Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

brig
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la brig » 10 nov 2018, 23:49

Moggi je napisao/la:
brig je napisao/la:
Moggi je napisao/la:jel gleda dzakmic veceras boca juniors
Potpis ti je vrh :thumbup:

A Džakmić drugi put sa kacigom pod BB i onda se može smijat a ovako je rizično. Smijat se i očekivat da te netko ne pogodi u glavu bocom ili kamenom. Čitam sad da je kamen u pitanju. Je li to konačno se zna koji je predmet u pitanju ili?
kod tebe avatar jos bolji :thumbup: zivjela zajebancija ba ljudi
Dakako. Još nam je to ostalo. U ostalom smo osakaćeni svi jednako :thumbup: :salut:

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 10 nov 2018, 23:52

Moggi je napisao/la: zivjela zajebancija ba ljudi
Bas :D. Nalozio sam druga Krajisnika upalio se ko sijalica. Treba covjeku ovako da malo mozak odmori na tupanima :lol:
SAMO ŠIROKI!

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 10 nov 2018, 23:53

brig je napisao/la:
Topnikus je napisao/la:Savez napolje! Sudijska mafija sram vas bilo! Zasto sute svi navijaci. Dignimo glas ovo je gore nego u vrijeme usanovica dominkovica itd. Ko.je predsjednik sudijske?
Mislim da je u prošloj emisiji bio gost Banjac neki, reče voditelj predsjednik sudačke. Ako sam dobro ispratio. Ako ne neka me netko ispravi.
Ušanović je mala maca.
Ne znam ne pratim bas da to znam. Ali to si nalogodavci. Bjelice i slicni egzekutori. To moramo shvatiti..oni ih stite da mogu nastavit uzimanje para u drugom dijelu. Velike su to cifre

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 nov 2018, 23:55

Topnikus je napisao/la:
brig je napisao/la:
Topnikus je napisao/la:Savez napolje! Sudijska mafija sram vas bilo! Zasto sute svi navijaci. Dignimo glas ovo je gore nego u vrijeme usanovica dominkovica itd. Ko.je predsjednik sudijske?
Mislim da je u prošloj emisiji bio gost Banjac neki, reče voditelj predsjednik sudačke. Ako sam dobro ispratio. Ako ne neka me netko ispravi.
Ušanović je mala maca.
Ne znam ne pratim bas da to znam. Ali to si nalogodavci. Bjelice i slicni egzekutori. To moramo shvatiti..oni ih stite da mogu nastavit uzimanje para u drugom dijelu. Velike su to cifre
Onda ispada da liga postoji i da se igra radi sudaca, komisija, delegata i kontrolora. Budući da Saveza ne zanima 2% (ništa osim repke gdje se nadaju prolascima na velika natjecanja i "punjenju kase") kome služi?

Dovoljno je da pogledaš jedan prijenos utakmice da vidiš da je to čisti amaterizam. Budimo realni.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 11 nov 2018, 00:00

since1948 je napisao/la:
Moggi je napisao/la: zivjela zajebancija ba ljudi
Bas :D. Nalozio sam druga Krajisnika upalio se ko sijalica. Treba covjeku ovako da malo mozak odmori na tupanima :lol:
to sto ste ustaše ne mora znacit da se ne znate zajbavat sočno nacionalistički :kafa:
Zarathustra

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 11 nov 2018, 00:00

Nisu dozvolili pobjedu sarajevu da se mogu.mutne radnje nastaviti a onako bi bilo gotovo..lik je izmislio penal zamislite ono svirat. Dakle morao je jel je poslan! Kriminalac sa savezom kriminalnim

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 11 nov 2018, 00:01

Topnikus je napisao/la:Nisu dozvolili pobjedu sarajevu da se mogu.mutne radnje nastaviti a onako bi bilo gotovo..lik je izmislio penal zamislite ono svirat. Dakle morao je jel je poslan! Kriminalac sa savezom kriminalnim
Jel bio faul ili ne?

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 11 nov 2018, 00:03

Topnikus je napisao/la:Nisu dozvolili pobjedu sarajevu da se mogu.mutne radnje nastaviti a onako bi bilo gotovo..lik je izmislio penal zamislite ono svirat. Dakle morao je jel je poslan! Kriminalac sa savezom kriminalnim
Jel izmislio onaj korner za Sarajevo kad je igrac sarajeva izbacio loptu pa Jakovljevic dobio zuti za prigovor? I inda iz konera pada gol za 1:2?
Ima snimak strucnjaci stavite sto ste jazavci svaki put?
Bjelica je idiot nevidjeni penal za Sarajevo nije bio isto kao sto njje bio za nas. Debil se pogubio...
Daj mi furadana!

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 11 nov 2018, 00:06

Shullenta je napisao/la:
Jel izmislio onaj korner za Sarajevo kad je igrac sarajeva izbacio loptu pa Jakovljevic dobio zuti za prigovor? I inda iz konera pada gol za 1:2?
Bjelica je idiot nevidjeni penal za Sarajevo nije bio isto kao sto njje bio za nas. Debil se pogubio...
Covjek je ipak u pravu, Bjelica je vidno natezo nulu, a zna se vec u korist koga. Smjeh je kad pogledas da je Zrinjskom sudio oba derbija protov Sarajlija sudija koji je pao 3 puta na trcanju (malo ko to zna), a pusten je na foru "oprostajna mu sezona". Hvala Bogu pa mu je oprostajna.
The Nobles ⚔

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 11 nov 2018, 00:07

Shullenta je napisao/la:
Pišem ja cijelo vrijeme, dijelio je poklone na obje strane al je na kraju netko zajeban. Drugi su dobili bolji poklon. A prvi su uzimale prve poklone. NE znači da je prvi i najbolji. Neriješeno za mir u kući. Realno. Ne treba kukat

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 11 nov 2018, 00:08

Nidam navijac Sarajeva. Penal sa Sarajevo je bio, za Zrinju ne. Necemo se lagati. Govorimo za bolje nogometa. Sutra ce biti pokraden Zrinjski i tako u krug.

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 11 nov 2018, 00:08

Smjesne odluke...sve se fino vidi.
I onda procitam tekstove Sarajevo osteceno...ma daj...
Daj mi furadana!

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 11 nov 2018, 00:10

Topnikus je napisao/la:Nidam navijac Sarajeva. Penal sa Sarajevo je bio, za Zrinju ne. Necemo se lagati. Govorimo za bolje nogometa. Sutra ce biti pokraden Zrinjski i tako u krug.

2:44 jel koner za Sarajevo kad si tako ibjektivan? Slusaj komentatora...
Daj mi furadana!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 11 nov 2018, 00:10

Shullenta je napisao/la:

Očekujemo priopćenje Zrinjskog isto. Ne smije se na ovo šutiti. Sjećaš se kad su Ultrase mlatili policajci na Grbavici uz odobravanje i navijanje cijelog stadiona? Al ne vidi nitko sebe, samo opleti po Hercegovcima

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 nov 2018, 00:12

Shullenta je napisao/la:

Pokralo pokralo :lol: :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 nov 2018, 00:17

E al koja je to pamet i logika, Bijelic došao da pokrade FKS, a sudi im nepostojeći penal za vodstvo :urnebes:
Koji to sudac krade ekipu sviranjem penala za njih :urnebes:

Još im sudac pokloni pobjedu protiv Slobode par kola prije. Pitare kradu :urnebes:

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 11 nov 2018, 00:20

Shullenta je napisao/la:
Topnikus je napisao/la:Nidam navijac Sarajeva. Penal sa Sarajevo je bio, za Zrinju ne. Necemo se lagati. Govorimo za bolje nogometa. Sutra ce biti pokraden Zrinjski i tako u krug.

2:44 jel koner za Sarajevo kad si tako ibjektivan? Slusaj komentatora...
Nije bio korner. Gledam bas i vracam slazem se..kaznit ga dozivotno. Ali ovo je manja greska. Ko je znao da ce biti gol ili da ce golmam onako regovat. A kod penala za Zrinjski je to uradio jasno i sa namjerom da utice na rezultat. I uspio je.

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 11 nov 2018, 00:22

Treba zovnut Marsala da ovog debila Lillarda ugasi kako to samo on zna i radi vec duze vremena.

Ker laje treba ga malo opametit, Marsale gdje si?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 nov 2018, 00:25

Vaha1946 je napisao/la:Treba zovnut Marsala da ovog debila Lillarda ugasi kako to samo on zna i radi vec duze vremena.

Ker laje treba ga malo opametit, Marsale gdje si?
Ne vidim odgovora pitarčiću, kako te sudac s namjerom krade a sudi ti nepostojeći penal :urnebes:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 11 nov 2018, 00:29

Drago mi je vidjeti da je s Džakmićem sve uredu
no jeli i napojen?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.