Ma momci samo ovako da nastave,mogu im i sudije igrati nista nam ne mogu,mogu ih spasavati jednim penalom,ali ne mogu suditi pet takvih,jednostavno ova ekipa je daleko iznad svih ostalih u ovoj ligi...skoroalen je napisao/la:Ma ja sam sad izgubio nade za titulu iskreno. Džaba ti da si Juventus ovdje kad će te na proljeće sudije klat i štimat ovim da osvoje trofej. Normalno da inat mora proradit, i da trebamo dolazit, al me tačno strah šta nas sve čeka na proljeće. A šteta da ova generacija prođe bez trofeja.
Ono sto nema niko mi imamo,nasa djeca igraju i definitivno je jasno da malom Resicu treba dati sansu umjesto onog trnokopa Halilovića,pa covjek juce na centarsutu dva puta promasi cijelu loptu,smijesno...
Malom Kurdicu skidam kapu,drugo poluvrijeme je perfektno odradio i sigurno smo dobili jos jednog extra igraca,jer izuzetno je tesko biti u prvoj postavi na onako važnoj utakmici...
Polako ali sigurno,igraci iz Akademije postaju gro rostera i moramo biti ponosni na izgled nase prve postave...Ma bravo momci jos jednom