FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 11 nov 2018, 10:44

Bgmi Husrefa treba pohvaliti za Kurdića. Uvaliti onako ne afirmisanog u vatru. Svaka čast. Al onako se igrači dobijaju. Mada sam opet mišljenja, da on još nije konkurentan da bude među 17,18 i da ne igra opet zadnjeg veznog, jer je stoper lik. Vidio se taj strah. Sreća imo je Adukora pored sebe koji ga pokrivo i Krstea koji se vraćo više nego inače.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 11 nov 2018, 10:47

Mozda je i bolje da ostane Zrinjski ispred Zelje, da na proljece nama Zrinjski dolazi, a mi idemo na Grbavicu. Zal za pobjedom sa pola druge ekipe je neupitna...

Jos jednom da se prisjetim najmilijih Kadusicu i Bjelici...
Sabrine mi moje!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 nov 2018, 10:48

Prelazni rok treba pametno odradit. I puno veće razlike su se topile u proljetnom dijelu. Jednom je Željo nas prestig'o sa -9, onda kad je Ješić doveo Brazlice, a u šampionskoj sezoni smo mi prestigli Širokog nakon -10. Dovest jedno jako krilo, desnog beka za prve postave i lijevog za rotacije. Ništa više ne treba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2018, 10:49

Protiv Zvijezde bez Adukora, ostali se vraćaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 nov 2018, 10:50

skoroalen je napisao/la:Prelazni rok treba pametno odradit. I puno veće razlike su se topile u proljetnom dijelu. Jednom je Željo nas prestig'o sa -9, onda kad je Ješić doveo Brazlice, a u šampionskoj sezoni smo mi prestigli Širokog nakon -10. Dovest jedno jako krilo, desnog beka za prve postave i lijevog za rotacije. Ništa više ne treba.
I veznog još jednog. Jel to hoćeš opet da ti Kurdić igra zadnjeg :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2018, 10:51

skoroalen je napisao/la:Prelazni rok treba pametno odradit. I puno veće razlike su se topile u proljetnom dijelu. Jednom je Željo nas prestig'o sa -9, onda kad je Ješić doveo Brazlice, a u šampionskoj sezoni smo mi prestigli Širokog nakon -10. Dovest jedno jako krilo, desnog beka za prve postave i lijevog za rotacije. Ništa više ne treba.
Naravno, za duplu krenu nam treba više od ovoga. Ne treba se zavaravati sve i da pobjedimo obje utakmice do kraja.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 11 nov 2018, 10:53

Cist penal jo ono na ahmetoviću bio kad se bolje pogleda po nogama je udarac dobio

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 nov 2018, 10:53

skoroalen je napisao/la:Ma ja sam sad izgubio nade za titulu iskreno. Džaba ti da si Juventus ovdje kad će te na proljeće sudije klat i štimat ovim da osvoje trofej. Normalno da inat mora proradit, i da trebamo dolazit, al me tačno strah šta nas sve čeka na proljeće. A šteta da ova generacija prođe bez trofeja.
Samljet ćemo ih sve do kraja. Ubjeđen sam. Tuzla će uzet bod(ove) danas i konama i sljedeće kolo lažnim, mada, bez obzira, nas nece i ne moze zaustavit niko. Uz dvije pobjede do kraja polusezonu trebali mi imati veću prednost od trenutne što će, kada se podvuče crta, biti ogromna prednost.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 nov 2018, 10:53

Stroj1946 je napisao/la:Bgmi Husrefa treba pohvaliti za Kurdića. Uvaliti onako ne afirmisanog u vatru. Svaka čast. Al onako se igrači dobijaju. Mada sam opet mišljenja, da on još nije konkurentan da bude među 17,18 i da ne igra opet zadnjeg veznog, jer je stoper lik. Vidio se taj strah. Sreća imo je Adukora pored sebe koji ga pokrivo i Krstea koji se vraćo više nego inače.
Numan jeste za ekipu,za mnoge smo govorili da nisu za 17-18,pa kad su otisli iskazali su svoj talenat,takve igrace moramo i forsirati i imati povjerenje u njih...Iskreno drugo poluvrijeme me Kurdic odusevio...Odlicno je iznosio loptu,postavljao se na vrijeme,presjekao nekoliko opasnih pasova,ma kao da je igrao najmanje 30 utakmica za prvi tim

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2018, 10:56

Kurdić nije za prve postave, morali smo ga ubaciti jer nam je 10 :D veznih igrača bilo kartonirano a na Radovca i Lelića se već odavno ne računa.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 11 nov 2018, 10:56

Ako mi slijedecu dobijemo a Zrinja x bilo bi bas dobro , oni do kraja imaju jos teski utakmica , imaju jos ici i Sirokom kao i Mladosti .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2018, 11:01

HeraklitMracni je napisao/la:Ako mi slijedecu dobijemo a Zrinja x bilo bi bas dobro , oni do kraja imaju jos teski utakmica , imaju jos ici i Sirokom kao i Mladosti .
To je poslije ove velike pauze.. sljedeće dvije su im protiv Tuzle u Tuzli i kući protiv Krupe.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 11 nov 2018, 11:01

Po meni kurdic u drugom poluvremenu je bio jako dobar

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 11 nov 2018, 11:10

Onako kada hladne glave analiziraš tekmu, mora se priznati da smo jučer odirali jednu od lošijih utakmica u sezoni. Defanzivna linija je bila totalno van utakmice, kao da je falilo koncentracije. Kod prvog gola tri igrača ganjaju Todora i ovaj opet centrira, Limeni se postavlja kao na terminu guzove okrenuo. Drugi gol, bez obzira na smiješan penal, slična situacija Todora opet tri igrača zatvaraju ali ovaj oept centrira, a u sredini Mujakić daleko od Veselinovića, Pidro kao prilazi ali ostavlja igrača iza sebe. Naprijed Halilović ništa, Šišić je kao malo pokušavao. Ne znam zašto Hareta nije ubacio umjesto Halila, Hare bi bio korisniji od onakvog Halila jučer i naprijed i nazad. Koliko sam skontao Kurdić je jučer trebao da čuva Bilbiju, ali se je malo pogubio, doduše mlad je nadam se da mu je ono jučer bilo korisno iskustvo.
Šta se dešava sa Mustafićem, jučer kada je ušao sa loptom se nije sastavio a i ono što je imao lopti pobjeglo mu je. Mora on bolje.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 nov 2018, 11:13

Morteme brate ne bi se ja slozio s tobom ovo nije uprava zrinjskog ovakva, to je jedan podmukao narod sto smo vec osjetili na svojoj kozi i oni bi isto reagovali ko braca im iz sirokog da su u kurcu ko oni, nego ovako spustaju lopticu da ne bi vecih talasanja bilo namazano

A i ova braca sto govore bude i kod nas gadjanja i sl , sve je to isto i te gluposti, sjetite se prije 2 sezone da je isti ovaj Zrinjski nas na kodevo dobio i da su im igraci aplauzom ispraceni, a kod nas nastale turbulencije itkaz Cali i sve ostalo
Ne stavljajte nas u isti kos nikad , na kosevu svi mogu doci i igrat i odnijet bodove i publiku provocirat nikad nikom dlaka s glave nije falila, a mi gdje god da idemo ili kao navijaci i kaoo klub na noz smo docekani, evo ako ne vjerujete odete nekad na gostovanje pa da vidite torturu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2018, 11:14

Horde zla na utakmici Zrinjski - Sarajevo:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 nov 2018, 11:18

LegendKiller je napisao/la:Onako kada hladne glave analiziraš tekmu, mora se priznati da smo jučer odirali jednu od lošijih utakmica u sezoni. Defanzivna linija je bila totalno van utakmice, kao da je falilo koncentracije. Kod prvog gola tri igrača ganjaju Todora i ovaj opet centrira, Limeni se postavlja kao na terminu guzove okrenuo. Drugi gol, bez obzira na smiješan penal, slična situacija Todora opet tri igrača zatvaraju ali ovaj oept centrira, a u sredini Mujakić daleko od Veselinovića, Pidro kao prilazi ali ostavlja igrača iza sebe. Naprijed Halilović ništa, Šišić je kao malo pokušavao. Ne znam zašto Hareta nije ubacio umjesto Halila, Hare bi bio korisniji od onakvog Halila jučer i naprijed i nazad. Koliko sam skontao Kurdić je jučer trebao da čuva Bilbiju, ali se je malo pogubio, doduše mlad je nadam se da mu je ono jučer bilo korisno iskustvo.
Šta se dešava sa Mustafićem, jučer kada je ušao sa loptom se nije sastavio a i ono što je imao lopti pobjeglo mu je. Mora on bolje.
Ma u prvih pola sata jesmo losi bilo al vise mi je djelovalao neozbiljno i neorganizovano da su usli u tekmu
To sto navodis za Todora se mozemo nasem dani alvesu tj Hebibu zahvaliti, onakakvu losu defanzivu nema nijedan bek ni u federalnoj, **** je pokrivo ko je stigo i dupovac i adukor , al stas ti kad imas dva idiota na toj strani njega i sisica ko muhe bez glave
Da se ne lazemo Hebib mesto pfanzivno i uradi sto se mene tice neka ga da bude 2-3 opcija na krilu, on na beku je dno dna
Mustafic po treninzima i tekmama koje jr odigro vrlo moguce da bi u Bratstvu iz gracanice mogo zavrsiti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 nov 2018, 11:23

Kad se pogleda igra i sve okolnosti u ovaj utakmici bod jako dobar . penal smijesan nema se tu sta pricat . imamo jako dobru situaciju u ekipi a Bgm na tabeli a i raspored ,treba nastaviti korak po korak sad dobit ove dvije kuci pa mirno na pauzu . sto se tice igraca za proljece naj bitnije da svi ostanu i budu zdravi , a volio bi vidjeti jednog brzeg igraca prema naprijed npr Peco i to je to .

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 nov 2018, 11:29

MortemHz je napisao/la:Uprava Zrinjskog je maximalno osudila sve što se izdešavalo sinoć bez i jednog jedinog opravdanja kao što to rade iz Širokog, ja vam govorim da to nisu loši ljudi i da treba tražiti krivca u drugoj strukturi. Ultrase dočekati normalno kao i svaki put, upravu njihovu kao i svaki put i to će boljeti te ljude više nego da ih gađamo zoljama, vjerujte mi. Mi se ne zovemo džaba Sarajevo i ne trebamo nepromišljeno pokušati naškoditi našem klubu, znate da bi jedva dočekali nekoj reakciji iz glavnog grada pa da se pokušamo izjednačiti.
Naravno da ustaska uprava ne moze nista reci jer je previse OCIGLEDNO. Da su pustili Sliskovica na konferenciju, on bi i ovdje nasao oprvadanje za kamenje. Sad su polozili usi da dobiju manju kaznu.

To da ce ih vise "boljeti" ako ih normalno docekamo definitivno nije istina. Ljigavci nemaju morala da bi ih nesto takvo pogodilo. Oni to ni ne SHVATAJU. A buduci da za Vedrana jos niko nije odgovarao - njima je to signal da mogu jos vise. Ti plitki mozgovi su stoka sitnih zuba. Ne racunaj na njihove mozdane celije i moralne vrijednosti. Njihov cijeli zivot je lov u mulju i mutnom a kmece o ugrozenosti. Ni Dalmatinci ih ne mogu smisliti ocima a kao njihovi su.

Oni mole Boga da se nesto dogodi da se iduca registruje 0:3 na Kosevu. Dakle mi moramo bez i najmanjeg ekcesa i problema primiti obje ustaske ekipe na Kosevu i uzeti im bodove boljom igrom. Prvo jer smo takvi a drugo da nebi gubili bodove za zapisnickim stolom. Sa tim se slazem.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 nov 2018, 11:36

Samo da se ne ponovi prosla zima da se ne proda neki kljucni igrac pa ne moraju nikog ni dovesti. Jedino ako rahmanovic i adukor nece produziti dovest jednog veznog da se uigra bar malo do europe.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, MaroonBjelave i 45 gostiju.