FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 03 nov 2018, 22:10

e čuj milion posto ćemo izgubiti i milion posto uzima svinjski,ni manje ni više nego milion? :tokralju: :tokralju:

VVVBK

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 nov 2018, 22:17

Sta kazi strucnjaci retardiran Mujakic,Pidro Sabanovic kloc itd nemamo igre nemamo nista,dabogda nikad igru nemali a uvijek ovakve sve sezone bile AMIN. Pravo cudo je sto guramo ovako sa mladim igracima ja jos ne vjerujem,kad se uzme da su nekim ovo prvi seniorski mecevi :tokralju: :salut:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 nov 2018, 22:19

AlfredNobel je napisao/la:Zašto tolika mržnja i odbojnost prema Krletu? Odličan momak i igrač, koji ima toliku ljubav i emocije prema FKS, kao da je rođeni Sarajlija, a ne Makedonac. Nije uredu da se tako odnosi prema njemu, a stvarno ne znam koji je to razlog..

To se može reći za Stanojevića, koji je 1/1 momak i profesionalac. Odlično je sklopljena ekipa, od tzv. buntovnika ima samo onaj klošar Dušan, ali mu je Husref došao kao pencilin, a i nebitan je u ovoj klapi. Svi ostali su odlične persone i igrači, a to je ono što treba gledati kod dovođenja igrača. Pogledajte gurbeta i njihovih pulena, svaki od njih je u sukobu.

@emir18
Nije bio penal nad Ahmetom, ne treba pretjerivati. Preniski su nam kriteriji za penale, ono sudija ne bi ni pogledao u Engleskoj. Ne može svaki mali kontakt biti prekršaj. Nećemo kmečati kao komšinice.. :D
Sam ostao pred istokom,svi su vec usli u svlacionicu i lik skace,raduje se,bas se vidi koliko mu je drago...kao da je ponikao u ovom klubu,bas me je kupio.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 03 nov 2018, 22:22

Obzirom da sam je veceras, skupa s igracima izvojevao.Ovu pobjedu poklanjam forumasu @samozdravlje.
Čestitam legendo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 nov 2018, 22:29

zagorski je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Zašto tolika mržnja i odbojnost prema Krletu? Odličan momak i igrač, koji ima toliku ljubav i emocije prema FKS, kao da je rođeni Sarajlija, a ne Makedonac. Nije uredu da se tako odnosi prema njemu, a stvarno ne znam koji je to razlog..

To se može reći za Stanojevića, koji je 1/1 momak i profesionalac. Odlično je sklopljena ekipa, od tzv. buntovnika ima samo onaj klošar Dušan, ali mu je Husref došao kao pencilin, a i nebitan je u ovoj klapi. Svi ostali su odlične persone i igrači, a to je ono što treba gledati kod dovođenja igrača. Pogledajte gurbeta i njihovih pulena, svaki od njih je u sukobu.

@emir18
Nije bio penal nad Ahmetom, ne treba pretjerivati. Preniski su nam kriteriji za penale, ono sudija ne bi ni pogledao u Engleskoj. Ne može svaki mali kontakt biti prekršaj. Nećemo kmečati kao komšinice.. :D
Sam ostao pred istokom,svi su vec usli u svlacionicu i lik skace,raduje se,bas se vidi koliko mu je drago...kao da je ponikao u ovom klubu,bas me je kupio.
Ma to se vidi odavno, svim srcem je uz FKS, ali eto vazda mu se traže neke mane. Lafo "ne trči", "ne trudi se", "stoji non stop" i slične nebuloze, ali kad bi se izvadila statistika, pokazalo bi se da je među onim koji najviše pretrče. Bori se do kraja, stalno je u pokretu, nudi se, vraća po loptu itd.

