Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Rigoletto
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Rigoletto » 10 nov 2018, 22:32

since1948 je napisao/la:
:tokralju:
Uvijek si mi bio najjaci lik. Cititat cemo se opet kad krene Europa,tamo se okupljaju relativno normalniji ;)
slažem se, slobodaši i ćelikovci ne pišu u temi predviđenoj za europska natjecanja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 nov 2018, 22:34

brig je napisao/la: Sve ti je to isto :lolno:
https://sportsport.ba/fudbal/golman-nov ... ica/296311
Jedino ako misliš na još niže rangove ali i tu se da pročitat svašta u zadnje vrijeme.

Kulturna raja prati samo EL tekme, a ovo domaće je čisti amaterizam i veselje za narod
Mislio sam prvenstveno na ispade navijaca. Igraci rade gluposti i u najboljim svjetskim natjecanjima.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 10 nov 2018, 22:34

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Bravo Horde! :clap: :salut:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 nov 2018, 22:35

Signore je napisao/la:
brig je napisao/la: Sve ti je to isto :lolno:
https://sportsport.ba/fudbal/golman-nov ... ica/296311
Jedino ako misliš na još niže rangove ali i tu se da pročitat svašta u zadnje vrijeme.

Kulturna raja prati samo EL tekme, a ovo domaće je čisti amaterizam i veselje za narod
Mislio sam prvenstveno na ispade navijaca. Igraci rade gluposti i u najboljim svjetskim natjecanjima.
Sve ti je to lakrdija
Od Saveza, sudaca, igrača, komisija do onog navijača na Grbavici što još uvijek čeka da Željo izjednači protiv Zvijezde. Pod tim ne mislim na njega osobno nego do onih najvjernijih koji se još uvijek nadaju

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 10 nov 2018, 22:40

Inace ne pisem na temi PL. Ali evo, ne znam kako ljudi ne mogu biti objektivni i napisati kako je i bilo. Prvi penal za Sarajevo, nije trebao biti penal. Ahmetovic isforsirano pada iz cega sudija nepravedno pokazuje na bijelu tacku. Iz toga je rezultat 1-1, sto znaci da je Zrinjski u gubitku. Drugi penal je jos smijesniji i rezultat postaje na kraju 2-2. Znaci obadva tima je sudija odstetio, mozda Zrinjski cak i vise, jer gore je biti odstecen kad je rezultat 1-0 nego 1-2 sto se tice same faze utakmice.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 nov 2018, 22:43

Tristan10 je napisao/la:Inace ne pisem na temi PL. Ali evo, ne znam kako ljudi ne mogu biti objektivni i napisati kako je i bilo. Prvi penal za Sarajevo, nije trebao biti penal. Ahmetovic isforsirano pada iz cega sudija nepravedno pokazuje na bijelu tacku. Iz toga je rezultat 1-1, sto znaci da je Zrinjski u gubitku. Drugi penal je jos smijesniji i rezultat postaje na kraju 2-2. Znaci obadva tima je sudija odstetio, mozda Zrinjski cak i vise, jer gore je biti odstecen kad je rezultat 1-0 nego 1-2 sto se tice same faze utakmice.
Zaboravio si napisati da je Sarajevo povelo 2:1 nakon nepostojećeg kornera tj poklona Bjelice koji je danas bio previše darežljiv pa je poklanjao na sve strane.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 nov 2018, 22:44

Pa na svakom stadionu u ligi, naravno kod klubova koji imaju navijace, se desava sto se desilo u Mostaru, na svakom stadionu ima debila, pogotovo kad je utakmica kakva je danas bila u Mostaru, izuzetno bitna uz katastrofalno sudjenje, i toliko gresaka u kojima su ostecene obje ekipe, naravno na kraju ce se najvise spominjati onaj penal Zrinjskom, jer ono je katastrofalna odluka, onako dosudis penal domacinu u kantonalnoj ligi za 50 KM, ono je toliko smijesno da je tesko povjerovati da je Bjelica zelio pomoci Zrinjskom, nego da je jednostavno debil koji je smatrao da je penal, nevjerovatno je da je on uopste dobio priliku da sudi jednu od najbitnijih utakmica u sezoni, mozda i najbitniju...

Mislim da smo danas pokazali da smo u ovom trenutku najbolji u ligi, bez pola ekipe smo uzeli bod kod najveceg(mozda i jedinog) rivala u borbi za titulu i sad uz dobar raspored u sljedeca dva kola imamo priliku otici sa dobrom prednoscu na pauzu, nesto ne vjerujem da ce Zrinjski uzeti sljedece dvije tekme, u dobrom su padu, a mogli bi malo pomoci prijateljima iz Krupe :hmmmmm:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 nov 2018, 22:46

Tristan10 je napisao/la:Inace ne pisem na temi PL. Ali evo, ne znam kako ljudi ne mogu biti objektivni i napisati kako je i bilo. Prvi penal za Sarajevo, nije trebao biti penal. Ahmetovic isforsirano pada iz cega sudija nepravedno pokazuje na bijelu tacku. Iz toga je rezultat 1-1, sto znaci da je Zrinjski u gubitku. Drugi penal je jos smijesniji i rezultat postaje na kraju 2-2. Znaci obadva tima je sudija odstetio, mozda Zrinjski cak i vise, jer gore je biti odstecen kad je rezultat 1-0 nego 1-2 sto se tice same faze utakmice.
I nemoj više pisat. Vozdra i ćao ba

