PRI LOVI TRENUTNO,MOZDA MU NIJE DOSTUPAN INTERNET.A BOGAMI I STARIJIM PENZIONERIMA,NEZAPOSLENIM BORCIMA.POZNAJE SE OVA RAJA MEDJUSOBNO. TI ,@MORTEMHZ,@PANTELIJA,@SKOROALEN(IZVINJAVAM IM SE AKO SAM NEPRISTOJNO UZEO SEBI PREVISE ZA PRAVO) I NEKI MOMCI U KOJE IMATE POVJERENJE I KOJIMA BI TO PRICINJAVALO ZADOVOLJSTVO . NARAVNO TU BI BIO I NEKO IZ ADMINISTRACIJE KLUBA.JA SAM SPREMAN POGURATI OD PENZIJE , STO NE , KAD JA NE MOGU NA KOSEVO.
BILO BI TO SJAJNO , JESTE MALO KOMPLIKOVANO.JOS KAD BI TO POSTALO REDOVNO PRED POCETAK POLUSEZONE(TAD SU CLANSKE JEFTINIJE) :thumbup: :bih:

PS. NE BI VALA NI IGRACIMA I UPRAVI NISTA FALILO DA POGURAJU RECIMO 2:1 , MI SKUPIMO 2,3 MILJE ONI DODAJU 4/6 I ETO FIN BR. CLANSKIH.
LJUBAV JE U GENIMA ONIH KOJIMA JE BORDO U SRCU.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 30 okt 2018, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 okt 2018, 17:40

@samozdravlje
Sistemski je malo teze ali si iznio dobar orijedlog. Mozda bi se mogao organizovati neki popust, nesto za te kategorije ljudi.
Ali ovo na forumu, u raji, lakse ide. Poguramo nekoga sa kartom i vozdrica.
Znam da si i ti skoro pogurao jednog momka. I hvala na tome u moje ime. U tome se ogleda snaga i jedinstvo nas samih. Pozdrav dobri insane.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 30 okt 2018, 17:41

Da su 1KM stvari raja bi srala sto je jeftino jer hocemo da potrosimo na voljeni klub. Ko bi nam ugodio.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 okt 2018, 17:45

StariGrad071 je napisao/la:Da su 1KM stvari raja bi srala sto je jeftino jer hocemo da potrosimo na voljeni klub. Ko bi nam ugodio.
Realno, preskupo je. Preskupo je pogotovo za naše stanovništvo i za situaciju kakva je trenutno. Kontao sam da će to biti malo jeftnije, ali 100/85 je preskupo. Druga stvar, ne vrijedi toliko, jer ove dukserice i nisu nešto wow da se daju tolike pare. Ali, ko voli, nek izvoli.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 okt 2018, 17:49

@Nobel drug sve to stoji, al svaki dan su puni i SportVision i Zara i Jordies po shopping centrima. Para se ima, neko za košulju izleti 70 maraka, a takav će i kupit duks. Ja duksericu iz fanshopa nisam imao ni kad je bila 50 maraka, neću ni sad. Imam dvije majice i šal, meni dosta. Al i to što kažeš, ko voli nek izvoli.

Bihigiensis95
Kontakt:

Post Postao/la Bihigiensis95 » 30 okt 2018, 17:50

StariGrad071 je napisao/la:Da su 1KM stvari raja bi srala sto je jeftino jer hocemo da potrosimo na voljeni klub. Ko bi nam ugodio.
Meni kao studentu jeste puno jbg :D