Ne znam u čemu je kvaka, ali to je ono kad se jednom neko uzme na zub, taj će se teško izvući. Kao onomad Rustem.. Ne kažem da je bio dobar, ali nakon svakog pasa, spominjanje Rustemovića.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 nov 2018, 22:33

Mujakić je strašno odigro ovu tekmu. Valjda se malo dohavizo. Ko sat je odigro.
Adukor-Mustafić zadnji vezni Velkoski polu špic. Eto malom Mustafiću šanse da se dokaže u ovako bitnoj utakmici. Da ga hoće i dole Ahmetović zatresti, kad ga je već krenulo :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2018, 22:36

emir18 je napisao/la:
benko21 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ko će nam sve faliti u Mostaru?
Rahmanovic,Stanojevic,Tatar,Crepulja i Halid
Kompletan vezni red u pm.
Ko ce igrati Adukor,**** bas nemamo kreativca u vezi.
Onaj star sa pocetka utakmica je bio penal,a ove kartone pojma nemam kako smo dobili jbr posjed bio 70% do 70 min,nismo 5 preskraja napravili i za svaki nam je izgledao dao zuti,Irfane smrade.
Kovacevic, Dupovac-Mujakic- Hebib-Pidro,
Adukor-Mustafic, Tatar-Velkoski-Halilovic, Ahmetovic
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 nov 2018, 22:45

Kovacevic, Dupovac-Mujakic- Hebib-Pidro,
Adukor-Mustafic, Tatar-Velkoski-Halilovic, Ahmetovic[/quote]
nema Tatara u Mostaru
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 nov 2018, 23:05

Neka igra tko hoce, vjerujem da ce izginuti .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 nov 2018, 23:06

@Vanja8, za koga ti navijaš?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 03 nov 2018, 23:09

Samo dubok lavor, podavi se raja.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 nov 2018, 23:11

StariGrad071 je napisao/la:Samo dubok lavor, podavi se raja.
+ hladna voda -8
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 nov 2018, 23:13

Ja bi u Mostaru krenuo sa Handzicem od prve,moze igrati krilo,a iz te pozicije ce se sigurno naci i pred golom iz drugog plana.
I kad bi ja odlicivao o taktici dole,napao bi ih od prve ne bi se zatvarao i igrao na remi pa sta god bude. A mozemo igrati opustenije,bez pririska,jer i ako (ne daj Boze) izgubimo opet smo prvi.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 nov 2018, 23:51

Samo da pohvalim Mujakića ovaj put isto kao što sam ga grdio i kritikovao prošlu utakmicu e večeras je bio među najboljim i da ne bude zabune da ne pomisli neko kako mrzim momka! Čestitam svima pobjedu protiv komšija!
Sarajevo ljubavi moja!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 nov 2018, 23:51

Pocinje utakmica na BHT, uzivajte braćo pitari.
Titula je naša!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 04 nov 2018, 00:29

slika
:tokralju: :tokralju: :ljepota:
Bordo bijeli za život cijeli!!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 nov 2018, 00:30

sekac je napisao/la:Samo da pohvalim Mujakića ovaj put isto kao što sam ga grdio i kritikovao prošlu utakmicu e večeras je bio među najboljim i da ne bude zabune da ne pomisli neko kako mrzim momka! Čestitam svima pobjedu protiv komšija!
To sam ija htio napisat ruzio sam ga sto nam izgubi tri bobe protiv goska, al danas je bio najbolji igrac posle ahmeta.

Nazalost kako koja utakmica uvidam da sam profulio na sabanu (imo sam fino misljenje i mislio sam da je bolji od pidre al izgleda zajebo sam se. Dobro je centriro a ostalo je sve sto je mogo zajebat zajeboje. Al bolji je od dusana i habiba

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 nov 2018, 00:33

Gleda li ko snimak? Ubišmo ih. Hahahah :)
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 nov 2018, 00:46

Drugo poluvrijeme ne treba ni gledati, bukvalno ništa se nije dešavalo.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 nov 2018, 00:55

Svi igraci u kafani, proslavljaju pobjedu, zasluzili su vala, nadam se da sve ide na racun kluba :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Rahma, ronaldo99, Serha i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []