Moja gresska... svaka cast. Inace imam gripu pa svakakve gluposti su moguce...benya99 je napisao/la:mislim da se zvao Dragomir Vlaški...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- slavko njegus
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
S naseg foruma, def. odluka.zlaya_tm87 je napisao/la:@edin26
a odakle ti ovo kume?
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
da prenesem na ovu stranicuedin26 je napisao/la:Zbog uslova koje je postavila uprava fk slavija i nakon razgovora sa policijom rs-a,policijom ks i menadjerom Zeljeznicara Amarom Osimom donjeta je odluka da :
NAVIJACKA GRUPA THE MANIACS 1987 U NEDELJU NECE ICI U PREDGRADJE SARAJEVA I NECE PRISUSTVOVATI UTAKMICI IZMEDJU slavije i ZELJEZNICARA
U grupi su svi jednaki i ne zelimo praviti razlike "ko je zasluzio i ko nije" da bi mogao prisustvovati utakmici u SVOM GRADU.
To je odluka grupe!
TM87
-
vjeran1987
- Kontakt:
nazalost ne ide se
pa nema smisla puniti papcima dzepove da bi oni birali ko moze ici,nadam se da ce momci na terenu pobijediti pa ce tako izgubiti i tri boda i pare od ulaznica
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Pa niko ne brani nikome da ode pogledati Zelju u svom aranzmanu,svojim autom ili pjeske. Ne moras skakati i ludovati ako Zeljo da go,sjednes i u sebi navijas,nece vas niko pojesti.
Bolje nego cucati kraj tranzistora i cekati da se zavrse vijesti da bi saznao rezultat,ha ja...
Bolje nego cucati kraj tranzistora i cekati da se zavrse vijesti da bi saznao rezultat,ha ja...
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 15 okt 2010, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
vjeran1987
- Kontakt:
koja droga daj i meni molim teNeprilagodjen je napisao/la:Pa niko ne brani nikome da ode pogledati Zelju u svom aranzmanu,svojim autom ili pjeske. Ne moras skakati i ludovati ako Zeljo da go,sjednes i u sebi navijas,nece vas niko pojesti.
Respect!edin26 je napisao/la:Zbog uslova koje je postavila uprava fk slavija i nakon razgovora sa policijom rs-a,policijom ks i menadjerom Zeljeznicara Amarom Osimom donjeta je odluka da :
NAVIJACKA GRUPA THE MANIACS 1987 U NEDELJU NECE ICI U PREDGRADJE SARAJEVA I NECE PRISUSTVOVATI UTAKMICI IZMEDJU slavije i ZELJEZNICARA
U grupi su svi jednaki i ne zelimo praviti razlike "ko je zasluzio i ko nije" da bi mogao prisustvovati utakmici u SVOM GRADU.
To je odluka grupe!
TM87
AMAR OSIM!
- KB-TM87
- Kontakt:
Šteta što nećemo ići, ali to je motiv više igračima da ih napraše !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
MegaNormala
- Kontakt:
Dogovor je da se ode na trening pred utakmicu,isti je sutra (subota) u 15,00h na stadionu Grbavica!
Svi na trening pjesmom poželimo sreću igračima!
Svi na trening pjesmom poželimo sreću igračima!
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Napisao bih pravi razlog al mislim da nema potrebe jer svi znaju kaki ste
hajd napisi da cujemo i to pitarsko malogradjansko razmisljanje...benajon je napisao/la:Napisao bih pravi razlog al mislim da nema potrebe jer svi znaju kaki ste
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Ma pustite ove njanje krivo im sto oni nisu bojkotovali gostovanje, nego pristali na uvjete temo nekog kluba koji ih je ogranicio i to u nasem gradu (i vasem i nasem).
Nego mene zanima sljedece, da li postoji mogucnost da se dres naseg kluba kupi ali da se isporuci u inostranstvo. Tacnije da ga neko kupi iz inostranstva i da mu ga posalju a on naravno to plati preko banke ili nesto slicno, pa ako neko ima kakvu pametnu informaciju nek mi kaze, moze i na PM
Nego mene zanima sljedece, da li postoji mogucnost da se dres naseg kluba kupi ali da se isporuci u inostranstvo. Tacnije da ga neko kupi iz inostranstva i da mu ga posalju a on naravno to plati preko banke ili nesto slicno, pa ako neko ima kakvu pametnu informaciju nek mi kaze, moze i na PM
Mes Que Un Club
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Jel se to bojite ?kinone je napisao/la:hajd napisi da cujemo i to pitarsko malogradjansko razmisljanje...benajon je napisao/la:Napisao bih pravi razlog al mislim da nema potrebe jer svi znaju kaki ste
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ko koga djeticuMirko Vucinic je napisao/la:Jel se to bojite ?kinone je napisao/la:hajd napisi da cujemo i to pitarsko malogradjansko razmisljanje...benajon je napisao/la:Napisao bih pravi razlog al mislim da nema potrebe jer svi znaju kaki ste
Za zivot cijeli!
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
ko koga djeticu
[/quote]
Pa da se ne ponovi kao prosli put ...Delije kojih ima 100 000 se dogovore oko ulaznica a vas kojih je saka jada ne mozete
Zar nije malo ofirno ?

Pa da se ne ponovi kao prosli put ...Delije kojih ima 100 000 se dogovore oko ulaznica a vas kojih je saka jada ne mozete
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
E vidis tu je bas i caka, mozda i skontas nekadMirko Vucinic je napisao/la: Pa da se ne ponovi kao prosli put ...Delije kojih ima 100 000 se dogovore oko ulaznica a vas kojih je saka jada ne mozeteZar nije malo ofirno ?
![]()
Mes Que Un Club
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
E vidis tu je bas i caka, mozda i skontas nekad[/quote]amertiger je napisao/la:Pa da se ne ponovi kao prosli put ...Delije kojih ima 100 000 se dogovore oko ulaznica a vas kojih je saka jada ne mozeteMirko Vucinic je napisao/la:ko koga djeticuZar nije malo ofirno ?
![]()
Ma mi cemo vas ugostiti
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Pa da se ne ponovi kao prosli put ...Delije kojih ima 100 000 se dogovore oko ulaznica a vas kojih je saka jada ne mozeteMirko Vucinic je napisao/la:ko koga djeticu
ma strah nas, bojimo se sokolova, to je razlog
Za zivot cijeli!
Čuj Mirka, prijeratnog pitara. 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: antibot, carukisupakpohaluh, Google Adsense [Bot], kosuljaplava, Lokomotifa, Pact1921 i 35 gostiju.