Ma nema sanse da im necemo zabiti u Beču. A ako kojim slucajem izgubimo (u sta ni sekunde ne vjerujem) onda neka to bude 2-1JavierBosnia je napisao/la:Kod ovog se gleda medjusobni omjer. Sta ako je on isti, npr 1:0 bilo u Zenici, 1:0 lupam u BecuGoalgetter je napisao/la:Pobjeda ili remi znaci dakle za nas sigurno prvo mjesto. Ako izgubimo 0:1, Austrijanci moraju dobiti S. Irsku 3:0 da bi imali bolju gol razliku od nas ukupno. Ako izgubimo sa jedan razlike, a zabijemo gol, onda takodjer idemo dalje.
Sta je sljedece, gol razlika ili?
Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
JavierBosnia je napisao/la:Nema teorije da oni njima uvale tamo 3 komada, a i mi da izgubimo s 2 razlike..
Idemo mi ipak 4/4
BHF
Svakako ce odigrati nerijeseno protiv Sj. Irske.
Avaz pise da Zakaric ne dolazi ( povreda)
ako ni sad ne pozove zajmovica onda je stvarno zasluzio otkaz
Zarathustra
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Daj Rodina il Sabanadzovica umjesto Zakarica.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako je Koljic dao 15 golova, sta sad to znaci treba ga pozvati?
Ima više golova nego Bajic i Kodro ukupno utakmica ove sezone.tuzlak1987 je napisao/la:Ako je Koljic dao 15 golova, sta sad to znaci treba ga pozvati?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nema veze, selektor ga je vec probao i vidio, ne uklapa mu se u sistem, sta sad? Ajmo zvati i Ibricica umjesto Prcicajasmin10 je napisao/la:Ima više golova nego Bajic i Kodro ukupno utakmica ove sezone.tuzlak1987 je napisao/la:Ako je Koljic dao 15 golova, sta sad to znaci treba ga pozvati?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bio bi korisniji sigurno. Barem bi Dzeki bilo drago.JavierBosnia je napisao/la:Nema veze, selektor ga je vec probao i vidio, ne uklapa mu se u sistem, sta sad? Ajmo zvati i Ibricica umjesto Prcicajasmin10 je napisao/la:Ima više golova nego Bajic i Kodro ukupno utakmica ove sezone.tuzlak1987 je napisao/la:Ako je Koljic dao 15 golova, sta sad to znaci treba ga pozvati?
A koji je to tačno sistem kad bi mogao objasniti? Čini mi se da je to jeftini izgovor kad nema šta drugo da kaže.JavierBosnia je napisao/la:Nema veze, selektor ga je vec probao i vidio, ne uklapa mu se u sistem, sta sad? Ajmo zvati i Ibricica umjesto Prcicajasmin10 je napisao/la:Ima više golova nego Bajic i Kodro ukupno utakmica ove sezone.tuzlak1987 je napisao/la:Ako je Koljic dao 15 golova, sta sad to znaci treba ga pozvati?
Dobro pitanje,mi kao imamo neki sistem 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kakav god da je sistem on tako zamislja i bira. Treba to postovati. Profesionalac je
Meni licno su to dvije krampe i Kodro i Bajic i mislim da oni ni Andori nisu u stanju gol zabiti, licno se nadam da ce ih uskoro zamjeniti bar mladi Demirovic i Prevljak.
Al ne kritikujem selektora zbog odluke
Meni licno su to dvije krampe i Kodro i Bajic i mislim da oni ni Andori nisu u stanju gol zabiti, licno se nadam da ce ih uskoro zamjeniti bar mladi Demirovic i Prevljak.
Mora pozvati nekog krilnog igraca umjesto Zakarica, s obzirom da igramo u formaciji sa dva klasicna krila, glupo bi bilo ostati samo na Visci i Duljevicu. One egzibicije sa Bajicem i Kodrom po krilu su smijesne. Sad je prilika da zove Hajrovica, ali ne vjerujem da bi ga zvao i kad bi se Visca i Duljevic povrijedili.
- prisonbreak
- Kontakt:
Okica neka zove. 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
robi zovi nusmira fajica
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Goalgetter
- Kontakt:
Zakarica bi trebao zamijeniti Zoran Kvrzic.
Ni Kolasinca nije zvao, a on odigrao nekih 90 min ukupno zadnje dvije utakmice, vjerovatno ce igrati i sad za vikend. Kolasinac spreman za 60 min je bolji od Civica i Nastica zajedno.
- JavierBosnia
- Kontakt:
A jel stvarno mislis da nisu u kontaktu bili i pratili njegovo stanje? Jel ne razmisljas mozda da je Arsenal opet zatrazio postedu?faruk993 je napisao/la:Ni Kolasinca nije zvao, a on odigrao nekih 90 min ukupno zadnje dvije utakmice, vjerovatno ce igrati i sad za vikend. Kolasinac spreman za 60 min je bolji od Civica i Nastica zajedno.
Pa samo me zanima kako to znas da ne odgovara sistemu kad ne znas koji je to sistemJavierBosnia je napisao/la:Kakav god da je sistem on tako zamislja i bira. Treba to postovati. Profesionalac je
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, zikerrz21 i 32 gosta.