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 17:51

Samozdravlje je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Nisam stigao prokomentarisati cijne karata. Za derbi su sasvim ok. Za neke "manje" utakmice bi mogle biti manje ali sta se moze. Mislim da mi kao forumasi ovdje ne smijemo dozvoliti da znamo nekog uz raje ali i sa ovig PDFa da bi isao na tekmu a ne moze priustiti kartu.
Jbg nije svako u istoj situaciji i nekome je nekad i 5 KM mnogo u ovoj yebenoj drzavi, zato svako ko ima zelju ici na bilo koju tekmu a nema novac u tom momentu nek se javi ovdje. Ne mira javno ako ga stid, moze u PP. Znam koliko je karata podijelio morto,pantelija, 1946 i drugi tako da se mozemo organizivati oko ovoga. Znam minimum 10 momaka koji bi osim mene i mogli i htjeli pomoci u ovom dijelu.
Jbg kad mozemo naptdjivati i nazivati se kojekakvim imenima mozemo biti i solidarni.
Sve iz istog razloga, zbog ljubavi prema Sarajevu.
BRAVO BELI , TO BI NEKAKO TREBALO SISTEMATSKI ORGANIZOVATI , ZNAM DA JE KOMPLIKOVANO. NEKAKO PREKO KLUBA (POTVRDA BIRO , FAX ITD) I SKUPITI LOVU , PA NEKE CLANSKE S POPUSTOM OD KLUBA .MISLIM DA BI TO TREBALO PRED POCETAK PROLJECA , A OVO SADA TAKO POJEDINACNO JE OK. PROBLEM JE DA ONAJ KO NIJE PRI LOVI TRENUTNO,MOZDA MU NIJE DOSTUPAN INTERNET.A BOGAMI I STARIJIM PENZIONERIMA,NEZAPOSLENIM BORCIMA.POZNAJE SE OVA RAJA MEDJUSOBNO. TI ,@MORTEMHZ,@PANTELIJA,@SKOROALEN(IZVINJAVAM IM SE AKO SAM NEPRISTOJNO UZEO SEBI PREVISE ZA PRAVO) I NEKI MOMCI U KOJE IMATE POVJERENJE I KOJIMA BI TO PRICINJAVALO ZADOVOLJSTVO . NARAVNO TU BI BIO I NEKO IZ ADMINISTRACIJE KLUBA.JA SAM SPREMAN POGURATI OD PENZIJE , STO NE , KAD JA NE MOGU NA KOSEVO.
BILO BI TO SJAJNO , JESTE MALO KOMPLIKOVANO.JOS KAD BI TO POSTALO REDOVNO PRED POCETAK POLUSEZONE(TAD SU CLANSKE JEFTINIJE) :thumbup: :bih:

PS. NE BI VALA NI IGRACIMA I UPRAVI NISTA FALILO DA POGURAJU RECIMO 2:1 , MI SKUPIMO 2,3 MILJE ONI DODAJU 4/6 I ETO FIN BR. CLANSKIH.LJUBAV JE U GENIMA ONIH KOJIMA JE BORDO U SRCU.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 okt 2018, 17:56

skoroalen je napisao/la:@Nobel drug sve to stoji, al svaki dan su puni i SportVision i Zara i Jordies po shopping centrima. Para se ima, neko za košulju izleti 70 maraka, a takav će i kupit duks. Ja duksericu iz fanshopa nisam imao ni kad je bila 50 maraka, neću ni sad. Imam dvije majice i šal, meni dosta. Al i to što kažeš, ko voli nek izvoli.
Ma i to si upravu, koliko se žalimo, imamo i previše. Ali, mislim da je pretjerano, prije svega jer nije nešto atraktivan izgled duksa za taj cjenovni rang. Meni lično ne pada na pamet da je uzmem, ali ako se nekome sviđa, nema problema. Samo kažem da je po meni to prenapuhano.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 okt 2018, 17:56

Sto kaze skoro, Nike je to, ni u sportvisionu nisu njihove dukse ispod 100... Htjeli smo Nike jbg...
1946~

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 okt 2018, 17:59

AlfredNobel je napisao/la:Ali, ko voli, nek izvoli.
;)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 okt 2018, 18:02

Jesu ovi normalni? Nagrade prvih 20 , kako da mi koji radimo dodjemo? Joj jesu glupi Boze .....
I otvaranje radnim danom... u podne...
Bas ne misle na neke osnovne stvari. Kad zapne, kad treba asa iz rukava izvuci, onni ko mutavi :D nikakvog elana i osjecaja nemaju za raju ...

Cijene su ok, jbg dux nike ispod 80 maraka nema , a da je org.
Imas na pijaci pp 40
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 okt 2018, 18:09

Memara je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ali, ko voli, nek izvoli.
;)
Nisam tako mislio. :D

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 30 okt 2018, 19:23

Nema nike dukserice da je ispod 100 KM nigdjr ni u jednom shopu. Najobicnija siva u sportlifeu je oko 100 KM. Tako da su cijene realne za Nike.
BTw meni su perverzija

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 30 okt 2018, 19:27

Hoće se moći u nekim evropskih NIKE shopovima kupovati oprema i FK Sarajevo?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2018, 19:29

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće se moći u nekim evropskih NIKE shopovima kupovati oprema i FK Sarajevo?
Naravno da neće.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 30 okt 2018, 19:30

MortemHz je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće se moći u nekim evropskih NIKE shopovima kupovati oprema i FK Sarajevo?
Naravno da neće.
Šteta. Ako već imamo ugovor sa NIKE-om kontam da bi to bilo okej. Imamo vala dijaspore npr u Njemackoj gdje bi raja kupovala.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []