VVVBK
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
e čuj milion posto ćemo izgubiti i milion posto uzima svinjski,ni manje ni više nego milion?
VVVBK
VVVBK
Sta kazi strucnjaci retardiran Mujakic,Pidro Sabanovic kloc itd nemamo igre nemamo nista,dabogda nikad igru nemali a uvijek ovakve sve sezone bile AMIN. Pravo cudo je sto guramo ovako sa mladim igracima ja jos ne vjerujem,kad se uzme da su nekim ovo prvi seniorski mecevi

Sam ostao pred istokom,svi su vec usli u svlacionicu i lik skace,raduje se,bas se vidi koliko mu je drago...kao da je ponikao u ovom klubu,bas me je kupio.AlfredNobel je napisao/la:Zašto tolika mržnja i odbojnost prema Krletu? Odličan momak i igrač, koji ima toliku ljubav i emocije prema FKS, kao da je rođeni Sarajlija, a ne Makedonac. Nije uredu da se tako odnosi prema njemu, a stvarno ne znam koji je to razlog..
To se može reći za Stanojevića, koji je 1/1 momak i profesionalac. Odlično je sklopljena ekipa, od tzv. buntovnika ima samo onaj klošar Dušan, ali mu je Husref došao kao pencilin, a i nebitan je u ovoj klapi. Svi ostali su odlične persone i igrači, a to je ono što treba gledati kod dovođenja igrača. Pogledajte gurbeta i njihovih pulena, svaki od njih je u sukobu.
@emir18
Nije bio penal nad Ahmetom, ne treba pretjerivati. Preniski su nam kriteriji za penale, ono sudija ne bi ni pogledao u Engleskoj. Ne može svaki mali kontakt biti prekršaj. Nećemo kmečati kao komšinice..
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Obzirom da sam je veceras, skupa s igracima izvojevao.Ovu pobjedu poklanjam forumasu @samozdravlje.
Čestitam legendo.
Čestitam legendo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma to se vidi odavno, svim srcem je uz FKS, ali eto vazda mu se traže neke mane. Lafo "ne trči", "ne trudi se", "stoji non stop" i slične nebuloze, ali kad bi se izvadila statistika, pokazalo bi se da je među onim koji najviše pretrče. Bori se do kraja, stalno je u pokretu, nudi se, vraća po loptu itd.zagorski je napisao/la:Sam ostao pred istokom,svi su vec usli u svlacionicu i lik skace,raduje se,bas se vidi koliko mu je drago...kao da je ponikao u ovom klubu,bas me je kupio.AlfredNobel je napisao/la:Zašto tolika mržnja i odbojnost prema Krletu? Odličan momak i igrač, koji ima toliku ljubav i emocije prema FKS, kao da je rođeni Sarajlija, a ne Makedonac. Nije uredu da se tako odnosi prema njemu, a stvarno ne znam koji je to razlog..
To se može reći za Stanojevića, koji je 1/1 momak i profesionalac. Odlično je sklopljena ekipa, od tzv. buntovnika ima samo onaj klošar Dušan, ali mu je Husref došao kao pencilin, a i nebitan je u ovoj klapi. Svi ostali su odlične persone i igrači, a to je ono što treba gledati kod dovođenja igrača. Pogledajte gurbeta i njihovih pulena, svaki od njih je u sukobu.
@emir18
Nije bio penal nad Ahmetom, ne treba pretjerivati. Preniski su nam kriteriji za penale, ono sudija ne bi ni pogledao u Engleskoj. Ne može svaki mali kontakt biti prekršaj. Nećemo kmečati kao komšinice..
Ne znam u čemu je kvaka, ali to je ono kad se jednom neko uzme na zub, taj će se teško izvući. Kao onomad Rustem.. Ne kažem da je bio dobar, ali nakon svakog pasa, spominjanje Rustemovića.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Mujakić je strašno odigro ovu tekmu. Valjda se malo dohavizo. Ko sat je odigro.