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 nov 2018, 22:47

YNWA je napisao/la:Pa na svakom stadionu u ligi, naravno kod klubova koji imaju navijace, se desava sto se desilo u Mostaru, na svakom stadionu ima debila, pogotovo kad je utakmica kakva je danas bila u Mostaru, izuzetno bitna uz katastrofalno sudjenje, i toliko gresaka u kojima su ostecene obje ekipe, naravno na kraju ce se najvise spominjati onaj penal Zrinjskom, jer ono je katastrofalna odluka, onako dosudis penal domacinu u kantonalnoj ligi za 50 KM, ono je toliko smijesno da je tesko povjerovati da je Bjelica zelio pomoci Zrinjskom, nego da je jednostavno debil koji je smatrao da je penal, nevjerovatno je da je on uopste dobio priliku da sudi jednu od najbitnijih utakmica u sezoni, mozda i najbitniju...

Mislim da smo danas pokazali da smo u ovom trenutku najbolji u ligi, bez pola ekipe smo uzeli bod kod najveceg(mozda i jedinog) rivala u borbi za titulu i sad uz dobar raspored u sljedeca dva kola imamo priliku otici sa dobrom prednoscu na pauzu, nesto ne vjerujem da ce Zrinjski uzeti sljedece dvije tekme, u dobrom su padu, a mogli bi malo pomoci prijateljima iz Krupe :hmmmmm:
Ovaj penal je u rangu penala kojisu svirani Želji na Grbavici u polufinalu Kupa protiv Širokog. No, kao što rekoh pitanje je je li bilo kontakta ili ne. Bjelica i Grbić su vidjeli kontakte stoga naša mišljenja nisu relevantna dok stručnjaci iz saveza i bh legende koje vode isti, a da ne govorim o velikim sudačkim imenima kantonalnih liga u sudačkoj komisiji, ne daju svoje mišljenje. Budimo strpljivi. Ponedjeljak će sve reći.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 10 nov 2018, 22:48

Stroj1946 je napisao/la:
Ono sto sam htjeo reci, ovo je objektivno. A mene boli kita i za jedne i druge.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 10 nov 2018, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 nov 2018, 22:48

Stroj1946 je napisao/la:
:lolno:

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 10 nov 2018, 22:57

Ostecen Zrinjski
Srdjan Stanic pitarski ker

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 nov 2018, 23:02

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Horde Zla :tokralju:

slika

:salut:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 10 nov 2018, 23:32

jel gleda dzakmic veceras boca juniors
Zarathustra

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 nov 2018, 23:43

Nabijem vas sve koji o politici pricate. Ne znas kojo su gori i koji su veci nacionalisti.
@Admin, daj regulisi ovo i zabrani vec jednom svako pominjanje ustasa, cetnika, balija i bilo cega vezano za politiku.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 nov 2018, 23:43

Koliko mozete sra.ti i jedni i drugi...boze sacuvaj.
- FKS -

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 10 nov 2018, 23:44

Savez napolje! Sudijska mafija sram vas bilo! Zasto sute svi navijaci. Dignimo glas ovo je gore nego u vrijeme usanovica dominkovica itd. Ko.je predsjednik sudijske?

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 nov 2018, 23:44

since1948 je napisao/la:
brig je napisao/la:
Moggi je napisao/la:jel gleda dzakmic veceras boca juniors
Potpis ti je vrh :thumbup:

A Džakmić drugi put sa kacigom pod BB i onda se može smijat a ovako je rizično. Smijat se i očekivat da te netko ne pogodi u glavu bocom ili kamenom. Čitam sad da je kamen u pitanju. Je li to konačno se zna koji je predmet u pitanju ili?
Lomili ljudi komade tribine i bacali u teren. Ne mozes vjerovat :D .
Budući da su na istoj tribini kamenom u glavu dobili i navijači Širokog onda je moguće svašta. Sačekajmo izvješće delegata

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 10 nov 2018, 23:45

brig je napisao/la:
Moggi je napisao/la:jel gleda dzakmic veceras boca juniors
Potpis ti je vrh :thumbup:

A Džakmić drugi put sa kacigom pod BB i onda se može smijat a ovako je rizično. Smijat se i očekivat da te netko ne pogodi u glavu bocom ili kamenom. Čitam sad da je kamen u pitanju. Je li to konačno se zna koji je predmet u pitanju ili?
kod tebe avatar jos bolji :thumbup: zivjela zajebancija ba ljudi
Zarathustra

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 nov 2018, 23:47

Topnikus je napisao/la:Savez napolje! Sudijska mafija sram vas bilo! Zasto sute svi navijaci. Dignimo glas ovo je gore nego u vrijeme usanovica dominkovica itd. Ko.je predsjednik sudijske?
Mislim da je u prošloj emisiji bio gost Banjac neki, reče voditelj predsjednik sudačke. Ako sam dobro ispratio. Ako ne neka me netko ispravi.
Ušanović je mala maca.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.