hajd napisi da cujemo i to pitarsko malogradjansko razmisljanje...benajon je napisao/la:Napisao bih pravi razlog al mislim da nema potrebe jer svi znaju kaki ste
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Ma pustite ove njanje krivo im sto oni nisu bojkotovali gostovanje, nego pristali na uvjete temo nekog kluba koji ih je ogranicio i to u nasem gradu (i vasem i nasem).
Nego mene zanima sljedece, da li postoji mogucnost da se dres naseg kluba kupi ali da se isporuci u inostranstvo. Tacnije da ga neko kupi iz inostranstva i da mu ga posalju a on naravno to plati preko banke ili nesto slicno, pa ako neko ima kakvu pametnu informaciju nek mi kaze, moze i na PM
Nego mene zanima sljedece, da li postoji mogucnost da se dres naseg kluba kupi ali da se isporuci u inostranstvo. Tacnije da ga neko kupi iz inostranstva i da mu ga posalju a on naravno to plati preko banke ili nesto slicno, pa ako neko ima kakvu pametnu informaciju nek mi kaze, moze i na PM

Mes Que Un Club
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Jel se to bojite ?kinone je napisao/la:hajd napisi da cujemo i to pitarsko malogradjansko razmisljanje...benajon je napisao/la:Napisao bih pravi razlog al mislim da nema potrebe jer svi znaju kaki ste

Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ko koga djeticuMirko Vucinic je napisao/la:Jel se to bojite ?kinone je napisao/la:hajd napisi da cujemo i to pitarsko malogradjansko razmisljanje...benajon je napisao/la:Napisao bih pravi razlog al mislim da nema potrebe jer svi znaju kaki ste

Za zivot cijeli!
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
ko koga djeticu
[/quote]
Pa da se ne ponovi kao prosli put ...Delije kojih ima 100 000 se dogovore oko ulaznica a vas kojih je saka jada ne mozete
Zar nije malo ofirno ?

Pa da se ne ponovi kao prosli put ...Delije kojih ima 100 000 se dogovore oko ulaznica a vas kojih je saka jada ne mozete

Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
E vidis tu je bas i caka, mozda i skontas nekadMirko Vucinic je napisao/la: Pa da se ne ponovi kao prosli put ...Delije kojih ima 100 000 se dogovore oko ulaznica a vas kojih je saka jada ne mozeteZar nije malo ofirno ?
![]()
Mes Que Un Club
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
E vidis tu je bas i caka, mozda i skontas nekad[/quote]amertiger je napisao/la:Pa da se ne ponovi kao prosli put ...Delije kojih ima 100 000 se dogovore oko ulaznica a vas kojih je saka jada ne mozeteMirko Vucinic je napisao/la:ko koga djeticuZar nije malo ofirno ?
![]()
Ma mi cemo vas ugostiti

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Pa da se ne ponovi kao prosli put ...Delije kojih ima 100 000 se dogovore oko ulaznica a vas kojih je saka jada ne mozeteMirko Vucinic je napisao/la:ko koga djeticu

ma strah nas, bojimo se sokolova, to je razlog

Za zivot cijeli!
Čuj Mirka, prijeratnog pitara. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
SUTRA SVI NA TRENING 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Svi na trening sutra (subota) u 15:00 na Grbavici da pjesmom poželimo sreću igračima!
Vise info : http://tm87-breza.com.ba/index.php?opti ... d=1:vijest
Vise info : http://tm87-breza.com.ba/index.php?opti ... d=1:vijest
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
ma strah nas, bojimo se sokolova, to je razlog
[/quote]
Zezace vas Pitari kao i prošli put
Nemojte dolaziti

Zezace vas Pitari kao i prošli put

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Zezace vas Pitari kao i prošli putMirko Vucinic je napisao/la:ma strah nas, bojimo se sokolova, to je razlog

haj ok !
Za zivot cijeli!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
vjeran1987 je napisao/la:koja droga daj i meni molim teNeprilagodjen je napisao/la:Pa niko ne brani nikome da ode pogledati Zelju u svom aranzmanu,svojim autom ili pjeske. Ne moras skakati i ludovati ako Zeljo da go,sjednes i u sebi navijas,nece vas niko pojesti.
Izgleda da ce meni trebati jos dosta vremena da se PRILAGODIM!
Predlozim najnormalniju stvar svagdje na svijetu,da ko hoce ode pogledati svoj klub koji igra vaznu prvenstvenu utakmicu i to na periferiji SVOGA grada i nazivaju me drogiranim! A svi koji nece otici jer je tako NEKO rekao,ispadaju normalni! Trebali bismo se svi kao drustvo zapitati zasto je ta psihologija krda tako jaka ovdje.
Doskora sam mislio da smo postali shupak svemira,ali sad vidim da smo postali hemoroid na shupku svemira,ljepse mi je ovako neprilagodjenom,pa makar me zvali budalom i drogiranim

I ponosim se sa tim sto za mene jos ne postoji NEKO ko ce mi reci da li da neku utakmicu svoga kluba idem ili ne.
PS Ako mi opet obrises post,sacuvao sam ga i poslacu ga direktno adminu na PP da vidim cime ja to stalno krsim pravila,a ovi koji me vrijedjaju su uvazeni clanovi foruma! Obrisao si mi bar 50 postova u kojima nisam nikoga vrijedjao,jer se nisu svidjali NEKOME ili je vecina mislila drugacije nego ja.
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 16 okt 2010, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ja mislim da smo se prepali !!!Mirko Vucinic je napisao/la:Jel se to bojite ?kinone je napisao/la:hajd napisi da cujemo i to pitarsko malogradjansko razmisljanje...benajon je napisao/la:Napisao bih pravi razlog al mislim da nema potrebe jer svi znaju kaki ste
hahahahaha
tića sokolića da se bojim ?!? pa nema vas 20 i vi nešto prijetite, smiješno !
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Ja mislim da smo se prepali !!!
hahahahaha
tića sokolića da se bojim ?!? pa nema vas 20 i vi nešto prijetite, smiješno ![/quote]
A dao bi ti sada klip na kom bjezite al cu dobiti ban od Bistrikboy

hahahahaha
tića sokolića da se bojim ?!? pa nema vas 20 i vi nešto prijetite, smiješno ![/quote]
A dao bi ti sada klip na kom bjezite al cu dobiti ban od Bistrikboy

-
- Kontakt:
Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D
? нас је - ? ' говна !!!
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
hahahahhahaha neka pusti dok se saberuUltra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nick sve govori, ultra lukavicaaaaaaa :O :O :O :O :O :OUltra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D
dje ste ultrasi, 20 na tekmi aaaaaaaaaaa
super steeee
Za zivot cijeli!
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Glupson znas li sta znaci ultra ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nick sve govori, ultra lukavicaaaaaaa :O :O :O :O :O :OUltra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D
dje ste ultrasi, 20 na tekmi aaaaaaaaaaa
super steeee
Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic, GIBRA, perodeformero, Sinfoc1986, ubipara, zeljovolimte i 47 gostiju.