Adukor-Mustafić zadnji vezni Velkoski polu špic. Eto malom Mustafiću šanse da se dokaže u ovako bitnoj utakmici. Da ga hoće i dole Ahmetović zatresti, kad ga je već krenulo
Adukor-Mustafić zadnji vezni Velkoski polu špic. Eto malom Mustafiću šanse da se dokaže u ovako bitnoj utakmici. Da ga hoće i dole Ahmetović zatresti, kad ga je već krenulo
Kovacevic, Dupovac-Mujakic- Hebib-Pidro,emir18 je napisao/la:Kompletan vezni red u pm.benko21 je napisao/la:Rahmanovic,Stanojevic,Tatar,Crepulja i HalidMortemHz je napisao/la:Ko će nam sve faliti u Mostaru?
Ko ce igrati Adukor,**** bas nemamo kreativca u vezi.
Onaj star sa pocetka utakmica je bio penal,a ove kartone pojma nemam kako smo dobili jbr posjed bio 70% do 70 min,nismo 5 preskraja napravili i za svaki nam je izgledao dao zuti,Irfane smrade.
Adukor-Mustafic, Tatar-Velkoski-Halilovic, Ahmetovic
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kovacevic, Dupovac-Mujakic- Hebib-Pidro,
Adukor-Mustafic, Tatar-Velkoski-Halilovic, Ahmetovic[/quote]
nema Tatara u Mostaru
Adukor-Mustafic, Tatar-Velkoski-Halilovic, Ahmetovic[/quote]
nema Tatara u Mostaru
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Neka igra tko hoce, vjerujem da ce izginuti .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@Vanja8, za koga ti navijaš?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- StariGrad071
- Kontakt:
Samo dubok lavor, podavi se raja.
+ hladna voda -8StariGrad071 je napisao/la:Samo dubok lavor, podavi se raja.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ja bi u Mostaru krenuo sa Handzicem od prve,moze igrati krilo,a iz te pozicije ce se sigurno naci i pred golom iz drugog plana.
I kad bi ja odlicivao o taktici dole,napao bi ih od prve ne bi se zatvarao i igrao na remi pa sta god bude. A mozemo igrati opustenije,bez pririska,jer i ako (ne daj Boze) izgubimo opet smo prvi.
I kad bi ja odlicivao o taktici dole,napao bi ih od prve ne bi se zatvarao i igrao na remi pa sta god bude. A mozemo igrati opustenije,bez pririska,jer i ako (ne daj Boze) izgubimo opet smo prvi.
Samo da pohvalim Mujakića ovaj put isto kao što sam ga grdio i kritikovao prošlu utakmicu e večeras je bio među najboljim i da ne bude zabune da ne pomisli neko kako mrzim momka! Čestitam svima pobjedu protiv komšija!
Sarajevo ljubavi moja!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pocinje utakmica na BHT, uzivajte braćo pitari.
Titula je naša!
Titula je naša!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
To sam ija htio napisat ruzio sam ga sto nam izgubi tri bobe protiv goska, al danas je bio najbolji igrac posle ahmeta.sekac je napisao/la:Samo da pohvalim Mujakića ovaj put isto kao što sam ga grdio i kritikovao prošlu utakmicu e večeras je bio među najboljim i da ne bude zabune da ne pomisli neko kako mrzim momka! Čestitam svima pobjedu protiv komšija!
Nazalost kako koja utakmica uvidam da sam profulio na sabanu (imo sam fino misljenje i mislio sam da je bolji od pidre al izgleda zajebo sam se. Dobro je centriro a ostalo je sve sto je mogo zajebat zajeboje. Al bolji je od dusana i habiba
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Gleda li ko snimak? Ubišmo ih. Hahahah 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme ne treba ni gledati, bukvalno ništa se nije dešavalo.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Svi igraci u kafani, proslavljaju pobjedu, zasluzili su vala, nadam se da sve ide na racun kluba 
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], johntravolta123, SilaMoc1946 i 60 gostiju.