FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 10 nov 2018, 18:36

Gore od ove lakrdije moze biti samo to da nasi presute i da se ne oglase po ovom pitanju!
Ovo treba pisati i zaliti se i uefi direktno jer ovaj nas savez je jedna kriminogenokorumpirana organizacija koja ce ustašama podilaziti za sitnu lovu .
Ovako su i konama uzeli titulu!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 10 nov 2018, 18:36

YEBEM TI MRTVO SVE USTA BJELICA, ŽELIM TI SVE NAJGOREE.

BILBIJA TEBI ŽELIM TEŠKU SMRT I DUGU BOLEST KRME JEDNO ČETNIČKO.
ŠALJITE OVO U SAVEZ MORAJU SE 3 boda DOBITI.

OVO JE SRAMOTA ŠTA RADE USTAŠE!
ALLAHA MI KLAO BIH VAS S OSMIJEHOM POSLIJE OVOG MRTVU vam mater
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Har3rajvoss
Kontakt:

Post Postao/la Har3rajvoss » 10 nov 2018, 18:36

DenchiNL je napisao/la:apsolutno nikakve šanse nema za bodove za zelenim stolom zaboravite to odmah
Normalno da nema, ne kontam kakve gluposti pisu ovi iznad, stoji da smo pokradeni i da nije vidjelo penala, ali da bi doslo do bodova za zelenim stolom morao bi biti dokaz da je utakmica namjestena u korist Zrinjskog..

Inspiracija
Kontakt:

Post Postao/la Inspiracija » 10 nov 2018, 18:37

Još jedan dokaz ko je najveći klub u državi.
SVAKA ČAST MOMCI!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 nov 2018, 18:37

DenchiNL je napisao/la:apsolutno nikakve šanse nema za bodove za zelenim stolom zaboravite to odmah
Pa nema, jer je balija nayeb'o. Da li je četnik il ustaša, vidio bi ti. Bodovi za zelenim stolom, tri utakmice bez publike i 20 hiljada maraka kazne.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 nov 2018, 18:38

Mogu se oduzeti bodovi.
Jok bice ovo 3 milje kazne i to je to.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 10 nov 2018, 18:38

Istupit iz lige. ODMAH!!!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 nov 2018, 18:39

Ono gov.no od sudije istjerat iz fudbala kakva suspenzija, istjerat ga odma majku mu yebem.

E sad cemo pregazit sve nakon ove tekme, niko nas vise zaustavit nece!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 10 nov 2018, 18:39

Mozemo li ista poduzeti mi navijaci, kako bi potakli i upravu da nesto uradi, jer sve nesto mislim da se nasi nece oglasiti, a ovo veceras ne smijemo i ne mozemo presutati!!! U sve medije objavit ovu kradju i ovo orgijanje na kraju utakmice!!!

Jeb.em ti Bjelica mamu u pic.ku da ti jeb.em, je.bo vam Bog mat.er ustasku posred pic.ke da vam je ****!!!
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 nov 2018, 18:39

Har3rajvoss je napisao/la:
Normalno da nema, ne kontam kakve gluposti pisu ovi iznad, stoji da smo pokradeni i da nije vidjelo penala, ali da bi doslo do bodova za zelenim stolom morao bi biti dokaz da je utakmica namjestena u korist Zrinjskog..
Nije stvar u penalu nego u napadu na stručni štab Sarajeva, pomoćni trener pogođen u glavu i na nosilima iznesen s terena. Ako su mogli dat Borcu 0:3 onda kad je navijač s bakljom uletio, i Želji 0:3 u Banjoj Luci kad su Osima gađali, mogu hladno i sad. Al neće jer su "majorizirani", pomrli daBogda.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 nov 2018, 18:40

Ovo je stvarno katastrofa,ovakvo sudjenje,ovakav napad na igrace i strucni stab Fk Sarajevo,N/F Savez BiH,mora reagovati,sudiju Bjelicu izbaciti sa liste sudaca,suspendovati stadion pod Bijelim brijegom najmanje na 6 utakmica,drakonski kazniti Zrinjski,jer ovdje ce ocigledno neko poginuti,ako se ovako nastavi...

