Ma u prvih pola sata jesmo losi bilo al vise mi je djelovalao neozbiljno i neorganizovano da su usli u tekmuLegendKiller je napisao/la:Onako kada hladne glave analiziraš tekmu, mora se priznati da smo jučer odirali jednu od lošijih utakmica u sezoni. Defanzivna linija je bila totalno van utakmice, kao da je falilo koncentracije. Kod prvog gola tri igrača ganjaju Todora i ovaj opet centrira, Limeni se postavlja kao na terminu guzove okrenuo. Drugi gol, bez obzira na smiješan penal, slična situacija Todora opet tri igrača zatvaraju ali ovaj oept centrira, a u sredini Mujakić daleko od Veselinovića, Pidro kao prilazi ali ostavlja igrača iza sebe. Naprijed Halilović ništa, Šišić je kao malo pokušavao. Ne znam zašto Hareta nije ubacio umjesto Halila, Hare bi bio korisniji od onakvog Halila jučer i naprijed i nazad. Koliko sam skontao Kurdić je jučer trebao da čuva Bilbiju, ali se je malo pogubio, doduše mlad je nadam se da mu je ono jučer bilo korisno iskustvo.
Šta se dešava sa Mustafićem, jučer kada je ušao sa loptom se nije sastavio a i ono što je imao lopti pobjeglo mu je. Mora on bolje.
To sto navodis za Todora se mozemo nasem dani alvesu tj Hebibu zahvaliti, onakakvu losu defanzivu nema nijedan bek ni u federalnoj, **** je pokrivo ko je stigo i dupovac i adukor , al stas ti kad imas dva idiota na toj strani njega i sisica ko muhe bez glave
Da se ne lazemo Hebib mesto pfanzivno i uradi sto se mene tice neka ga da bude 2-3 opcija na krilu, on na beku je dno dna
Mustafic po treninzima i tekmama koje jr odigro vrlo moguce da bi u Bratstvu iz gracanice mogo zavrsiti