FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 30 okt 2018, 15:49

Memara je napisao/la:A gdje je ovaj Šovšić igra li ?
Domina u domu penzionera :urnebes: :rol: medju jacim tamo :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 15:51

Vanja8 je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:

Da ti kažem druže,ti si bio na tekmi sa M.Unitedom,a ja na tekmi sa Hamburgom,predvodjenog sa strasnim Horst Hrubesom i nemas meni sta pricati o velikanima koji su igrali sa nasim klubom.
Ja sam bio na Kosevu kada su karijeru zapocinjali i Musemic i Janjos i Merdanovici i Jakovljevic i Susic i Paja,...
I mislis da ne želim ponovo da gledam utakmice kao sto je ona na kosevu 3:3 sa HSV-om.
Da, da, kada je Hrubeš uništio našeg Rajkana dajući mu sva tri gola glavom. A ja sam gledao debi Vahidina, počeo navijati za nas gledajući Haseta, ali nećemo o tome ko je stariji koka ili jaje. Za tebe lijepi pozdravi, jer nikada u svojim postovima nisam imao namjeru uvrijediti ili omalovažiti bilo koga sa foruma (a tako mi je znao Evander izvaditi živac), mislim da smo svi ovdje jer želimo što bolji naš klub, a ako sam drugačije shvaćen (mislim na vrijeđanje), moje iskreno i od srca izvinjenje.
Ja kao reinkarnirana osoba sam poceo pratiti FKS od pocetaka Mustafica,Resica,Kurdica,Kovacevica,Pidre,Sabanovica,Mujakica i nadolazecih Salcina, Imamovica(?? nisam siguran u prezimena i da li imaju ugovore)i dr..Da mi dragi Bog podari zdravlja da u narednih 7/8 god.,a pocevsi od sezone "19/20 gledam ove momke i jedno 4 tamnoputa stranca(2Brazilca+2Afrikanca).Dakle 4 stranca,2 ponajbolja starija sa bh pasosem(tipa Tatar,Crepulja) i sa 20/25 mladica iz Akademije :urnebes: :urnebes:
U dva predhodna zivota sam gledao to sto ste Vas dvojica nabrojali(izuzimajuci rahmetli Haseta).Ja spadam u navijace koji se mogu zadovoljiti i Evropom ove godine.80% Vas je tako govorilo na pocetku prvenstva.Medjutim to ne abolira Husrefa da je uspjesan jedino ako osvoji titulu.Bez titule hvala i do vidjenja.Hvala svima sto mi dopustate da palamudim iz svoje duse,sto mi nikad niko nije opsovao(nadam se da i nece ,bez razlike sto sam mu "pegla").I na kraju pokusavam da se maknem od pisanja na ovom forumu,ali ne uspjevam.Uopste mi nije krivo sto ignorisete moje msljenje,jer u Vasim godinama(mislim na sve mlade)i ja bih isto postupio. :bow: :bow: :urnebes: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2018, 15:55

Svečano otvoren Bordo FAN SHOP

slika

Danas, 30. oktobra u 12h svečano je otvoren Bordo FAN SHOP u ul. Maršala Tita 38/b. Predsjednik Upravnog odbora, Senad Jahić zvanično je pred prisutnima otvorio renovirani Bordo FAN SHOP.

"Konačno je došao i taj dan. Ovo je jedan od novih poteza uprave, jer smo sebi zadali za cilj da otvorimo fan šop koji je u vlasništvu kluba, jer je dosadašnji bio u privatnom vlasništvu. Naša vjerna armija, naši navijači će od danas moći kupovati razne sadržaje u našem fan šopu" - rekao je predsjednik UO FK Sarajevo Senad Jahić.

Podsjećamo novootvoreni shop je sada u potpunom vlasništvu kluba. Radnja je namijenjena svim navijačim i prijateljima Bordo kluba.

Navijači koji su danas bili prisutni, imali su priliku družiti se s prvotimcima. Prvih 20 kupaca koji su napravili račun veći od 20KM, nagrađeni su ulaznicom za predstojeći derbi.

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 16:09

MortemHz je napisao/la:Svečano otvoren Bordo FAN SHOP

slika

Danas, 30. oktobra u 12h svečano je otvoren Bordo FAN SHOP u ul. Maršala Tita 38/b. Predsjednik Upravnog odbora, Senad Jahić zvanično je pred prisutnima otvorio renovirani Bordo FAN SHOP.

"Konačno je došao i taj dan. Ovo je jedan od novih poteza uprave, jer smo sebi zadali za cilj da otvorimo fan šop koji je u vlasništvu kluba, jer je dosadašnji bio u privatnom vlasništvu. Naša vjerna armija, naši navijači će od danas moći kupovati razne sadržaje u našem fan šopu" - rekao je predsjednik UO FK Sarajevo Senad Jahić.

Podsjećamo novootvoreni shop je sada u potpunom vlasništvu kluba. Radnja je namijenjena svim navijačim i prijateljima Bordo kluba.

Navijači koji su danas bili prisutni, imali su priliku družiti se s prvotimcima. Prvih 20 kupaca koji su napravili račun veći od 20KM, nagrađeni su ulaznicom za predstojeći derbi.

slika
:tokralju: :ljepota: :tokralju: :ljepota: :tokralju: :ljepota: :tokralju: :ljepota: :njanjanja: :njanjanja: :clap: :urnebes: :clap:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 30 okt 2018, 16:15

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 30 okt 2018, 16:16

MortemHz je napisao/la:
slika
Kako samo smijesan, jadan, ruzan i jeftin trofej. :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Sta bi za ovo?
https://bih.ba/62132-premijer-liga-bih- ... novi-pehar
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 30 okt 2018, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 okt 2018, 16:16

Nisam stigao prokomentarisati cijne karata. Za derbi su sasvim ok. Za neke "manje" utakmice bi mogle biti manje ali sta se moze. Mislim da mi kao forumasi ovdje ne smijemo dozvoliti da znamo nekog uz raje ali i sa ovig PDFa da bi isao na tekmu a ne moze priustiti kartu.
Jbg nije svako u istoj situaciji i nekome je nekad i 5 KM mnogo u ovoj yebenoj drzavi, zato svako ko ima zelju ici na bilo koju tekmu a nema novac u tom momentu nek se javi ovdje. Ne mira javno ako ga stid, moze u PP. Znam koliko je karata podijelio morto,pantelija, 1946 i drugi tako da se mozemo organizivati oko ovoga. Znam minimum 10 momaka koji bi osim mene i mogli i htjeli pomoci u ovom dijelu.
Jbg kad mozemo naptdjivati i nazivati se kojekakvim imenima mozemo biti i solidarni.
Sve iz istog razloga, zbog ljubavi prema Sarajevu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 30 okt 2018, 16:19

benko21 je napisao/la:slika
slikaupload image gif
Posto su dukserice? :)
ZZ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2018, 16:21

Bordo tim dočekuje ekipu Željezničara, a meč je na rasporedu u 17h.

Cijene ulaznica su sljedeće:
Tribina "Sjever - Vedran Puljić" – za članove 5 KM / za osobe koje nisu članovi 10 KM
Tribina "Istok" – za članove 8 KM / za osobe koje nisu članovi 10 KM
Tribina "Zapad" – za članove 10 KM / za osobe koje nisu članovi 12 KM
Tribina "Jug" - 10 KM
Djeca do 14 godina - 2 KM

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 30 okt 2018, 16:22

moj uzor-S.G je napisao/la:
benko21 je napisao/la:slika
slikaupload image gif
Posto su dukserice? :)
kako imam info 100 KM ko nije clan a 85 KM za clanove
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 okt 2018, 16:29

Puno brate..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 30 okt 2018, 16:47

Mokes je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Nije ga bilo od goska proslog do ovog goska. Samo na ignore.
Nemoj tako o našem Milanu Tarotu, koji pogađa s 100% uspješnosti :njanjanja:
slika
Pokazali grobari kakve su neznalice :tokralju:
slika
:lol: :thumbup:
Cim se kiksa aktivan je na ovom pdf, dok se pobjedjuje nigdje ga, a evo vec je najavio svaki drugi rezultat sem pobjede u derbiju je katastrofa :D

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 30 okt 2018, 16:59

Blagojevic ode u Zrinjski :d...kako ljudi pametno uzimaju igrace zelji i Sarajevu..i to ove sto su uvrijedjene mlade..pa da grizu dole,..

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 30 okt 2018, 17:07

belosevic28 je napisao/la:Nisam stigao prokomentarisati cijne karata. Za derbi su sasvim ok. Za neke "manje" utakmice bi mogle biti manje ali sta se moze. Mislim da mi kao forumasi ovdje ne smijemo dozvoliti da znamo nekog uz raje ali i sa ovig PDFa da bi isao na tekmu a ne moze priustiti kartu.
Jbg nije svako u istoj situaciji i nekome je nekad i 5 KM mnogo u ovoj yebenoj drzavi, zato svako ko ima zelju ici na bilo koju tekmu a nema novac u tom momentu nek se javi ovdje. Ne mira javno ako ga stid, moze u PP. Znam koliko je karata podijelio morto,pantelija, 1946 i drugi tako da se mozemo organizivati oko ovoga. Znam minimum 10 momaka koji bi osim mene i mogli i htjeli pomoci u ovom dijelu.
Jbg kad mozemo naptdjivati i nazivati se kojekakvim imenima mozemo biti i solidarni.
Sve iz istog razloga, zbog ljubavi prema Sarajevu.
Svi se trebamo ujediniti u ovakvoj situaciji ako je ima

Bihigiensis95
Kontakt:

Post Postao/la Bihigiensis95 » 30 okt 2018, 17:11

100 KM dukserice? :shock: jel to fakat?

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 30 okt 2018, 17:14

Bihigiensis95 je napisao/la:100 KM dukserice? :shock: jel to fakat?
takva je info dosla do mene da su duxevi 100 KM a za clanove 85 KM
ko Šoja Stojan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2018, 17:14

Jesmo li mi Sarajevo ili nismo? :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 okt 2018, 17:17

MortemHz je napisao/la:
Imamo li plate 4 milje il nemamo? :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2018, 17:18

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Imamo li plate 4 milje il nemamo? :lol:
Jeftinije se ''namiriti'' u Gucci-u

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 okt 2018, 17:33

Fanshop > Massimo Dutti. :lol:

Dobro ljudi, budimo realni, Nike je brend. Najkove dukserice se tako kreću i u njihovim trgovinama i u SportVisionu itd. Djeluje pretjerano al ne možeš Najk nosit' za fesa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, NazorUso, OsmanhodzicBuco, Pitaristok, Vanja8 i 83 gosta.