Šta reci,Bravo momci na ovoj herojskoj utakmici gdje ste i desetkovani pokazali da ste klasa iznad svih u ovoj ligi...
Halilovića udaljiti iz ekipe on nije za rostera,Adukor igracina vrhunske klase kada igra u sredini,Mujakic nevjerovatno požrtvovan ,Dupovac skidam kapu majstore,Ahmete tebi se nema sta reci svi znamo sta si i koliko ti je srce...
Ali,moram ipak istaci da me je mali Numan prijatno iznenadio i da je sve ono sto je napravio u prvom poluvremenu ipak prevelik strah u ovakvoj tekmi,ali je u drugom bio i cvrst i odvažan...
Sve u svemu,momci NAJBOLJI STE i igrate u NAJVECEM KLUBU u BiH i samo tako nastavite

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 nov 2018, 18:40

I zbog ovog gadanja stadion mora biti suspendovan,a klub zestoko novcano kaznjen!
Sve osim toga je sramota!

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 10 nov 2018, 18:41

Kakav ce biti potez nase uprave? Ovo još nisam vidio! :oops:

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 10 nov 2018, 18:41

ne bude li bjelica suspendovan na 30 tekmi i svinjskom oduzeti bodovi, praviti protest pred zgradom saveza !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 nov 2018, 18:41

Ja šta nam uradiše braćooo, ovo je ravno fudbalskom terorizmu! Savez napolje!!!!!!!!!!! Ne daju da se prvi odvoji vec na pauzi, bilo bi jos manje zainteresovanih za fudbal!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 nov 2018, 18:42

Kakve suspenzije i pizde materine? Vnogo će odmoriti tri utakmice i eto ga opet. Nogom ga nabiti skroz iz Saveza.

Ovo ne smije ostati na ovome.. Iz Uprave trebaju poslati sve situacije iz svih ovih sezona u dokumentaciji i tražiti da oni urade sve što je moguće. Napokon stati u kraju ovom savezu, kriminalcu Begiću i ostalim.

Bilbiji bih poručio da mu ebem dijete ono malo, ako naletim nekad na njega, ima da ga olešim od batina. Ebem li ti familiju četničku. Rahmanu i Stanoji samo dati zadatak da udara ovog degenerika, kao i sve ostale.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 nov 2018, 18:42

On je ovo morao svirati pa ljudi dragi mi da smo ovo dobili i otisli na +8 drugoplasiranom to bi bilo 80% rijeseno.

Ovako desetkovani da idemo u Mostar i na kraju da oni uz carobnu pistu zaradjuju bod,ovo je sampionska ekipa Sarajeva.

Vratit ce se ovo,samo ostati na ovom mjestu i eto njih na noge nama a onda cemo vidjeti kako i sta.Samo polahko

Bravo momciiiiiiii
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 nov 2018, 18:43

skoroalen je napisao/la:
Har3rajvoss je napisao/la:
Nije stvar u penalu nego u napadu na stručni štab Sarajeva, pomoćni trener pogođen u glavu i na nosilima iznesen s terena. Ako su mogli dat Borcu 0:3 onda kad je navijač s bakljom uletio, i Želji 0:3 u Banjoj Luci kad su Osima gađali, mogu hladno i sad. Al neće jer su "majorizirani", pomrli daBogda.
Nije fazon ni u tome sto su zasticeni ko sibirski tigrovi vec u tome sto se niko nikad od ove garniture ljudi u klubu nije zalio ni na jednu sudijsku odluku ili desavanja koja su isla protiv FK Sarajeva.

Nece napraviti pritisak na nadlezne organe i zato i nece bit nista od toga!
Muhamede brz oporavak!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 10 nov 2018, 18:43

Jrbrm li vam majku ustasku, mariju. Bjelici frisko umrle J*** i zelim mu da pogine na putu kuci.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 nov 2018, 18:43

skoroalen je napisao/la:
Pa nema, jer je balija nayeb'o. Da li je četnik il ustaša, vidio bi ti. Bodovi za zelenim stolom, tri utakmice bez publike i 20 hiljada maraka kazne.
nakon kompletne odigrane tekme ne znam da li su ikome oduzeli bodove?
a i kazna dabogda preko par milja, pa ulože žalbu milja i pa-pa

samo mi Hus i naši naivni, nikad dole nisu čisto svirali i onda mi crkli umorni ganjali taj gol i umjesto da ih prekineš izmjenom osvježiš, kradeš vrijeme voda, šatro "grč", on pusti da nas mrcvare umorne i traže kontakt a počeli su tražit može se fino vidjet...niko od njih nije imao grč to su finte namazane seljadije, grč pa odtrča u 16erac... :stop:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, jasmin10, Proximic i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []