FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bjelicu treba da ispita tuzilastvo, jer ovo sto je svirao je za zatvora.
Pitari cestitam Vam novu titulu prvaka BiH...
Svaka cast momcima na zalaganju i igri. Sledece dvije kuci i 6 bodova u kasu...Idemooo
Svaka cast momcima na zalaganju i igri. Sledece dvije kuci i 6 bodova u kasu...Idemooo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Odlicna analiza bas sam slicno primjetio. Za prvi go 3 igraca ne da ganjaju Todora nego su oko njega (jedan ga ganja). I opet je centrirao. U sesnaest ti najbolji strelac lige prihvata loptu i ti kao nesto petom blokiras. WTF ? Umjesto da se baca tijelom i blokira loptu kako zna i umije on se kao malo protegne.LegendKiller je napisao/la:Onako kada hladne glave analiziraš tekmu, mora se priznati da smo jučer odirali jednu od lošijih utakmica u sezoni. Defanzivna linija je bila totalno van utakmice, kao da je falilo koncentracije. Kod prvog gola tri igrača ganjaju Todora i ovaj opet centrira, Limeni se postavlja kao na terminu guzove okrenuo. Drugi gol, bez obzira na smiješan penal, slična situacija Todora opet tri igrača zatvaraju ali ovaj oept centrira, a u sredini Mujakić daleko od Veselinovića, Pidro kao prilazi ali ostavlja igrača iza sebe. Naprijed Halilović ništa, Šišić je kao malo pokušavao. Ne znam zašto Hareta nije ubacio umjesto Halila, Hare bi bio korisniji od onakvog Halila jučer i naprijed i nazad. Koliko sam skontao Kurdić je jučer trebao da čuva Bilbiju, ali se je malo pogubio, doduše mlad je nadam se da mu je ono jučer bilo korisno iskustvo.
Šta se dešava sa Mustafićem, jučer kada je ušao sa loptom se nije sastavio a i ono što je imao lopti pobjeglo mu je. Mora on bolje.
Bez obzira na izmisljeni penal, dvojica njihovih na drugoj stativi a pred golom samo Mujakic. Cak su oni i opucali ali je Kovacevic odbranio.
Nas je problem sto nasi igraci misle da svaki kontakt protivnickog igraca sa loptom u nasem sesnaestercu nije 90% sansa za go jer i nasi u napadu promase. Iole dobar igrac to sve trpa a mi im dajemo sanse. I onda nalete Italijani i pokazu ti realizaciju kao djeci pred skolom. Mora odbrana biti ozbiljnija. Takodje svjesnost pozicije ostalih igraca, da se ne ostavljaju prazni prostori.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako će vam biti lakše, kod penala za Zrinjski, njihov igrač je i u ofsajdu bio.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kad smo kod Kovačevića, juče je pokazao i da ima reflekse i da zna i šut odbranit. Imao je par odličnih intervencija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Meni nije jasna situacija izmedju Husrefa i Hareta i tu 100% ima neceg. Cinjenica je da Ahmet ima perfekciju ovu polusezonu, al brate ubi i Icardi u Interu pa ga Spaleti nekad zamjeni. Zao mi je Harisa sto grije klupu, bojim se da mu ne prekipi i da nas napusti, jer ko sto brat gore napisa sigurno bi bolje odigrao od Halila i Sisica. I jos nesto jel neko zna sta ce biti sa Hodze, Bekica, Radovca i Lelica jer nam ta cetvorica na mjesecnom nivou uzmu barem 20k KM a mozda i vise
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
De bakakve su ovo izjave,samo koncentrisano tek je pocelo,sad ce tek da se mutiAmca007 je napisao/la:Bjelicu treba da ispita tuzilastvo, jer ovo sto je svirao je za zatvora.
Ljudi ba manite se zavjera, ti ako imas ekipu a evidentno je da je mi imamo tesko te koji sudija moze zaklat. Onaj medvjed juce se bas pogubio, diskutabilan penal za nas, o njihovom ne treba trositi prste na tastaturi, onaj faul kad se njih dvojica sudaraju a on svira prekrsaj adukora je dokaz da se Vlado bas izgubio. Vjerujem da je sebi trasirao put prema prvoj ligi RS-a. Druga stvar ne vjerujem da ce se sudije toliko blamirati jer oni imaju fiksno 500 KM od utakmice i nije niko lud zrtvovati sebe. Plus sad nadolaze neki novi klinci Bilbija, Kaljanac, Peljto, Musa, sve mlade i perspektivne sudije
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
I mene iz tekme u tekmu odusevljava, jedino sto bi mu savjetovao da bude puno bezobrazniji, evo jucer ona mrcina Veselinovic namjerno u par duela ide da ga udari, da ga uplasi i to sve u petercu, to ne smije da dozvoli kad lopta ide u peterac gazis sve pred sobom i svoje i protivnicke igrace, jucer bi iskusniji golaman onom Veselinovicu sve zube izbio ili mu nos laktom polomio, ne moze dozvoliti da njega igraci udaraju i unose u petercu al to je vec do iskustva, bit ce on aBd strasan golamanskoroalen je napisao/la:Kad smo kod Kovačevića, juče je pokazao i da ima reflekse i da zna i šut odbranit. Imao je par odličnih intervencija.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
belosevic28
- Kontakt:
Da nam je neko ponudio bod onako desetkovanima objerucke bi prihvatili. Sad smo isfrustrirani jer smo pokradeni i ubog svih desavanja ali sad moramo biti jaci nego ikada. Stisnuti zube i dobiti ove dvije kuci.
Siguran sam da kamenjari kiksaju u Tuzli a gurbeti mozda vec i danas.
Uorava nek se bori protiv onoga juce koliko moze, igraci neka grizu a mi na stadion i navijati...
Siguran sam da kamenjari kiksaju u Tuzli a gurbeti mozda vec i danas.
Uorava nek se bori protiv onoga juce koliko moze, igraci neka grizu a mi na stadion i navijati...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kakav diskutabilan penal za nas? Čist ko suza. Njihov ni p od penala nije vidio. BRUKA I SRAMOTA! Šta ih branite više? Te nije njihova uprava te nije ovo te nije ono, te i mi gadjamo itd. Dokle više da nas drugi handre a mi gospodu neku da izigravamo? Ne kažem da se treba fizički obračunavat ali ova dogadjanja od sinoć ne smiju naši tek tako da puste.esprit24 je napisao/la:Ljudi ba manite se zavjera, ti ako imas ekipu a evidentno je da je mi imamo tesko te koji sudija moze zaklat. Onaj medvjed juce se bas pogubio, diskutabilan penal za nas, o njihovom ne treba trositi prste na tastaturi, onaj faul kad se njih dvojica sudaraju a on svira prekrsaj adukora je dokaz da se Vlado bas izgubio. Vjerujem da je sebi trasirao put prema prvoj ligi RS-a. Druga stvar ne vjerujem da ce se sudije toliko blamirati jer oni imaju fiksno 500 KM od utakmice i nije niko lud zrtvovati sebe. Plus sad nadolaze neki novi klinci Bilbija, Kaljanac, Peljto, Musa, sve mlade i perspektivne sudije
Zadnja izmjena: Vratnik10, dana/u 11 nov 2018, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
- robertkosar
- Kontakt:
Kad napisete gore glasaj on da glasam a ove nakaradne rijeci dovucene iz ruzne njihove neznam sta znace

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Brate ja mislim da si se ti pogubio, a ne Bjelica. Bjelica je samo radio ono sto su mu Begic i Beus rekli i tako godinama.esprit24 je napisao/la:Ljudi ba manite se zavjera, ti ako imas ekipu a evidentno je da je mi imamo tesko te koji sudija moze zaklat. Onaj medvjed juce se bas pogubio, diskutabilan penal za nas, o njihovom ne treba trositi prste na tastaturi, onaj faul kad se njih dvojica sudaraju a on svira prekrsaj adukora je dokaz da se Vlado bas izgubio. Vjerujem da je sebi trasirao put prema prvoj ligi RS-a. Druga stvar ne vjerujem da ce se sudije toliko blamirati jer oni imaju fiksno 500 KM od utakmice i nije niko lud zrtvovati sebe. Plus sad nadolaze neki novi klinci Bilbija, Kaljanac, Peljto, Musa, sve mlade i perspektivne sudije
Cuj nije penal na Ahmetovicu? O cemu ti?
Nove mlade sudije koje ce obavljati prljav posao kao i ovi sad.
Tesko sudija moze zakinuti dobru ekipu? Jesi li ti dosao ovdje nekog zayebavati ?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- robertkosar
- Kontakt:
Ovaj se provali kao da je njega onaj kamen od juce pogodio u glavu a ne naseg druga Dzakmicaemir79 je napisao/la:Brate ja mislim da si se ti pogubio, a ne Bjelica. Bjelica je samo radio ono sto su mu Begic i Beus rekli i tako godinama.esprit24 je napisao/la:Ljudi ba manite se zavjera, ti ako imas ekipu a evidentno je da je mi imamo tesko te koji sudija moze zaklat. Onaj medvjed juce se bas pogubio, diskutabilan penal za nas, o njihovom ne treba trositi prste na tastaturi, onaj faul kad se njih dvojica sudaraju a on svira prekrsaj adukora je dokaz da se Vlado bas izgubio. Vjerujem da je sebi trasirao put prema prvoj ligi RS-a. Druga stvar ne vjerujem da ce se sudije toliko blamirati jer oni imaju fiksno 500 KM od utakmice i nije niko lud zrtvovati sebe. Plus sad nadolaze neki novi klinci Bilbija, Kaljanac, Peljto, Musa, sve mlade i perspektivne sudije
Cuj nije penal na Ahmetovicu? O cemu ti?
Nove mlade sudije koje ce obavljati prljav posao kao i ovi sad.
Tesko sudija moze zakinuti dobru ekipu? Jesi li ti dosao ovdje nekog zayebavati ?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Penal nad Ibrom čist kao suza, start sa leđa i tu nema priče.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ako je istina tih fiksno 500 je i problem. Deset puta toliko nije neki novac, a za deset puta toliko neće prodati samo sudac koji ima UEFA značku. Mlad i perspektivan sudija je bio Emir Aleckovic, sudio čovjek Ligu Evrope, pa kad je odbio pare od zna čaršija koga da silji, ispostavi se da je pedofil. Skidaj ga sa svih lista hu ha. Kad se kasnije ispostavi da nije, nikom ništa. Upropastena karijera, narusen ugled. Nikom ništa. To je NSBiH.esprit24 je napisao/la:Ljudi ba manite se zavjera, ti ako imas ekipu a evidentno je da je mi imamo tesko te koji sudija moze zaklat. Onaj medvjed juce se bas pogubio, diskutabilan penal za nas, o njihovom ne treba trositi prste na tastaturi, onaj faul kad se njih dvojica sudaraju a on svira prekrsaj adukora je dokaz da se Vlado bas izgubio. Vjerujem da je sebi trasirao put prema prvoj ligi RS-a. Druga stvar ne vjerujem da ce se sudije toliko blamirati jer oni imaju fiksno 500 KM od utakmice i nije niko lud zrtvovati sebe. Plus sad nadolaze neki novi klinci Bilbija, Kaljanac, Peljto, Musa, sve mlade i perspektivne sudije
Sad ako nas protiv Zvijezde ne bude minum 5,000 onda smo **** od navijaca.
- StariGrad071
- Kontakt:
Sem prvih 20ak minuta ostatak utakmice smo odigrali maestralno. Bez 5 igraca protiv trostrukog prvaka BiH. Svaka cast.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma brate ono iz aviona se vidjelo da je penal, ne mogu da vjerujem da ovdje neki pisu kao penala nije vidjelo..AlfredNobel je napisao/la:Penal nad Ibrom čist kao suza, start sa leđa i tu nema priče.
- robertkosar
- Kontakt:
Zavist je cudof0rest1946 je napisao/la:Ma brate ono iz aviona se vidjelo da je penal, ne mogu da vjerujem da ovdje neki pisu kao penala nije vidjelo..AlfredNobel je napisao/la:Penal nad Ibrom čist kao suza, start sa leđa i tu nema priče.
Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, Fouzi1, Vanja8 i 57 gostiju.